Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Oprava chyby v Update Rollup 1 pro Windows 2000

To je hustý. MS jde do ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jojo mě už hoodně dlouho s*re v XPčkách když si nedejbože někdo otevře v officech nějakej dokument z diskety a pak tu disketu vyndá...
nekonečná sonáta v podání disketový mechaniky je opravdu úžasná věc.. zajímavý že ten systém vůbec nepozná že tam ta disketa neni... dále pak stačí jindy najet na naposledy optevřené dokumenty ve startmenu a máme to tu znovu... o dalších spuštěních offisů ani nemluvim...
Vim že diskety sou přežitek, ale tak triviální blbost neopravili za 4 roky...
chce se mi blejt velebnosti....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

haha, velci IT odbornici a soudci se ozvali:-) Takova blbost to je..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle mě tenkrát dostalo, když jsem dával win98 na počítač bez disketovky. Jakákoliv změna/přidání ovladače byl porod. Vždy si to nejdříve šahalo na neexistující disketovku a na několik minut to vytuhlo, než ty blbý wokna zjistily, že tam žádná není. Zaboha sem to nedokázal obejít a nakonec jsem tu mechaniku připojil po dobu celé instalace abych měl pokoj :((

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sorry, to nebylo k tématu, ale drobnost k předpotopnímu médiu zvaného disketa ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak ja som musel vymontovat disketovu mechaniku a kupit si usb kluc a mam pokoj....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Krozyk: presne tuto chybu resily nektere BIOSy, byla to polozka "Report no FDD to Windows 95" :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jelikož se v práci snažíme, aby se disketovky používaly co nejméně, tak se nám administrátorům tato chyba, která je v této kolekci patchů celkem šikne :))))))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jinak samozrejme taky souhlasim, ze si Widle sahaji na disketovku casto uplne zbytecne (mam ji odpojenou) a jde o nervy a cas, ale tato chyba u RU se mi nezda byt zas tak tragicka.. No, ale jestli bude mit nekdo rozepsanou praci a bude si to chtit ulozit z takto postizene masiny z wordu primo na "acko", tak bude asi dost nasrany:-)) Si to napise proste znova:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

já mám v počítači disketovku jen proto, že nemůžu sehnat záslepku do slotu příslušné velikosti a tvaru :-)
Ale občas se disketa hodí, ovšem proč Windows XP při instalaci u neznámého hardware vyžadují ovladače právě na disketě, je mi záhadou a vytáčí mě to... :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To, že Win při instalaci nového HW hledají nejdřív na disketě, je jen detail. Ale že se při instalaci systému nedá driver na řadič nainstalovat jinak než z diskety je naprostá šílenost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jirka: To je fakt. To si mohl MS odpustit. Nastesti instalator Windows Vista uz ma na vyber CD/USB atd. -  To to trvalo, cekal jsem na tuhle chvili tak 6 let.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

>Bespi: No aspoň nějaký pokrok. Stejně se ale děsím chvíle, až budu systém instalovat z nějakýho S-ATA CD/DVD a po bootu zjistím, že na to widle nemají drivery a budu je tam muset ládovat přes bootovací disketu... S boot CD Win98 se mi to už kdysi stalo a byla to chuťovka - BIOS z CD nabootoval, objevila se emulovaná A:, ale systém nedokázal na CD nainstalovat driver.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mna stale doraza to, ze update Windows posaha funkciu v MS Office. Potom nech MS netvrdi, ze nevyuziva specialne volania OS, ked ine programy tu chybu nemaju.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.