Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Tiskové materiály

Obr: Tiskové materiály

Ocenění serveru Deep in IT

Zlaté

Deep in IT ocenění Gold (zlaté)

Nejvyšší ocenění našeho serveru dostávají pouze výjimečně povedené a kvalitní produkty, za které dáme jako redakce ruku do ohně. Jasně hlásá, že na trhu není nic lepšího nebo výhodnějšího a že to tak nepochybně ještě nejakou dobu zůstane. Pokud produkt dostal zlaté ocenění, můžete na něj být právem pyšní. Jelikož jsme opravdu přísní, lze počítat s udělením zlatého ocenění zhruba jednou-dvakrát do roka, avšak mohou být i období, kdy jej nedostane v daném roce vůbec žádný testovaný výrobek.

Stříbrné

Deep in IT ocenění Silver (stříbrné)

Stříbrné ocenění dostává jinak naprosto skvělý produkt, který má přeci jen nějaké drobnější "vady na kráse", a ty nám brání udělit zlaté. Jako příklad může posloužit třeba grafická karta, která je nejrychlejší na trhu, má nejvýhodnější poměr výkon/cena, ale kupříkladu má o 10% vyšší spotřebu v klidu než konkurence, nebo její základní chladič je hlučnější a je vhodná jeho výměna za lepší. Toto ocenění předpokládáme budete vídat několikrát do roka (připomeňme, že při průměrně 40 až 50 recenzích hardwaru ročně je zde dost prostoru, ostatně oceňujeme a oceňovat budeme i software a další věci).

Bronzové

Deep in IT ocenění Bronze (bronzové)

Ocenění bronzové pak dostávají ty produkty, které mají drobných vad více, ale nepředstavují nijak fatální problém, případně to nejsou věci přímo spadající v hodnotících tabulkách mezi "Zápory", nýbrž do kolonky "Pohlídejte si". Připomeňme, že v té píšeme věci, které třeba autor recenze považuje subjektivně za zápory produktu, ale je to právě subjektivní dojem, někomu jinému to nemusí vadit. Příkladem je třeba to, že grafická karta nemá HDMI výstup (pro HTPC nezbytnost, v herním PC netřeba), nebo že myš je určena svým designem pouze pravákům (pro leváka zápor, pro praváka nepodstatné). A neocenit jinak skvělou myš jen proto, že pro minoritní skupinu čtenářů představuje obtížně použitelnou periferii, nám přijde škoda, proto je zde bronzové ocenění.

Podrobnosti o vzniku v článku Deep in IT představuje nová ocenění recenzovaných produktů

Diskuse ke článku Tiskové materiály

Žádné komentáře.