Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Gear Glass, aneb Google Glass v podání Samsungu, již v září

Jak to, že se nejmenují Galaxy Glass? Jako všechno od Samsungu...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Galaxy je brand pro zarizeni s Androidem a to i plecky. Tohle ma byt dle clanku s Tizenem.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Duvod proc by to melo byt hluboko pod 1000$ kdyz konkurence stoji 1500? Kdyz nasadi cenu 999 nebo 899$ tak uz budou hluboko pod cenou konkurence. Nevidim duvod, proc by meli jit jeste niz (ze zacatku)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

$1500 není cena produktu, ale poplatek za exkluzivitu, možnost používat první a jediný produkt svého druhu a zároveň to zahrnuje průběžné výměny za nové modely. Nic z toho Samsung nabízet nebude.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

Sami jste tu spocitali cenu, ze to zarizeni vychazi na par desitek dolaru, takze kdyz ma google cenu 1500$ a v prubehu ti to vymeni za 4 novejsi bryle, tak se jim to furt vyplati.Navic pochybuji, ze se bude design nejak menit u googlu. Kdyz da samsung cenu 1000$, tak jsou o 1/3 levnejsj jak google.

Jeste jinak, proc by meli srazit cenu hluboko pod konkurenci, kdyz ji muzou nechat jen mirne pod konkurenci? Vic lidi to s nizsi cenou nekoupi.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ono si to hlavne moc lidi nekoupi. A za cenu 1000$ uz vubec ne. Pocitam, ze cena bude cca 200$, stejne jak u jejich "chytrych" hodinek. V prvni vlne, nez lidi zjisti, ze je to totalni picovina a uplne na hovno (kdo by chtel nosit tezke bryle, kdyz nemusi ze? a jeste je navic musel nekde nabijet OMFG!), tak muzou vydelat slusne penize ..... gugl neni ani dobry vyvojar, ani dobry obchodnik, tak na to sel opacne .... dal to lidem do testovani, za tezke prachy, kdy snad kdyby to stalo tech 100-200, tak by na to nebyly tak spatne recenze, cimz se znemoznil a odstrihl. Tamtung vidi prilezitost zaplavit trh lacinym nesmyslem, tak to udela, protoze vi, ze kdo driv prijde, ten driv mele a ze za pul roku bude stejne domleto (viz jejich hodinky, drahe tablety atd .....).
Tohle jsou proste kratkodobe veci, ktere spoustu lidi nadchnou exkluzivitou a wow efektem, ale za par tydnu a mesicu zacnou zaplavovat strediska trizeneho odpadu:) A pak musi hned prijit s necim novym - vyssim rozlisenim, dalsima 32 jadrama navic, nejakym megapixelem atd. a doufat, ze si to zas par lidi koupi bud jako novinku nebo nahradi starsi kram novejsim kramem ..... a wowowotomtoje, sak to zname z jejich tabletu a telefonu, kde uz se i uplny vesnicky vidlak z nebrasky, podivuje a koutkem usmiva nad nesmyslnyma jadrama a 8k rozlisenima:o)))

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Já měl za to, že to je cena nastavená k vyfiltrování lidí, co by rejpali ohledně nedostatků současného googlího beta-hardwaru. ;-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.