Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Vláda bude podporovat novelizaci autorského zákona

Lež je pravda! Válka je mír!

Ať žijí naše kulmini a finmini!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kulmini se chová správně. zatímco cc licence bude chtít zaříznou, bude nám sama skrze masmediální mašinérii servírovat "prolétské songy", samozřejmě uhrazené nemalým bakšišem.

někdy je ten kalendář matoucí, měl jsou také dojme, že rok 1984 byl před více než 1/4 stoletím ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdepak jsem ten výraz "mírové bombardování" slyšel :o)
Ale klid, tyhle zákony přece dělají pro nás a pro naše děti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nepritel zakerne strilel na nase letadla, pokojne bombardujici jeho mesta. Capek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uhradil jsi poplatek za použití tohoto díla?

Čapek a další se musejí v hrobech obracet z těchto nápadů.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno...a co jste cekali?
Ze kdyz si navolite do parlamentu castecne komunisty, castecne socialisty, a castecne VV s.r.o. , tak se neco zmeni k lepsimu?:-)
Pamatuju ankteru, ktera tu probihala pred volbama, a podle ni to tusim vychazelo, ze lidi budou volit tak nejak, jak to prumerne dopadlo - CSSD, ODS, TOP09...No tak je tam mate, tak si sakra nestezujte:-)
Kdyby lidi misto toho volili opravdu pravicove strany, byla by situace dnes jina...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nechci Ti do toho kecat, ale "VV s.r.o." je v principu strana vlastněná spřízněncema ODS, takže nechápu to zařazení "ODS 2" mezi komanče a socany...
Navíc pokud je mi známu, tak páni doktoři (tady vůbec nejde o figurku strejdu Jandu)z OSA chodí lobovat zejména do pravicových luk, hájů a strání :-)... jo hlavně přebarvenej černoprdelník Kalou... je u všeho, z čeho mu může kápnout...
Navíc nevím, kde je podle tebe problém, pokud vidím, tak máme pravicovou vládu :-)... na ministerstvech jsou pravicoví ministři i náměstci atd., tak kde je podle tebe problém? Jestli ono to s tím přístupem pravice k dané problematice nebude jinak, než si myslíš :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

my ale NEMAME pravicovou vladu.
My mame LEVICOVOU vladu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lojzíku, tvé fantaskní myšlenky jsou napoprvé zábavné, ale když je neustále opakuješ, tak pak už je to nuda a pruda. Chápeš?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dobre, tak tedy prosim o osvetu - podle vas mame pravicovou vladu, chapu-li to spravne...
Proc je tato vlada pravicova? Prosim o vysvetleni.
Sam to opravdu nechapu. Mozna je pravicova proto, ze se tak sama nazyva. Ale to me nestaci....takze proc jeste?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

asi proto že nechce dát každýmu darmošlapovi 30k měsíčně na dávkách a ty ušetřený prachy si mezi sebou pak rozdělej? :-))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Lojzku nedej se, třeba jim to časem dojde...

[quote=Jan Čulík]
Z mého pohledu člověka, který žije v Británii už přes třicet let, to, co v ČR se prezentuje jako pravicové, je spíš podivnou směsicí fašistoidního extremismu a bolševismu. Jak víte, britská Konzervativní strana je opakovaně kritizována a zesměšňována za to, že v Evropském parlamentu opustila normální pravicové seskupení a dala se do "podivné skupinky" východoevropských extremistů, mezi nimiž je i ODS. Cameron to udělal kvůli euroskeptismu aktivistů ve své straně.
Program TOP09 by byl např. v Británii naprosto nepřijatelný. Okamžitě by ho odmítla celá společnost jako pravicový extremismus s bolševickými rysy.
[/quote]

http://blisty.cz/2010/5/28/art52761.html
http://www.blisty.cz/art/52975.html
http://www.blisty.cz/2010/6/8/art52943.html

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jak říkal Goebels, a za to by taky zasloužil licenční poplatek, "Stokrát opakovaná lež se stává pravdou".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vaše naivite je depresivní. Jestlipak víte, kdo donutil EK zveřejnit projednávanou dohodu ACTA? Pravice? Ale kdež, byl to levicový blok + zelení.

