Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Panasonic UJ-85J-B (8×8 DVD R, 4×4 DL, 5× RAM, slim slot, IDE)

Da se nejak poznat do kterych notebooku pujde namontovat? Konkretne mne zajima HP nx6125.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ad) "čipsety Panasonic, pokud si mechanika sama před zápisem na DVD-RW disk vymaže, nelze ho přečíst v některých mechanikách jiných výrobců."
- netýká se to právě naopak starších čipů Renesas? Kdysi jsem to takto pochopil na základě zdejších recenzí a koupil jsem LG s čipem Panasonic, přičemž za 1,5 roku nemám jediný problém s přenosem médií mezi vypalovačkami...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

trill: Sice jsme se přímo k čipsetu nedostali, ale i tak se na švábu dal nápis Panasonic zahlédnout, takže žádný Renesas. Ostatně proč by si Panasonic na své palírny dával čipset od konkurenece ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Panafonic alias MatSHITa:
V práci máme spoustu notebooků ThinkPad R60e 0657-xxx
Pálidla Matshita UJ-850 odešla do půl roku všechna, LG GMA-4082N žádné

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no on to spis myslel tak, ze chipset Renesas ma problemy s temi DVD-RW a vy tu najednou pisete o problemech s chipsetem Panasonic;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Treba sa zmienit o dolezitej "vlastnosti" Panasonic slimline mechanik - neprecitate v nich ziadny DVD Video titul v inom regione ako je nastaveny (nepomoze ziaden sw typu AnyDVD), pretoze Panasonic neprecita raw data v inom regione, pokial viem, je to jediny vyrobca, ktory to tak robi (mechaniky inych vyrobcov nemaju problem s pomocou sw ako AnyDVD dekodovat Video DVD v inom RPC, ako je nastaveny na mechanike).. a kryptovany firmware tiez potesi, preto neexistuju ziadne RPC1 firmware pre Panasonic ;-)
Zial majitelia notebookov s ultraslim mechanikami 9,5mm (IBM, HP, Sony) nemaju na vyber (ak neratam tu jednu LG mechaniku, ktora tiez nie je zazrak)..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak ty Riteky+R 2,4x DL (Platinum) teda pálí parádně....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.