Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Apple si stojí za svým, chce zastavit prodeje Samsungu v USA

Kdo umí, ten umí a vyhrává.
Kdo je srab a má strach se soudí a schovává se za právníky.
Přijde někdo třetí s lepším a vykope je.
Historie to potvrzuje.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Uzivanie 'našeho laického úsudku' v kombinacii s amrickym sudnictvom nie vzdy funguje. Ale tiez si nemyslim, ze by im to zakazali, pride mi to trochu prilis drasticky krok

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Jakmile jsou síly u soudu vyrovnané (jedna velká společnost proti druhé), pak se rozhoduje v USA docela rozumně. Laická úvaha autora je naprosto správná.

A neřekl bych, že je to málo pravděpodobné. Řekl bych, že je to VYLOUČENÉ, aby se v takové situaci, kdy jsou patenty zpochybněny, mohlo rozhodnout o zákazu. Bez šance. Tohle by neprošlo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proto nemám rád Apple. Stále provozuje nekalé praktiky, jak se zbavit dokonalejšího výrobce. Kdyby se naopak na Apple rozlobil třeba Xerox a HTC (firem je samozřejmě více), tak by měl celkem malér. Ovšem se to neděje, protože pořád má někdo mozek. Když Apple krade, je všechno OK, ale naopak je to nepřijatelné.

+1
-13
-1
Je komentář přínosný?

To isté sa hovor(lo) aj v prípade Microsoftu :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jistě

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

laicky usudok je zly. odskodnenie sa uplatnuje na sposobenu skodu predajmi minulymi, ked uzivatel dal prednost samsungu namiesto ipadu. zakaz dovozu sa vztahuje na predaje sucasne a buduce porusujuce inkriminovane patenty firmy apple.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Naopak.

Odskodneni muze byt jen v pripade, ze skoda na prodejich obdobi byla dusledkem ilegalnich praktik. Pokud by ale byly zruseny patenty, jednalo by se evidentne jen o klasicke soupereni na trhu ktere vyhral Samsung a za to nikoho penalizovat nemuzete.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.