Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Telecom se snaží, co může, svět však dohonit nemůže

Jo, kdyby tele nebidlo aspon nejakou garantovanou kvalitu = bez ty brutalni agregace, pak by mozna mohli dospet do faze, kdy by "varili" vynosy z rozsahu. Asi si to neumeji spocitat:
pro ne je lepsi za litr odirat dejme tomu 20000 lidi misto aby za 500 ziskali treba 100 000 a vice zakazniku. Zajimalo by me, jestli ten paskvil pouzivaji sami zamestnanci telecomu... ani bych se nedivil, kdyby se pripojovali pres neco jinyho - ale to by pak mohli dostat banana z prace, coz? :o)
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nesouhlasím s formulací "Telecom se snaží, co může". To přece ani náhodou. Divím se ale, že to vláda, potažmo stát, nechává v klidu. Doslova veřejně je snižována cena Telecomu před privatizací a nikomu to nevadí (kromě nás. ale to nám je prd platný).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zasranej telecom,at si už konečně uvědomí že je o 100let pozadu za evropou,srdečně jim přeji bankrotpostamble();

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

v posledním odstavci článku zřejmě za následující frází vypadlo číslo.
"zatím jich obsahuje" ???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já bych jen chtěl upozornit, že je jednostranné dívat se jen na ADSL a nezmínit celkové pošty lidí připojených k internetu pomocí kabelovky, bezdrátu apod. Aby se nakonec nestalo, že Telecom nepřímo podporuje jiné způsoby připojení k netu :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No vzhledem k politice Telecomu zrusil linku kdo mohl a presel na mobil. A kvuli predrazenemu ADSL mnoho lidi za znovuzavedeni linky nekolik tisic platit nebude (mnohdy proste proto, ze Telecom nemaji radi) a vyuziji v pripade moznosti radeji jinou variantu pripojeni (treba kabel).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Řekl bych, že žlutá příšera skutečněpodporuje všechny ostatní varianty připojení k internetu. Stačí si vzpomenout, jak ještě nedávno tvrdili, že rychlý internet je luxusní zboží. Dosáhli tím bouřlivé expanze Wi - Fi a GPRS. Nedávno jsem se byl podívat na Slovensku a je to tam podobné, jako u nás: skoro na každém baráku síto.Ono se není co divit. Kdo by nechtěl Internet 256-980 kbps za paušál 300-600 Kč/měs. bez jakéhokoliv omezení? Pro mne by ADSL bylo zajímavé až od 1024kbps za paušál max. 400 Kč/měs. bez jakýchkoliv dalších omezení a plateb. Pevnou linku už 3 roky nemám a vůbec mi neschází. Dial-up zásadně nebrat! Zrovna včera se mi do počítače pokusil vlézt dialer. Měl smůlu. Firevall ho odhalil a AD Aware zlikvidoval, ale stejně by na trvalém nevytáčeném připojení neměl šanci. (distributorem je IP adresa 192.168.0.13)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem po jedné z reklam na ČT zavolal, že mě jejich reklama zaujala a bych to internet expres chtěl. Vysoce asertivní slečna se mne zeptala jaké mám telefonní číslo, že nejprve zjistí, jestli je pro mne tato služba dostupná. Já jsem začal diktovat 603 ... ... . Pravdou je, že mne před posledním dvojčíslím zastavila, že chce číslo na pevnou linku ČT. Já jí pověděl, že ji nemám a že o hlasové služby ČT nestojím. Že chci ten internet a na telefonování mám mobil. Najednou se ozvalo nějaký podivný tůtání ....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

holt to CTc to dopracoval kam chtel...
ted jen proc...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

cituji: "svět však dohonit nemůže".. Ano, to je pravda! Nejenom nemůže dohnat v počtu přípojek, ale ani v rychlosti. V Jižní Koreji se od minulého roku testuje zkušebně provoz ADSL2+, který má být až do 50mb/s (od 24mb/s a výš). Jestli to vyjde, bude to na dlouhou dobu země s tímto typem internetu na světě. Jak by tohle chtěl Telecom dohnat, to zatím netuším

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ve velkých městech to žlutíci už nedoženou. UPC, Karneval, Netbox a jiní si už dávno rozdělují netuchtivé zákazníky - za mnohem rozumnějších podmínek. Ve vesnicích a Teletem opovrhovaných lokalitách se zase sebrala spousta již zoufalých lidí a pár firem vidících jasnou příležitost a šli do bezdrátů... Holt co si my neuděláme nemáme, jen se to šecko nedá fakt stíhat, pomalu abysme aj tu politiku sami dělali :)...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.