Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Do AMD míří další posila: David Watters z Nvidie

Po Richardu Huddym, který se k AMD vrátil oklikou přes Intel, přivítala společnost další posilu do vedení. Je jí David Watters známý především svojí dlouholetou kariérou u Nvidie…

AMD v poslední době získala zpět několik osobností, které se po určité odmlce do firmy vrátily (Raja Koduri, Richard Huddy), i několik lidí, kteří jsou známí předchozím působením v jiných velkých firmách. Do druhé skupiny patří třeba Lisa Su z Freescale (2011), Mark Papermaster z Applu (2011), Roy Taylor z Nvidie (2013) a nyní i David Watters.

Před nástupem do AMD pracoval kratší dobu jako vice-prezident u Immersion Graphics Inc. Známější je ale jeho desetiletá dráha u Nvidie. Během ní vystřídal několik vedoucích postů, jako poslední měl na starost návrh a výrobu profesionálních karet Quadro a Tesla.

V AMD bude zastávat pozici nazvanou Head of Industry Alliances v divizi profesionálních grafik. Zodpovědný bude za vztahy s ISV partnery, komunikaci a prodeje karet FirePro.


Minulý týden Richard Huddy při svém návratu k AMD sliboval video, ve kterém vysvětlí důvody odchodu od Intelu a nástupu k AMD. Zde je:

Tagy: 
Zdroje: 

AMD

Diskuse ke článku Do AMD míří další posila: David Watters z Nvidie

Žádné komentáře.