Vy si fakt ještě myslíte, že pravicové strany zajímá cokoli jiného, než finanční zisk?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Prosim vas, a ktera ze pravicova strana je dnes v parlamentu? Poucte mne prosim, nevim o ZADNE. Bud to jsou komunisti, nebo vetsi ci mensi socialisti. Vim tu o nekolika malo stranach, vice ci mene pravicovych, ktere se ale do parlamentu nedostaly.
Tak se nedivte.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hezký způsob jak kurvárny ODS a TOP09 svést na opozici. Doporučuji ti návštěvu psychiatra.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ehm? ja na nekoho neco svadim? Na nejakou opozici? Ja jen rikam, ze v parlamentu nevim o zadne pravicove strane.
Muzeme si to shrnout:
Komunisti jsou komunisti. CSSD jsou v podstate taky komunisti, rekneme takovy mix mezi komunistama a socialistama.ODS je klasicka levicova strana zapadniho typu, tedy to jsou , osobne bych rekl "umirneni socialisti". TOP09 je to same jako ODS, nevidim tam zasadni rozdil, imirneni socialisti. Veci Verejne se uplne vymykaji deleni levice/pravice, to je strana ciste populisticka, bohuzel s velkym mnozstvim levicovych myslenek, takze ve spektru leva-prava bych se zaradil nekam na uroven ODS.
Takze jak rikam, vladne nam tu defacto levice, a pokud to nekdo nechce nazyvat takto, tak to reknu jinak - vladnou nam tu umirneni socialisti. Ale porad to jsou socialisti....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, Lojzo, že si to moc idealizuješ. ODS a její béčko TOP09 nejsou nic jiného, než zástupci mafie v politice, a VV jsou političtí dobrodruzi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ale v podstate to shrnul spravne, tak to proste v realu je

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty jsi hotový politolog, co kdyby jsi si rovnou sám založil nějakou pravicovou stranu?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že by ji hned zakázali. V tomhle s Lojzou celkem souhlasím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uveď mi prosím příklad té tvé ideální pravicové strany, jsem velmi zvědavý koho jsi volil (pokud máš už volební právo).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

SSO - neni idealni,ale pravicova je.
Btw uz i jinde jsem ti psal nabidku na osobni setkani, a vyrikani si nekterych veci osobne. Trebas tech urazek...Takze mi napis na mail kontakt, domluvime se..a pak uvidime, co bude..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Urážek? Myslíš to, jak jsi se o mně vyjadřoval kvůli mým sympatiím s KSČM? Pokud si to tedy pamatuješ. Děkuji za nabídku, ale kdybych se měl osobně setkat s každým, kdo mi chce vysvětlit své názory, tak bych nedělal nic jiného. A už vůbec bych se nesetkával s lidmi, kteří musí mít vždy pravdu a nerespektují jiné názory než své vlastní. Takových je na tomto serveru bohužel víc než dost.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takze strach, jasne :-)
Super, alespon vim, s kym mam co do cineni...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Strach? Z čeho prosímtě? Já prostě nemám čas na pi**viny když to chceš slyšet takhle :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Někteří se tu zmiňují, že by situaci pomohla pravicovější vláda. Nemohu souhlasit. Shrnu-li takovou vládu pod ODS, kterou další v koalici stejně poslouchají, pak za více než 10 let nazpět musím konstatovat, že nesplnili žádný kladný slib. Když řeknou, že bude něco hůř, tak bude, ale vypadá to, že jejich PR oddělení má s výkonnými politiky společného jen chlebodárce.
Osobně považuji samo dělení pravice-levice za vrozeně lživé - politická orientace má několik nezávislých os a navíc se nově vznikající strana automaticky zařadí do té orientace, která je zrovna v kurzu.
Obecně se dá říct, že represe bude stoupat až do další revoluce. Vždycky to tak chodí. My bychom ale měli usilovat o zpomalení tohoto jevu, hlavně omezením globalizace zákonů. Kdepak v souladu s ostatními zeměmi! To už můžeme po (skoro) armádě zrušit i ten parlament...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ODS je pravicová? Odkdy?! Zadlužuje nás úplně stejným tempem jako socani, jenom ty peníze nerozhází mezi lidi, ale záhadně vypaří. Neruší zbytečné úředníky a buzerace, naopak vymýšlí nové.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ehm takze strana která nás nezadlužuje je pravicová a která jede na dluh je levicová? Ale poslední strana co nás nezadlužovala byli komunisti (prostě se spomalili investice a slus, koupilo se jen na co bylo)..... Možná vám to nedošlo, ale nynější ekonomika přímo staví na dluhu, bere se to jako hnací mechanizmus, inflace je pozitivní (vždyť vlasně umořuje ten dluh) atd..
Pokud bysme vycházeli podle původního dělení byla pravice silne konzervativní (nechtěli nic měnit) kdežto levice byli ti co chtěli změnu a byli jejím hnacím motorem....
Vlastně jen říkáte pravice je best a kdyz se ukaze opak tak reknete "ale toto neni ta spravna pravice"..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Takže on ten Paroubek s tím, že se dluhy neplatí měl vlastně pravdu... ;-)

