Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Vyzkoušejte zdarma ve své síti vybrané SMB switche TP-LINK

tp-link-hdrkk
Společnost TP-LINK, celosvětový dodavatel domácích a SOHO síťových produktů, představuje na českém i slovenském trhu nový program Try and Buy. Díky němu si mohou zájemci od svého distributora zdarma vyžádat některý z trojice SMB switchů, aby jej otestovali ve své vlastní síti, a následně se během 30denní zkušební lhůty mohli na základě nově získaných zkušeností rozhodnout o případné koupi.

Postup pro zápůjčku některého ze tří níže uvedených switchů je jednoduchý: stačí jej objednat u svého distribučního partnera, který na zboží vystaví fakturu s 30denní splatností. Pokud zákazník během uvedené lhůty produkt vrátí, fakturu jednoduše nezaplatí. Jestli si rozhodne switch ponechat a nasadit je v ostrém provozu ve své síti, stačí patřičnou fakturu uhradit.

Zájemci o testování switchů si v současnosti mohou vybrat ze tří modelů:

  • TP-LINK TL-SL2428 je vývojovým nástupcem TL-SL2428WEB, který si u tuzemských zákazníků získal značnou oblibu. Novinka oproti svému předchůdci přináší zejména rozšířené moznosti managementu WEB, ale i SNMP a RMON.
TL-SL2428
  • TP-LINK TL-SG2424 je plně gigabitovým zařízením, jež se hodí pro použití jako přístupový switch v menších a středních sítích. Tento produkt nabízí celou řadu užitečných funkcí, mezi něž patří například Storm control a QoS. Snadno ovladatelné rozhraní webové správy společně s podporou CLI, SNMP a RMON zrychlují nastavení a konfiguraci bez zbytečných prostojů.
TL-SG2424-01
  • TP-LINK TL-SG3210 spadá do vyšší řady gigabitových switchů JetStream, jejichž použití se nabízí v rozsáhlejších sítích s provozem Tripple play. Zvládá funkci vázání na adresu IP, MAC, port, VID, ACL a zabezpečení portů. K dispozici je také ochrana proti útokům DoS, kontrola všesměrového vysílání, DHCP Snooping, ověřování 802.1X a protokol Radius. Kombinace těchto funkcí indikuje propracované možnosti zabezpečení sítě.
TL-SG3210-1

Aktuální informace a přesné podmínky k této časově omezené akci, která bude probíhat od 1. 9. 2013 do 31. 12. 2013, získáte u svého distribučního partnera. Více informací naleznete na oficiálních stránkách TP-LINK

Tagy: 
Zdroje: 

Tisková zpráva