Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k World of Warcraft možná bude zdarma

Záleží do jaké míry vývojáři integrují placení za předměty i za zkušenosti, ale obecně tento trend nemám vůbec rád, když se dá kupovat hodně věcí, tak pak nejde o to kdo je lepší ve hře ale o to kdo má víc peněz.

To už si radši platím pevnou měsiční cenu s tím že všichni hráči jsou na tom stejně. Pochopím pokud si za drobný peníz může hráč koupit kosmetické změny (jiný skin, hezčí zbraň která má stejné atributy a podobně).

Na druhou stranu chápu vývojáře, tohle jim přinese víc peněz, takže pokud bych si měl vybrat tak budu radši vyvíjet podobné hry než hrát.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Také jsem pro zachování paušálu, ale je to přesně jak říkáš. Systémem mikroplateb lidi utratí víc, než by dali za ten měsíční poplatek.
Na druhou stranu nemá žádná MMORPG 11 miliónů hráčů a pro Blizz by byla velká sázka do loterie na takový systém přejít, protože by to mohlo mít účinek přesně opačný, než by chtěli...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jsem pro zrušení paušálu. Proč se neplatí podle času, kdy je hráč online? Hraji EVE, ale za poslední 3 měsíce jsem měl čas na hraní cca 30 minut celkem. Nehodlám platit částku na celý měsíc, když mám čas nebo náladu hrát např. jeden či dva dny v měsíci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pretože niektorý hrajú viac ako 30min/3mes. Nikto ťa nenúti platiť to, ak sa ti neľúbi, tak nehraj, alebo choď hrať niečo iné.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

... a kdo říká že se mu ta hra nelíbí ... vždyť jen na to hraní nemá čas ;)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

.. a kto hovorí, že tvrdím že sa mu hra neľúbi, ja som písal že ak sa mu neľúbi systém platenia, tak..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud se mu hra líbí a hraje "jen 30minut měsíčně", tak co si domluvit acc s někým jiným a střídat se? Jinak 30 minut ja vazne extrem, na tak kratkou dobu nema cenu u zadne mmorpg vubec uvazovat. To od minule zapomene co vlastne chtel :0)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

pak nejde o to kdo je lepší ve hře ale o to kdo má víc peněz.

Z hry se stava realny svet.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

placení za předměty nebo zkušenosti samozřejmě není žádný problém. Stačí hrát v systému kde se předměty odpovídajícím způsobem opotřebovávají, kohokoli může zabít kdejaký nýmand a člověk dropuje veškeré předměty.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"nejde o to kdo je lepší ... ale o to kdo má víc peněz"

Vítej v realitě :-(

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Je to tak, jak pise vetsina lidi. System mikroplateb muze fungovat napr. ve webovych hrach typu Travian. Ale i v Travianu plati, ze kdo si neplati ty urcite bonusy, tak se prilis nechyta a pokud se nejaci lide dohodnou, ze tu hru chteji vyhrat, tak musi platit od zacatku do konce skoro, protoze jejich oponenti to delaj taky :-)
Zavest system mikroplateb do MMORPG je podle me nejvetsi kravina, jakou si jde predstavit. Samozrejme pokud by se nejednalo jen o nejake kosmeticke zmeny.
Nechapu, co kdo by mohl mit proti placeni WoWu ...hral jsem to pres rok, a musim rict, ze naklady na placeni hry byly zanedbatelne oproti jinym nakladum, ktere ta hra v realnem zivote prinasela - napriklad zvysena konzumace redbullu z nutnosti chodit alespon trosku do prace a podobne :-))))

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Hrál jsem tuto hru velmi intenzivně přes půl roku. Pak jsem ale zničehonic dostal rozum a předplatné zrušil. V životě jsou mnohem zajímavější a příjemnější věci než procházet Naxxramas. A navíc zadarmo.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

nikde som nenasiel moznost hrat LOTRO zadarmo, jedine co maju momentalne je BETA Free-to-Play a malo by to akoze vyjst na konci roka + WoW naozaj nemozete porovnavat s CoH, takze tieto dve hry by som z tych zatvoriek odstranil, lebo je to zavadzajuce.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No tak takove placeni ze predmety ktere zvysuji "skill" jsou uplne mimo, myslim ze by to odlakalo hodne hracu kteri nebudou ochotni priplacet. Vzdyt to je v podstate cheating!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Titulek je kapánek zavadějící. Správně by měl asi znít WoW bude možná zdarma, až nebude jednička mezi MMO.

To ale znamená "až Blizzard vydá nové MMO" :D

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.