Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Total Commander 6.02

Evzen> Ve windows muze byt jeste mys :-) Ale ted vazne: v TC je spousta veci, ktere je lepsi resit mysi nez z klavesnice. Ale pro me je rychlejsi mit vsechno blizko z KBD. Nechci vsak rozpoutavat flame na tema TC vs. FAR, protoze zadna diskuse stejne nepresvedci zastance nejakeho programu pouzivat jiny. (Ale kdyby mel nekdo zajem, muzeme se o tom nekdy pobavit pres ICQ [175499996].)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Change log je hezka vec, ale neslo by to zhrnout do opravdoveho clanku? TC pouzivam dost a rozhodne by me zajimalo, zda ma cenu upgradovat na novou verzi.
Takhle je informacni hodnota IMHO velmi nizka :-(

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vasek: z funkcí, které má SS a nemá TC mě napadá jen klávesa F2 pro ppřejmenování, to mě na TC docela sere, a proto taky Salamander zůstává na disku (i když jen v 1.52).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ken_tek> tak zrovna prejmenovani souboru je pod SHIFT+F6, a pokud je Ti to daleko, tak si to zmenis pres Configuration-Options-Misc.-Redefine hotkeys a tam F2 zmenis na Command cm_RenameOnly...
Ale FAR je stejne lepsi :-) (pri ovladani z KBD na nej zadny jiny souborovy manazer nema)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lopo: Kdybyste nebyl línej číst anglický text že?! Ano upgrade je doporučen.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neni na TC 6.02 nahodou nejaky patch ? Me pri cca 60% spusteni zamrza, predchozí verze to nedelala. Ja mam TC jen na FTP jinak pouzivam podstatne lepsi manazer - Servant Salamander 2.5, ale i tak me to stve .

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Damel: Dekuji za upozorneni. Mozna vas to prekvapi, ale docetl jsem se az do poloviny verze Beta 1 a teprve pak me to prestalo bavit. Vzit changelog a zformatovat ho do HTML, je sice zasluzne, ale kdyby tam byl soubor k nahlednuti, vyslo by to nastejno.
Zajimalo by me kolik procent lidi se "tesilo", ze se dovi neco noveho - kdyz uz to vyjde jako clanek a ne jako aktualita a kolik z nich se docetlo alespon do zmen k Beta 2...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mne tam prece jen nektera vylepseni oslovila, drive chybela a ted rad pouzivam, napr.
- Search: right click on result list item selects it and then shows its context menu
- Made background transfer manager window resizable
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Balrog, Pert> Už se mi TC 6.02 podařilo rozchodit. Pomohlo odstranění všech informací o programu z registrů.
 
Pokud jde o SS tak přesně jak Petr napsal, že mu v něm nějaké funkce chybí, tak já pro změnu postrádám mnoho funkcí v TC. Prostě používám převážně to co v TC není. V SS mi chybí jen to FTP a ještě pár drobných úprav. Posledni verze SS je 2.5b4, doporučuji vyzkoušet.
 
PS: Samozřejmě že nemám TC s crackem. To bych se ani neozíval, že mi nejde ;-) . To se týká i SS.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To Vasek: Nevím, kde jsi přišel na to, že SS je lepší než TC. Nemá ani polovinu funkcí... Ale každému, co jeho jest... když se Ti líbí víc...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lopo: Popsat všechny změny formou článku by bylo u takovéhoto přechodu poněkud nesmyslné, protože které změny vzít, které zdůraznit? Všechny jsou dosti minoritní na to, aby z nich člověk mohl vybrat jen nějakou sadu a zas popsat všechny, tak to už je lepší rovnou nechat ten changelog. Až se objeví zas nějaký major update (6.5, nebo 7.0), tak se mu budu věnovat trochu jinak, protože zcela jistě přinese nějakou tu zásadnější změnu a o té bude mít smysl se rozepsat. Takhle je nejlepší, aby si člověk prostě prošel changelog a pokud ho to celé nebaví, tak si pročetl alespoň položky "Added".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Balrog, Vasek: V principu nemám nic proti tomu, když někdo řekne, že používá něco jiného, protože to je lepší, ale chtělo by to přidat nějaké ty konkrétní argumenty (tedy např. v SS mi chybí funkce X), jinak nemá smysl něco takového vůbec psát.
Vasek: Hmmm a nemáš náhodou nějakou cracklou verzi? Mně to legální verze nedělá...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Petr: OK. Máš pravdu.
 
Takže když pominu to, že TC má podporu FTP a SS ne, tak je tady spousta různých drobností, které usnadňují práci. Např. záložky, vytváření strukturovaných adresářů, kopírování ve frontě... neříkám, že to jsou funkce, bez kterých se nedá obejít, ale když už je nějaký program má, tak přece nebudu používat jiný, který to neumí... Ale jak jsem už napsal níže... když se v SS někomu dělá líp, jeho věc... jenom jsem si musel rýpnout... SS prostě není lepší... toť vše.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pavel:
Heh, a z ceho jinyho by taky normalni clovek ovladal souborovy manazer nez z klavesnice, ze...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.