Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Wine 1.7: spousta oprav, včetně Photoshopu CS2

Wine logo
Velice rychle po verzi 1.6 přichází Wine 1.7 s několika novinkami, ale zejména další haldou oprav...

Kapitoly článků

Novinky zahrnují třeba podporu vertikálních textů v Postscriptovém ovladači, novou verzi liblcms 2, aktualizaci Unicode na 6.2.0 a další. Zajímavější jsou ale opravy chyb.

Wine 1.7 navazuje 14 dní staré vydání:

Nejstarší zalátaná chyba byla v bugzille Wine od 2. března 2005. Ale je to taková banalitka týkající se Powerbullet Presenteru 1.44 (schválně kdo z vás o téhle aplikaci slyší prvně, jako já? :-).

Za to Photoshop CS2 se dočkal hned několika oprav. S Wine 1.7 již nebude zlobit přílišné vytěžování procesoru a občasné nereagování, bude dobře fungovat zobrazení pracovních ploch na vrchu, přístup k internetu a program nebude mít tendenci přestat reagovat na cokoli poté, co byl vytvořen či otevřen nový soubor.

Z her zmiňme například konec padání Sid Meier's Civilization V při dokončení vesmírné lodi, chyby v zobrazení menu v Need for Speed: Shift, padání Max Payne 2 při použití Mesa ovladače, padání instalátoru dema Typing of the Dead anebo třeba padání spouštěče Need For Speed: World a Jazz Jack Rabbita 2 po dokončení prvního levelu.

Kompletní přehled změn v angličtině najdete na druhé stránce článku, Wine 1.7 stahujte buď z domovského webu, nebo počkejte na repozitáře své distribuce.

Tagy: 
Zdroje: 
Kapitoly článků

David "David Ježek" Ježek

Bývalý zdejší redaktor (2005-2017), nyní diskusní rejpal.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Wine 1.7: spousta oprav, včetně Photoshopu CS2

Středa, 7 Srpen 2013 - 23:39 | Regine Martin | Myslím, že Powerbullet Presenter už je zpoplatněn...
Středa, 7 Srpen 2013 - 19:16 | Marv-CZ | Tak to se dost divím, že Powerbullet Presenter...

Zobrazit diskusi