Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Stížnost na Google je pro podsouvání výsledků vyhledávání

Myslím, že google nic nebude muset odhalovat. Hlavně google nemá motiv odsouvát nějáké třo stránky. Takže úmys mu nikdo neprokáže a pak snad není co řešit. Tohle jhe zase reklama, alá soudní reklama.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Google je společnost jako každá jiná, jestli chce někoho tímto způsobem diskriminovat, tak je to jejich věc - jejich produkt. Přijde mi, že je to jak žalovat Microsoft, že nativně nepodporuje třeba jpeg2000 nebo DjVu.
Navíc vzhledem k tomu, že právníci nejsou schopni pochopit ani autorský zákon, tak už vidím jak studují algoritmus page ranku :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Podme hufne podavat zaloby na G, lebo mame slabe pozicie na jeho vysledkovej stranke.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Mně zase přijde "cinknuté" vyhledávání na Bingu. Teď jsem tam hledal ffdshow a za tak nesmyslně umístěnými odkazy je vidět jasná korupce ze strany Cyberlinku, Fraunhofferova institutu, nebo kdo ví koho dalšího...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

ako to myslis? dal som teraz do bingu namatkovo "ffdshow" a cela prva stranka je len o ffdshow

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

IMHO je netrivialni soucasti google algoritmu neuronova sit a kdyz prijde na otazku "proc se stranka X rankuje tak jak se rankuje" tak i inzenyri google musi priznat ze nemaji poneti.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Není pravdou že není možné analyzovat strukturu a chování neuronové sítě, existuje na to celá řada nástrojů a postupů. Tato problematika je už v dnešní době velmi dobře popsána.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Samozrejme ze je mozne ji analyzovat. Jenom to bude trvat dost dlouho ...

U normalnich programu se nejdriv udela analyza, navrhne algoritmus a potom se to napise. Pokud to autor dostatecne komentoval tak se vi co to dela. U neuronove site to "nejak" funguje a musis stravit spoustu casu tim ze zpetne zjistujes jak a proc. Google nema duvod tohle delat, ergo to nedela a nevi to.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ale tak! Na neuronových sítích není nic magického. Algoritmy založené na neuronových sítích v oblasti data miningu jsou velmi dobře známé a dokonce i pochopitelné.

Model jednoduchého neuronu je velmi dobře pochopitelný a není to žádná magie. Já vím, že "neuronová síť" zní jako z Frankensteina, ale není třeba tady lidi mystifikovat.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To je vazne ulet, na co vsechno lze podavat zalobu... je preci veci Googlu jaky pouziva algoritmus, a je mou veci, ktery z vyledavacu si (svobodne) vyberu - jako me nejvice vyovujici! Tak kdo ma vlastne problem? :-)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.