Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Prestigio představuje MultiPad PMP5080CPro

logo
Společnost Prestigio, mezinárodní výrobce stylových IT produktů představuje MultiPad 5080CPro. Jedná se o novou modernizovanou verzi populárního tabletu PMP5080B s rozšířenou RAM, zvýšenou kapacitou pro ukládání dat a se systémem Android 4.0.

Nový MultiPad má nyní  1GB RAM a úložnou kapacitu zdvojnásobuje na 8GB. Další hardwarové specifikace se shodují s modelem PM5080B: procesor ARM Cortex-A8 1GHz, kapacita baterie 5,000mAh,  G-senzor, kapacitní 8“ displej (800x600 pixelů), vysokorychlostní WiFi 802.11 b|g|n atd.

Na základě připomínek majitelů předchozí verze tabletu byla přemístěna vestavěná přední webkamera do středu horní části. Všechny ostatní populární funkce - vysoce kvalitní povrchová úprava, velmi citlivý multidotykový displej,  extra dlouhá životnost baterie a vynikající přehrávání videa Full HD až 1080p u nového modelu zůstávají.

MultiPad 5080CPro podporuje nejnovější verzi Androidu 4.0 Ice Cream Sandwich.

tablet

Tento MultiPad také obsahuje  Google Play a několik předinstalovaných aplikací včetně  Office Suite Pro, Angry Birds Gmail, video přehrávače, YouTube a mnoha dalších. Navíc přichází s novou aplikací Prestigio eReader, která nabízí spoustu možností a přístup  k více než 230,000 e-knih ( zdarma i placených), a to ve 20 jazycích.

Všechny Prestigio MultiPady mají elegantní pouzdro z vysoce kvalitní kůže.

Doporučená koncová cena Prestigio MultiPad 5080CPro : 4.290 Kč s DPH.

O společnosti Prestigio

Značka Prestigio přináší na trh exkluzivní kombinaci elegance, vysoké kvality produktů, moderní technologie a designu, a to do více než 70 zemí. Prestigio usiluje o inovativní a spolehlivé produkty, které uspokojí rostoucí poptávku po dostupných, moderních IT produktech a spotřební elektronice.  Produktové portfolio zahrnuje GPS navigace, PC, zařízení pro ukládání dat, čtečky elektronických knih, tablety, atd.

Pro více informací navštivte  www.prestigio.czwww.prestigio.com

Diskuse ke článku Prestigio představuje MultiPad PMP5080CPro

Úterý, 15 Květen 2012 - 10:40 | Izak | jj za tuhle cenu mam lepsi LCD, vetsi rozliseni,...
Středa, 9 Květen 2012 - 16:41 | TomK | Vzhedem k tomu, že obvyklá cena 8" tabletu s...

Zobrazit diskusi