Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Plextor ConvertX PVR PX-TV402U přichází na evropský trh

Plextor ConvertX PVR PX-TV402U

V září uvedla firma Plextor na trh ConvertX PVR PX-TV402U, o TV tuner vylepšenou verzi ConvertX PX-M402U, který jsme u nás zrecenzovali. PX-TV402U má navíc pouze zmíněný TV tuner, k němuž se váže funkce pozastavení právě sledovaného vysílání, možnost načasování nahrávání a další funkce z PX-M402U, jako přímý záznam na DVD (samozřejmě pomocí DVD vypalovačky ve vašem PC), připojení přes USB 2.0 a další. Přibalen je software InterVideo WinDVD Creator a navíc (kvůli funkcím souvisejícím s TV Tunerem) InterVideo WinDVR. A trochu jsme ještě pozapomněli na jednu sympatickou věc: k PX-TV402U je i dálkové ovládání (dokážete si dnes představit TV bez dálkového ovládání?).

Podle belgické pobočky Plextor má být ConvertX PVR PX-TV402U na evropském trhu k dispozici koncem prosince. Pod stromeček ho ale asi už nestihnete. Nalezl jsem cenu 199 dolarů, což dělá něco přes 4 800 Kč.

Zdroje: 

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Plextor ConvertX PVR PX-TV402U přichází na evropský trh

Sobota, 1 Březen 2008 - 20:52 | Michal Šandera | koupil jsem na inzerát starší plextor convertx...
Středa, 5 Leden 2005 - 20:24 | Anonym | To není pravda, umí i PAL/SECAM http://www....
Sobota, 20 Listopad 2004 - 19:19 | anarchist | Pokud nepůjde o speciální verzi pro evropský trh...

Zobrazit diskusi