Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Antec znovu aktualizuje řadu High Current Pro Platinum. Přijde tentokrát na trh?

Antec_High_Current_Pro_Platinum_Grid_2
Otázka je celkem na místě; původní řada má sestávat z modelů od 650 W do 1,3 kW, kromě 1kW verze ovšem ty ostatní nikdy nikdo neviděl jinde, než na Computexu 2012. Že by to tentokrát vyšlo?

Celá aktualizace spočívá v tom, že Antec nejspíše dohání Corsair AXi, jak vtipně poznamenal btarunr na techPowerUp. Zdroje totiž dostanou pár švábů navíc pro měření provozních parametrů a jejich sypání do programu Grid přes rozhraní USB. To je v podstatě vše. Nicméně by se alespoň tentokrát mohly dostat na trh, kromě 1kW modelu, který prošel většinou redakcí světa, nikdy nikdo jiný neviděl.

Antec_High_Current_Pro_Platinum_Grid_0

Je to navíc s podivem, zdroje vyrábí Delta Electronics, tedy jistě jakousi kvalitu do vínku dostaly (na rozdíl od mnoha starších zdrojů Antec, které mě osobně poznamenaly tak, abych si na cokoli s názvem Antec dával pozor tak nějak z principu). Přitom začínají již na 650 W, kde tedy zatím s certifikací 80 PLUS Platinum moc velká konkurenční tlačenice není, ta začíná spíše až od 850 W nahoru. Modulární kabeláž je zde téměř automaticky, zde konkrétně plně modulární.

Antec_High_Current_Pro_Platinum_Grid_1

Pavel "Behemot" Boček

http://www.hwworld.cz/ bocek.pavel[@]post.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Antec znovu aktualizuje řadu High Current Pro Platinum. Přijde tentokrát na trh?

Sobota, 15 Červen 2013 - 17:38 | cierny | Question for Redaktor: Jak konkretne te produkty...

Zobrazit diskusi