Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Prodeje Apple Watch v USA se zastaví, integrovaný oxymetr porušuje patenty

"zakazuje prodej dotčených produktů na půdě"

Není tomu úplně rozumět, jestli se to pak bude prodávat ve sklepech nebo jako podpultovka nebo to třeba bude Apple nabízet jen v letadlech, když technicky člověka na půdě USA není. Každopádně bych neměl strach, že by si to Apple nespočítal a neporadil by si s tím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"se to pak bude prodávat ve sklepech nebo jako podpultovka "

Žiadny prekladač nie je dokonalý :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Sklep? Jako obchod nějakého Poláka?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Česky sklep = slovensky pivnica :))
A Karol Polák., st. už nežije
https://sk.wikipedia.org/wiki/Karol_Pol%C3%A1k_(%C5%A1portov%C3%BD_koment%C3%A1tor)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Načo Čechovi vysvetľuješ, že sklep je po slovensky pivnica?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, když mu to vysvětlíš, tak hrozí, že se ti tam vožere :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je také podpichovanie.
Kto má väčšiu a silnejšiu tradíciu konzumácie piva

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tu treba ozrejmit, ze ked boli na sude, tak 7 z 8 tych onych, neivem ako to nazyvaju, suhlasilo s apple, kedze 13 z 15 patentov, ktore Masimo predlozil, bolo nevalidnych

ITC len udelilo import ban na Apple watch kvoli nariekaniu Masimo, ktore ich priamo oslovilo

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

'' 7 z 8 tych onych, neivem ako to nazyvaju, suhlasilo s apple ''

applistu.. rika se tomu applisti..

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

sudcov, alebo poroty

ale chapem, chces byt vtipny

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Apple vykradl cizí vynálezy... Vymysleli někdy něco vlastního? A teď neprovokuji, jedná se o vážně míněný dotaz.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tezko rict, co presne mas na mysli "vymyslet". Hodne veci proste oinspirovali (vzali nejakou vseobecnou myslenku a dotahli ji na rozdil od zbytku sveta do produkce, nejvic je to videt na WIMPu a kapacitnich displayich), neco oinspirovali s trapnym zpozdenim (pulku veci z Androidu vzali leta po tom, co to jinde fungovalo a tvarili se u toho jak mistri sveta), nektere veci jsou vicemene jejich zasluha (vypada to, ze trebas u VR/AR maji kopec veci, ktere byly pred tim max. akademicke zalezitosti).

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Asi myslel základný výskum, kedy niečo vynájdete.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Je to spíš obecný dotaz. Mnoho lidí tvrdí, jak jsou inovativní, ale co vím tak většinu věcí ukradli, nebo koupili. Jednou mi někdo tvrdil, že inovativní bylo dělat obaly notebooků z hliníku. :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Netusim, kdo rika inovativni. Ano, definovali nektere kategorie elektroniky, kterou ostatni ve velkem kopiruji peotoze je to zadane.

Apple ale obecne uvadi produkty a featury ve chvili, kdy je mozne dily produkovat masove v pozadovane kvalite za prijatelne ceny.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

U Číňanů se tomu říká nelegální kopírování, U Apple a obecně u firm z USA se tomu říká inovace a všichni tomu tleskají. Doposud nikdy žádná americká společnost neplatila zahraniční společnosti odškodné z patentu a když, tak něco směšného, Divím se, že Čína doposud nevydala podobný zákon, kdy může cizí patenty jejich prezident vetovat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

V Cine ani v EU ani jinde na svete, mimo USA nejai tak stupidni patentove pravo jajko v USA, takze ty patenty proste nepl;ati a ni by nesly zaregistrovat, v Africe mozna jo, ale nesly by pak vymahat ;-) - hold jaky lid, takove patentove pravo, policie a urednici ;-)
Cili v Cine delaji ty oxymetry bez patentu a zcela legalne

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Apple je v klidu, taky bych nezaplatil, bud bude dovazet hodinky z Mexika ;-)) - nebo to jen SW zablokuji - a omylem jim unikne navod, jak si to zase povolit, uzivatel v USA totiz patenty poruzovat nemuze, takze spolecnost to proda bez, uzivbatel si to odblokuje.

Jo a skvely marketingovy tah, kdyz Apple tak nejak aniz by to rekl, vlastyne rekne, ze lepsi hodinky budopu jen do vanoc a pak uz nebudou, myuslim, ze jim rekordne stouply prodeje, kdyz to pak nebude, ale ted jeste je - co se stane s lidmi, co si reknou, ze na to prejdou az nekdy v pristim roce ? - no koupi TED

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kterak Cinske OPPO vyresilo patenty NOKIE na uzmi EU.
Jsme vlastnik mobilu, ktery se nesmi do EU dovazet, myusleno firma v EU jej nesmi prodavat.

Takze zalozili si nebo pronajqli cinsky eshop na vlastni domene, co nic nema s OPPO, koupite to tedy v Cinskem Eshopu !! - ten ma le cirou nahodickou sklady v Nemecku (kde maji centralu), takze vam dojde za 3 dny a muzete jej i vratit - a ted se podrzte v Nemecku i v Rakousku mate servisni strediska, ktere rikaji ze i na tyhle mobily maji nahradni dily ;-) a maji poboxky i jinde, ale ta z Esp. ci Fr to stejne posle do D - takze v D firma OPPO nemuze prodvat nove mobily, jen nektere, kde jeste nokii zaplatila a ty nejvyssi modely proste preproda pres Cinsky eshop - ale fyzicky uz jsou davno proclene v EU - vydoa? nizsi clo, oni totiz udaji mnohem nizsi cenu a tu procli - ze to pak prodali za jinou, sorry to uz nikdo nedokaze

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.