IMHO se tu ale hádáte o ničem, tohle není problém pravice vs. levice, ale problém nevyspělosti českého národa, který považuje zlodějnu, nečestné jednání a vyčůranost za kladné vlastnosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Paroubek pokud vim nic takoveho nerekl, ale i kdyby rekl, mel by svym zpusobem pravdu. A mimochodem neni to vynalez "levice". Inflace jako hnací motor ekonomiky vymysleli jiní, prostě ty dluhy platíme všichni neustále ani o tom nevíme.
A kecy o nevyspělosti českého národa svědčí jen o nedostatku vědomostí a vlastní hrdosti. Lidi jsou všude stejní, tady naopak měli šanci poznat na vlastní kůži daleko víc než jinde.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ROFL
Komunisti zili z toho, co ukradli lidem. Za tech 40 let jim to ale jiz naprosto doslo. Napriklad mym predkum ukradli pole, kram i se zbozim, atd atd...To se jim to pak vladlo :-)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná je měli rovnou zastřelit, to by jsi nás teď nemohl oblažovat takovými blitky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mam navrh...pojdme si to vyrikat osobne, co ty na to? dej mi na sebe soukromy mail, pripadne mi napis na muj lojza.suchanek(zavinac)seznam.cz a to, co jsi ted napsal, si muzeme vysvetlit osobne, obavam se, ze tady to neni mozne...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jo jasne zili 40 let z toho co nakradli... a od roku 1950-1990 vzrostl hdp cr 3x asi díky nějakýmu kouzlu ne?
Majetek statu se tu pokud vim roprodava poslednich 20let.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jojo, to kouzlo se jmenovalo KRADEZ. To jsou totiz presne ta leta, kdy se kradlo ve velkym. Jak rikam, nase rodina s tim ma zkusenosti, mym predkum v te dobe ukradli pole, obchod i se zbozim, a samozrjme takto dopadli vsichni zivnostnici, vsichni majitele poli, lesu, a podobne...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Komunisti za 41 let znásobili majetek Československa 7x. Mimochodem, znárodnili jen drobné podnikatele, velké firmy znárodnil demokratický režim v roce 1946.

Pokud by měl náš slavný kapitalismus být aspoň tak výkonný, jako bylo řízené socialistické hospodářství, tak by za dvacet let musel zvýšit majetek ČR zhruba 2,6x. Ať čumím, jak čumím, nikde nic takového nevidím.

Státní hospodaření ČSSR bylo v roce 1989, tedy v době, kdy už se o krachu socialismu nepochybovalo, uzavřeno s přebytkem 150 miliard Kčs. Což je v dnešních korunách po Klausově hyperinflaci něco kolem jednoho bilionu.

