Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Úprava vzhledu CD-R serveru

diit.cz logo na CD-R serveru 1. dubna 2009
Podoba CD-R serveru se trochu změnila. Pokud jste ji zaregistrovali, rádi se od vás v auditoriu dozvíme, zda-li se vám nynější změna zamlouvá či nikoliv. A pokud jste nic nepostřehli, můžete se o ní dozvědět v tomto článku.

Na Nový rok jsem provedl některé změny designu. Pokud jste nic nezaznamenali a všechno vám připadá v nejlepším pořádku, tak vám zřejmě tento nový vzhled vyhovuje. Upravil jsem několik věcí, ale nejviditelnější změna je v horní liště - ta dříve byla mnohem vyšší, aby pojmula klasický reklamní banner. Ten je nyní odsunut na konec stránky a nahoře se zobrazuje nějaká reklama jen v případě, že se nám ji povede prodat (nemáte zájem?). Ostatně tak tomu nyní bude u všech reklam u nás - pokud se nám nepovede prodat reklamní pozici a my sami nebudeme mít nic na inzerování, nic se zobrazovat nebude. Výměnné reklamní systémy budeme používat výhradně jen na bannery a to vespod každé stránky.

Zpět ke změnám. Mimo úpravy horní modré lišty se ještě udělaly modré panýlky nalevo trochu kompaktnější, logo je nyní také o trošku menší a stín decentnější. Prostě takové drobné kosmetické úpravy (kvůli kterým ovšem bylo nutné provést radikálnější změny v HTML kódu). Pro majitele Internet Exploreru a pomalejšího spojení je také pozitivní, že je jednak celá stránka o chloupek menší, ale také se zobrazí hned levý sloupec s menu a horní lišta. Vedlejším efektem této změny u auditorií je přesun na původní adresu auditorium.cdr.cz i když zatím obě dočasné adresy, které jsme pro auditoria používali, zůstávají stále funkční.

Říká se, že jak na Nový rok, tak po celý rok. My bychom se chtěli pokusit se této tradici přiblížit a tak se budeme snažit každý týden představit nějakou viditelnou změnu na našem serveru. Zatím nebudu odkrývat, co pro vás máme připraveno, ale jen naznačím, že například začneme více využívat modré panýlky nalevo. Pokud se s námi budete chtít podělit o své dojmy či pocity z právě provedené změny, rádi je uvítáme v auditoriu.

Diskuse ke článku Úprava vzhledu CD-R serveru

Žádné komentáře.