Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k R580 se opět přiblížil

Konečně zase na chvíli nVidiotům sklapne... už se těším...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bych se mozna zase az tak moc netesil, poslednich par pokusu trumfnout Nvidiu ve vykonu Ati zrovna moc nevyslo.
Navic nvidia ma na sve strane par dulezitych veci, jako je vetsi stabilita ovladacu a bezproblemova podpora jinych OS nez windows.
Plus jeste problem s tim ze ATI se zatim jeste nepodarilo dodrzet sva predsevzeti at uz se to tyka terminu ci velikosti dodavek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Výkon? Za jakou cenu? Vezmi FW77.xx, který byly poslední, u nichž šly vypnout "optimalizace" filtrací, povypínej je a rázem je i celá slavná GTX512 za 26000 pomalejší než o deset tisíc levnější Radeon. To je ta pověstná kvalita ovladačů nVidie - znemožní vypnutí optimalizací na úkor kvality, aby náhodou někdo neotestoval výkon při stejné kvalitě obrazu a nedospěl k závěru, že krom toho, že je hardware nVidie pozadu technologicky, je navíc ještě pomalejší, hůř dostupný a dražší, než konkurenční produkt. Takže bych rád věděl, co, krom marketingu, má podle tebe nVidia lepší?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jen takova drobnost k zamysleni ... ATI grafiky maji tak dobrou vyteznost, ze ATI dokonce povoluje partnerum zvedat frekvence nad "limit" ... vem v uvahu, ze ATI pokryje hlavne OEM a pak teprve nabiha normalni distribuce ... vzhledem k tomu, ze nikdo nehlasi, ze by ATI grafiky lezely ladem na skladech ... tak to asi znaci, ze je o ne zajem :)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.