Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Obě kreslící technologie jako první integruje LiteOn iHAS624

LiteOn iHAS624

Ono to zas tak velké překvapení není, však poprvé jsme o tom psali už v únoru 2009, i když v té době bylo to značení ještě trošku zmatečné. Ostatně s čím novým by výrobci vypalovaček měli vlastně přicházet? Rychlosti jsou na maximu, dvouvrstvá přepisovatelná DVD média byla pravděpodobně už zcela uložena k ledu a ani s Blu-ray není už kam jít (jen doufáme, že někdo vzápětí nepřijde s LabelTag na modrém laseru). Zbývalo tedy pro nerozhodné uživatele připravit mechaniku s oběma typy kreslení LabelTag i LightScribe.

Co se parametrů týče, pak iHAS624 nepřináší nic nového, rychlosti zůstávají shodné s recenzovanou iHAS524, jež měla jako první staronovou kreslící technologii LabelTag. V našich eshopech jsme tuto obojetnou novinku zahlédli se zatím nejistým datem dodání za necelých 600 Kč.

Máme však dojem, že kreslící technologie LabelTag nejspíše nikoho (snad kromě WIFTa) neoslovila. Fakt, že výraz LtnLT.EXE vede v Googlu stále jen na náš web, napovídá, že se fungováním této technologie detailně žádný zpravodajský web nezabýval, což přisuzujeme obecně právě nezájmu o ni.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Obě kreslící technologie jako první integruje LiteOn iHAS624

Sobota, 20 Listopad 2010 - 10:26 | Martin Bartoň | Asi ano, ale nikdo by to pak nekoupil, s další...
Sobota, 20 Listopad 2010 - 08:31 | Kert | Též by bylo super kdyby u externích slim mechanik...
Pátek, 19 Listopad 2010 - 15:08 | Milan Kramar | Špatný nápad to není. I když teď jak dělají ty...

Zobrazit diskusi