To, že s tím vá vaše rodina zkušenosti, neznamená, že je nemá i někdo jiný - naši taky měli statek. Řeknu to takhle - moji rodiče by tu současnou vládní sebranku hnali bičem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nekolik poznamek.
Po 2sv, valce tu nebyl uz nikdy demokraticky rezim. Uz tehdy byly povoleny jen urcite politicke strany, a podobne. Nehlede na to, ze se mi nezda, ze by trebas Batu znarodnili uz 46, ale nechci se hadat, budu si muset zjistit vice informaci o tomhle tematu..
Co se tyce znasobeni majtetku, nevim, z jakych zdroju vychazite - to by me opravdu, bez ironie zajimalo.
Dale - CSSR melo samozrejme obrovsky export. Vsak s tim mame dodnes - i kdyz dnes uz tak ne - problemy, ze republika byla zamerena na tezky prumysl, jehoz vyrobky se vyvazely predevsim do ruska. Dale jsme rusum venovali za hubicku obrovske mnozstvi uranu - kdybychom ho prodavali za trzni cenu, nebavime se dnes o tom, ze platime dane atd, byli bychom na stejne urovni jako Kuvajt a spol, jen misto ropy by to byl uran.
Co se tyce ucetnich cisel, tak se neobavam, ze by nebyly naprosto zkreslene. Vim, jak to tehdy bylo vsechno se falsovalo, aby to vyslo, a vsichni vedeli, ze skutecnost je jina. Btw docela dobre si pamatuju, jak jeste v roce 89 to u rezniku vypadalo stejne jako o 10 let drive, a to same v jakemkoliv jinem obchode. Nebylo nic, a co bylo, tak se na to staly hodinove fronty...neverim, ze by to byl vysledek nejakeho uzasneho fungovani ekonomiky.
Posledni veta - naprosty souhlas. Vsak to take vsude zduraznuju :-) Ale tak holt koho si tam lidi navolili, toho tam maj...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím kolik ti je let, ale lžeš. Já žil za komunistů docela dlouho a žádné hodinové fronty jsem nikdy nestál. To jsou jen povídačky, které se dnes říkají dětem ve škole, aby pak byly uvědomělé a nevolily třeba KSČM. A hlavně mi tady prosím neoponuj s banány.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ty budes asi Prazak, za socializmu jsem byl v Praze jen jednou a mas pravdu ty sileny fronty nebyly tak dlouhy jako jinde. Ziju v 5000 meste, za totace sem dojizdelo pracovat dalsich 5000 a fronty se tu staval uz jako decko skoro na vsechno (maso, toaletak [ten kridovej papir se tak snad ani neda nazvat], ovoce, zakladni potreby). Nevim co ted rikaji detem ve skole, ale vim co nalejvaly (Norimberskymi trychtyri) hlavy tehda nam.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ehm jezdim delat do 400t mesta dedina ma 1200 obyvatel a nikdy sem zadnou frontu taky nestal... (teda kecam v 95 se mistnim jezedakum nevypatilo dodavat mliko na vykup, tak ho zacaly cerstve nadojeny prodavat v okynku, tak tam lidi stali 1/2h frontu s konvema, ale to uz nebylo za totace ze) Jo pamatuju si ze dovezly treba mandarinky a davalo se jen 2kila na osobu, aby zbylo na vsecky, dovazeny ovoce bylo je nekerou cast roku atd. Podobne s bananama. V masne clovek musle vedet kdy dojde zbozi jinak tam moc na vyber nebylo, ale pravidelny fronty sou nesmysl. jo jednou kamarad prespaval pred mototechnou, bo dostal echo ze privezou simsony (ne ty animaky ale motorky z NDR), ale to byla vyjimka.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ja bydlel v Uvalech, coz je kousek od Prahy, dneska tam jezdi MHDcko..Pamatuju si, kdyz jsem byl malej, jak jsem vzdycky vystaval ty fronty.Nekdo tu zminil banany - to jsme uprimne netusili, co to je. Takze fronty na banany jsme nestali, banany byly jen pro zname zelinare..Ale trebas si pamatuju, jak jsme na mne zoufale shaneli boty. To bylo vzdycky"za 14 dni prijde zbozi, tak prijdte" , a takhle to bylo se vsim, takze clovek mel dopredu "planovaci kalendar", kdy kde co maj privezt:-)
Samozrejme se vse dalo resit uplatkama - pamatuju si, jak jsme davali uplatek v zelezarstvi, aby nam nechali par roli pletiva, az prijde, protoze pletivo ten rok proste nebylo...
Ja sam jsem mel takovy konicek, stavel jsem si ruzne elektronicke blbustky...Chtel jsem si postavit radio, ale polovina soucastek nesla sehnat. Nebyly blbe tranzistory, a kdyz byly, tak jenom nejake ruske, nevyhovujici. Nebyly blby ladici kondenzatory, vsechno se shanelo, potreboval jsem 10 odporu, a probehl jsem 5 prodejen, nez jsem alespon polovinu sehnal...
No nic, nema cenu to tu asi resit, jen tak jsem si nostalgicky zavzpominal:-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No a co takhle sehnat pocitac, to bylo teprve na dlouhy lokty. Potom k pocitaci (Atari 800) sehnat disketovku ktera stala dvojnasobek toho co ten pocitac, to trvalo trictvrte roku, proste to nebylo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Njn...stejne tak jako dodnes existuji lide, a je jich cam dal tim vic, kteri budou tvrdit, ze zadne koncentraky za nemcu nebyly...a ze za komancu se lidi nezabijeli jen pro politicke nazory..atd atd. Ono se to neda nijak dokazat, ani vyvratit, coz tihle lide dobre vedi, a tak nam lzou, jak kdyz Rude pravo tiskne..Ale nezareagoval jsi mi na moji nabidku se osobne setkat a vyrikat si nektere veci osobne, takhle po netu to neni ono...lojza.suchanek(zavinac)seznam.cz
