Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Thief 4 na PS4 živě: 10minutový gameplay a odpovědi vývojáře

Thief IV - Obrázek 2
Všichni fanoušci převažujícího principu v české politice by nyní měli zbystřit. Máme pro vás další informace a téměř 10minutovou ukázku gameplaye očekávaného pokračování legendární série Thief…

Čtyřka se objeví příští rok, a to nejen na PC, ale i next-gen konzolích, tedy Xboxu One a Playstation 4. Tvůrci nyní ukázali komentovaný gameplay a zodpověděli několik otázek. Obecně lze říci, že klasika let devadesátých bude ze solidní části reinkarnována, ale jsou zde i úlitby konzolové jednoduchosti hraní, například schopnost „Focus“ („zaměření“/„soustředění“? - uvidíme). Tu ale naštěstí bude možné vypnout.

Prozatím je z krátkého videa těžké soudit, však víme jak to s vývojářskými prezentacemi chodí: ukazuje se to, čím chtějí vývojáři nalákat a realita může být přízemnější. Ale nechci házet flintu do žita před vydáním hry, jen si živě vybavují bombastické prezentace Kena Levine měsíce před uvedením Bioshocku a následnou lineární klasiku typu dojdi - přines - vypni - zabij. Vývojáři z Eidos Montreal doufejme odvedou ještě lepší práci (ale nenechte se mýlit, u Bioshocku jsem se velmi dobře bavil, byť daleko méně, než u System Shocku 1 či System Shocku 2).

Tagy: 

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Thief 4 na PS4 živě: 10minutový gameplay a odpovědi vývojáře

Pátek, 21 Červen 2013 - 18:00 | ps47 3dfx | podla vsetkeho to nebude pokracovanie, ale reboot...
Pátek, 21 Červen 2013 - 11:16 | Chewbacca | Posledni Bioshock byl jedno obri zklamani (on so...

Zobrazit diskusi