Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k RTX 4090 od Aceru s hybridním chladičem je sice hlučná, za to se víc zahřívá

Vlastní grafika ve vlastních sestavách mohla vyjít levněji než tu grafiku od někoho nakupovat jako komponentu. Viděl bych výhodu v tomto a je věcí zákazníků, jestli je to oslovilo.

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

No ta samá sestava s 4080 stojí 93k. Takže s 4090 to bude 105k jen to hvízdne. To asi nebude obchodní trhák A samostatně testovaná očividně nestojí za moc. Tak asi pro velké fanoušky Acer dobré.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jasně, a díky vlastní RTX4090 vydělají ještě víc. Acer PC bych nechtěl ani zadarmo, když si to někdo koupí ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, on Acer na všech grafikách s těmi chladiči experimentuje víc, než je zdrávo, a vymýšlí vymyšlené. I na těch Intelech. Nejspíš je to jejich marketingová strategie, lákat zákazníky na něco, co ostatní nenabízejí... protože vědí, že je to blbost.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Ti technici co to dávali dohromady jsou fakt tupci, kdyby tam jebnuli 7900XTX, tak tam mají max 10° a mají po problému, nechápu to jejich uvažování.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

A ještě jsem zapoměl dodat výkonnější a o dost, Nvidia poor.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Já vím co s tím je, zapomenuli do vody nasypat trochu těch zázračných pilin co jsou v „tlumivce“ PFC zdroje Equites T500. Pokud zvládnou bezdrátově pasivní tlumajznu pro PFC, tak by v tom byl čert aby nezlepšili i teplo vodivé vlastnosti chladícího média. A na silvestra by se mohlo trochu nasypat i pod dekl karty.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.