Napis kontakt, domluvime se...moc rad bych te potkal osobne...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Viz nahoře, děkuji, ale nemám zájem ani čas. Věci, které jsi napsal nepopírám - popravy byly, ale ne za politické názory, nýbrž za trestné činy, jako např. rozvracení republiky apod. Takové byly tehdy zákony. Pokud bude zaveden zákon podle kterého bude trest smrti třeba za chození v klobouku a já si ten klobouk přesto vezmu, tak se nesmím divit, že pak budu popraven, nebo snad ano? A úplně stejné to bylo tehdy. No a pokud chtěl někdo být přesto hrdina a porušoval zákony, tak se pak vůbec nemohl divit, když se nakonec houpal na oprátce.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tak to už přeháníš. Trestný čin rozvracení republiky byl v podstatě vždy za politický názor, navíc se dal navléknout na cokoliv. Nechtěls do JZD - rozvracíš republiku. Měls firmu a nechtěl si ji nechat ukrást - rozvracení. Nepovedlo se ti utéct za hranice - opět rozvracení. Znelíbil ses sousedovi, který měl kontakty nahoře - v 50. letech z tebe mohl být taky rozvraceč. Těch, co byli tímto paragrafem odsouzeni za skutečnou protistátní činnost, bylo minimum.
Pokud parlament schválí zákon, který zakáže chodit v klobouku pod trestem smrti, tak je třeba odsoudit zákonodárce. Ne to brát tak, že co parlament schválí, je v pořádku. Obzvlášť v případě, když je takový parlament dosazen pučem. Takový zákon, stejně jako tehdejší zákony odporuje chartě OSN, kterou jsme podepsali.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ten narust 3x z roku 1950-1990 neni zadna komunisty zkreslena statistika (ono za stejnou dobu vzrostl zapad bohuzel 4x) zkus pohledat po netu ja to nasel napriklad u nejake holandske instituce (byly tam tabulky za celej svet vcetne ruska rozvojovych zemi atd...) Ono to nexce jen zaslepene papouskovat reci demagogu, ale zkusit sam pohledat, porovnat a zamyslet se nad tim jestli se lidem v roce 1950 zkutecne zilo lip (rozumej ekonomicky) nez v roce 1989...
Mimochodem napadlo te nekdy proc vlastne ti komunisti nutili zemedelce do druzstev? Zkusim napovedu, nebylo to proto aby "zbohatli" na jejich pude....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Komunisti nutili zemědělce do družstev kvůli své ideologii a také proto, že to co měli organizované, měli pod kontrolou. Na půdě nezbohatli, ale nijak jim to nebránilo rozkrást si osobní majetek a nemovitosti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je věc pohledu. Pro mě je zase rozkrádání to, co tady dělají ty k---y co nám vládnou skoro 21 let. Počínaje kupónovou privatizací a poplatkem za položku na receptu konče.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ODS, TOP i VV jsou plné bývalých komunistických kádrů - těch nejhorších převlékačů kabátů. Že u nás byl komunizmus - kdo za to může? Není to náhodou tím, že nás "spravovalo" rusko - výsledek Jaltské zrady? (sry.. konference..) O Jaltě se mlčí - proč? Protože nás američané DAROVALI rusákům.
Sebrání majetku: Velké firmy byly většinou zabaveny kolaborantům s nacisty a němcům hned po válce nebo ve 46tém. V době zakládání JZD poměrně velké množství sedláků DAROVALA své pole a stáda do JZD. Pamatuji, jak jeden sedlák přišel na zakládací schůzi a seřval je, jakto že mu nikdo nic neřekl a jako první daroval pole JZD se slovy: Konečně se pořádně vyspím a budu mít čas na cestování.. (roky pak v tom družstvu dělal předsedu!!) A nezapomeňte, jak byl český průmysl po válce zničený!! (Viva naši západní spojenci, Viva USA)..
Žil jsem ve 100 000 městě - fronty pamatuji na automobily - bylo jich málo - byly na pořadník, na dovozové zboží, nábytek (sehnat ložnici Harfa bylo skoro nemožné, ale Univerzal šel sehnat bez potíží) a státní byty. Elektronické součástky - v normálním elektru opravdu nic nebylo. Ale ve speciálce měli skoro všechno - problém byl s mikročipy - ty nebyly. A pokud něco nebylo tak se sedlo na vlak a za pár korun jsem dojel do Rožnova kde měli snad všechno.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Těch sedláků, co jásali při vstupu do JZD, bylo minimum. Lidi na vesnici jednak měli vztah k půdě a také se znali a věděli, kdo je dobrý a kdo špatný hospodář. Neměli pak zájem hospodařit dohromady s těmi horšími. Čistě technicky nikdo nic družstvu nedaroval, ale jako družstevník do družstva se svým majetkem vstoupil a měl i právo vystoupit. Což se pak v polovině 50. let stávalo, protože družstva krachovala, pak nastala druhá vlna kolektivizace.
Český průmysl po válce byl oproti jiným zemím zničený jen velice málo. Probíhalo pouze selektivní bombardování zbrojních fabrik. Srovnej to s Německem, Polskem, ale i s místy ve Francii, Beneluxu, kudy prošla fronta, a samozřejmě s Ruskem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak pockat...chvile pro matematiku. Pokud si osobne pamatujete, jak sedlak prisel na schuzi a jako prvni daroval nekam sve pole, jaky to byl rok? Cca 1952-1955. Kolik vam bylo, kdyz jste na te schuzi byl, a slysel jste, jak tam dotycny prisel a tohle rekl? a nebo je to takova klasicka Urban Legend?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No kdyz jsem si od Zepheera precetl "a jako první daroval pole JZD se slovy: Konečně se pořádně vyspím a budu mít čas" tak jsem si vzpomnel na 30 Pripadu majora Zemana, tam to jeden zatcenej sedlak rekl hodne podobne.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Svědkem je můj otec. Já se narodil o dost později.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nesmite verit massmediim, ikdyz tvrdi ze ods=pravice a fasisti=ultrapravice tyto dva smery s pravici nemaji takrka nic spolecneho natoz s ultra :)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

