Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Ovladače Nvidia 197.13 s opravou

To by mne zajimalo, pokud by doslo ke zniceni karty vlivem tech WHQL ovladacu 196.75, dostane clovek nahradu? A co po zarucni dobe, taky nahrada?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Microsoft za nic neruci... vid EULA

Klasickým příkladem je EULA, což je skupina licencí vázaných na produkty, které si uživatel musí zakoupit, nesmí software modifikovat a nemá k dispozici zdrojový kód. Tyto licence (stejně jako „open/free“ licence) obsahují varování, že autor neručí za škody způsobené používáním softwaru. Nejpoužívanějším příkladem EULA je Microsoft Windows EULA používající se na OS Windows, popř. na další produkty (taková licence může obsahovat další restrikce, např. že produkt smí běžet pouze na úzce vymezeném množství platforem – např. MS Office nesmí být provozován mimo OS Windows, popř. Mac OS).
http://www.dsl.cz/clanky-dsl/clanek-739/software-a-jeho-licence-1-2

Cize na chyby v SW nie je zaruka..

nakpriek tomu

Windows Hardware Quality Labs (WHQL) znamena,ze ovladace presli tesatami Microsoftu
http://en.wikipedia.org/wiki/WHQL

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ale WHQL prece neznamena, ze s tim ovladacem funguje doopravdy i ten hardware, to si musi pohlidat vyrobce toho HW. Jak by to asi MS poznal, proboha? WHQL sice predpoklada testovani na mnoha ruznych konfiguracich, ale ve vysledku garantuje, ze ty ovladace nerozeserou system jako takovy - testuje jejich SW stranku.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.