I já se bavím celou touto "politickou" diskuzí, ačkoliv budu určitě taky v mnoha směrech dezinformován. Masmédia nám denně servírují ukrutnou dávku zažitých nesmyslů, cílených demagogií a vyložených lží, tak že už to ani nevnímáme nebo hůř, považujeme to za normální, bereme si z toho jen to, co je nám názorově bližší, a pak z toho vznikají takové ostré hádky, např. mezi "příznivci" ODS a ČSSD, kteří už ani nevidí, že obě strany mají svůj program prakticky stejně špatný, ne-li vesměs identický. Také mě ale překvapuje, že někteří diskutéři s jejichž názory často nesouhlasím, mají o politické situaci lepší přehled než jsem si myslel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když tady byla anketa odpovědí stran na deset dotazů k tématu, tak jste se ČSSD posmívali. No, teď máte, co jste chtěli, se slavnou pravicí.

Bohužel si to já odse.u s vámi. Demokracie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No, aspoň nemám, co jsem nechtěl - Paroubka s komunisty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tady nevím, jestli trollujete, nebo nečtete, ale právě tahle ovlivněnost propagandou, jakou jste předvedl, způsobuje neukončitelnost problémů. Jinými slovy, Vás sice možná trápí ACTA, ale hlavně, že nejsou aktivní ti, kdo by ji rušili. Protože je pomluvila televize a ta má vždycky pravdu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

kolego, to ze levice zastava "prijatelnejsi" postoj k jednomu problemu ze sta neznamena, ze bych svym hlasel dovolil dluhoslavu sobotkovi strkat ruku do me kapsy a jyrkovi paroubkovi rypak do meho talire. ono je treba vzit v uvahu cele spektrum problemu ktere mi nejsou lhostejne a to, umyslne rikam bohuzel, vyslo 100:1 pro stavajici pseudopravici. rad bych se nekdy dozil dne kdy volby suverene vyhraje pravicova strana typu SSO coz je pravdepodobne asi tak jako ze se armstrong probehl po mesici :(((

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdyby lidi skutečně hodnotili postoj těch stran k problemum a ne to jak vypada paroubek, nebo hysterii z řecka, tak všichni ti šmejdi dávno skočili pod okny parlamentu na dlažbě. Vždyť oni jen vyhrožovali řeckem a slibovali že "zastaví zadlužování" případně zprůhlední zakázky. Nejvtipnější to bylo od těch co to naposled sami zavinili... Tajné vyjednávání nám zvesela pokračují, zakázky jsou stále stejně neprůhledné a do dalších let čekáme zase sekeru + škrty, příjmy jaksi nikde...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak nějak. Nezáleží na barvě, každej kdo se dostane k moci se začne zajímat pouze o to, aby nakrad co nejvíc pro sebe. Pokud by se mezi ně dostal někdo poctivý, bude rychle umlčen a kdyby přesto hodně zlobil, může taky skončit v zaletovaným sudu na dně Orlíku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jediná doba, kdy naše ekonomika v posledních 20 letech slušně rostla, byla jaksi jen za vlády ČSSD a rok, dva po jejím konci. Vláda ODS znamenala vždycky pád do pekel. Jenže někdo to prostě nechce vidět.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

njn.. takto ti Kalousek "tvým jménem" zadá "supereko zakázku" svým nejlepším kamarádům a prachy ti vezmou tak jako tak, ať už ve zvýšeném DPH nebo v "soukromě-povinném" penzijním pilíři.

Já obdivuju Kalouska jen z jednoho důvodu: jak umí krásně oblbnout lidi a manipulovat s nimi.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Já obdivuju Kalouska jen z jednoho důvodu: jak umí krásně oblbnout lidi a manipulovat s nimi. "

tak to ja ne, spis je mi smutno z volicu, kteri to nejen jemu "zerou" uz cca 20 let..., tj. neschopnost vetsiny volicu pouzivat vlastniho rozumu a jejich ovlivnitelnost medii a sliby politiku...

asi jsme nepoucitelni...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

vsak ano, proto nas temi medii ovlivnuji, a ano oni nechcou aby lidi pouzivali vlastniho rozumu, oni potrebuju vygumovany ovecky co tupe plati dane a nesmyslny poplatky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

SSO v parlamentu neni, takze mym jmenem nic nedela. ovsem pokud stavajici vlada alespon trochu zarizne penezovody ze statniho rozpoctu tak budu radsi nez koukat jak levicaci pousti statu zilou a naivne doufaji ze 1% lidi s vysokym prijmem to za ne zatahne.
tim netvrdim, ze to co tu ted vladne je nejaka vyhra. a co se tyce soukromeho penzijniho pojisteni tak to si platim uz pres 15 let a nevidim na tom nic divnyho. doma me rodice totiz ucili, ze se mam spolehat na sebe a ne na "stat/spolecnost" a postarat se tak o sebe a svoji rodinu. zatim se mi to osvedcilo, to ze je nekdo zvyklej stat s natazenou rukou smerem ke statu je jeho problem kdyz "pramen vyschne".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ehm mozna ti to nedoslo, ale zadne soukrome penzijni pojisteni NEMUZE vyresit problem s demografickym slozenim obyvatelstva. Jen preleje panize jinam (komu asi). Pokud se zhrouti ekonomika bude ti penzijni pripojisteni vis na co? Zariznuti penezovodu? Jakych penezovodu? Hlavni je penize PRIVEST! Zariznout by se meli predevsim prachy co dou ve velkem na nesmyslne projekty a na predrazene statni zakazky. Misto toho se zariznou prachy do socialni sfery no to je teda vyhra... A mimochodem staci jedna povoden a ses s "postarat se o sebe a svoji rodinu" hadej kde... Ale jo vratme se do stredoveku, starejme se jen sami o sebe...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Minulá úřednická vláda mne "pobavila" v jednom týdnu až to hezké nebylo. Jeden dne vyhlásila, že sníží mateřské a ušetří tak 2 miliardy. Říkám si - musí se šetřit - fajn. A druhý den bylo v novinách, že vláda nakoupí zbraně za 2 miliardy.. Tomu modrásci říkají šetření? Nebo ODS "ušetřila" na Pandurech 6 miliard. Ale kusově to vychází nárůst ceny o 30%. Další rozkrádačky netřeba zmiňovat.. Tlustý se rozešel s ODS proto, že nebyl ministrem financí a nemohl "privatizovat" ČEZ a Budvar.. Gros se z politiky stáhl až po tom, co prodal Telecom (v celé té kauze o nic jiného nešlo - potíže s "financováním" (kde na to vzali) bytu měl v té době Tlustý i Kalousek - ale ti to zahráli do autu). Rozdíl mezi ODS a ČSSD vidím v tom, že ČSSD se snaží podstrojovat lidem - investuje aspoň něco do rozvoje výroby (byť robotáren) - ODS hrabe jen a jen pod sebe. (VOLÍM PIRÁTY - předtím jsem volil Evropské demokraty).
Klasický vtip: Jak poznáte, že vládne ODS? Každý rok se zvednou spotřební daně :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A ještě něco nemáš - rozum a mozek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ještě bych dodal: Opravdu si myslíte, že se návrh tohohle svinstva objevil "shodou okolností" - a že se ho vláda chopila náhodou, když nevěděla, co ještě napsat do programového prohlášení?

To bylo perfektně načasované a domluvené, vážení voliči "pravice". Na to stačilo pár set tisíc, zatím ještě nešlo o miliony, o ty půjde v parlamentu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já volím strany co chtějí svobodu internetu a zrušení výpalného. Koho volíte vy? http://tdox.sweb.cz/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono je ale úplně jedno koho zvolíš :-). To je to kouzlo na naší politické scéně. Vždycky se ke korytu dostane to nejsilnější prase! A to nemluvím o vymývání mozků, který začíná už v 1. roku ZŠ. O potlačování osobností mladých školáků ani nemluvím. Ale být učitel, tak za ty prachy co bych dostal, do toho nervy a špatný zkušenosti s rodičema rozmazlenejch fracků, bych se ani nesnažil to řešit jinak. Jako do továrny odbouchat si svoje a šupem domů, pryč od starostí. Tím se nechci učitelů dotknout, vážím si práce, kterou pro naše děti dělají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Škoda je, že se jedná pravděpodobně o vtip. Internet je plný webů bláznů. Není to seriózní, neví se kdo to chce založit, kdo stojí momentálně v čele.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

http://tdox.sweb.cz/ přijde mi to jako výkřik do tmy. Navíc, pokud by to už bylo myšleno seriozně, rád bych věděl koho tyhle body programu u piva napadly. Kdo jsou členové, kdo to psal atd.? IMHO S ničím tam se nedá na 100% souhlasit a většina je demagogie.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.