Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Po roce nabídne Microsoft bílý Xbox i běžným uživatelům

Microsoft Xbox One White I Made This
Microsoft evidentně ví, co uživatelé chtějí, jen s tím dělá větší drahoty, než by bylo vhodné. To neplatí jen o prodejích konzole bez Kinectu, ale také o bílé edici Xboxu, která existuje od loňska…

Krom konzolí upravených fanoušky existuje několik více-méně oficiálních variant Xboxu One. Žádnou z nich ale dosud nebylo možné běžně koupit. Microsoft se například chlubil Xboxem Titanfall-edition pomalovaným ve stylu hry - když ale došlo k prodeji, hra sice přiložená byla, ale konzole obsažená v balení měla klasický černý povrch. Do nabídky se dostal pouze stylový ovladač...

Podobné to bylo s bílou variantou Xboxu. Po zveřejnění obrázků se ozvali uživatelé, kteří by měli zájem, ale ani je Microsoft nevyslyšel - bílý model byl určený výhradně zaměstnancům společnosti, kteří se na vývoji tohoto hardwaru podíleli. Doplněný byl nápisem „I made this“.

Xbox One White

Od té doby utekl rok. Možná právě po tuto dobu chtěl Microsoft modelu pro zaměstnance držet určitou exkluzivitu. Možná je důvod prozaičtější: V polovině července vyšlo najevo, že Sony připravuje vydání bílé Playstation 4 - nejprve s přibalenou hrou Destiny, poté i samostatně (přinejmenším v Evropě).

Sunset Overdrive

Sunset Overdrive (Insomniac Games)

Nabídka Microsoftu bude podobná. Společnost v současnosti chystá dva bundly, z nichž jeden doplní barevný Sunset Overdrive od Insomniac Games a druhý Madden NFL 15 od EA Tiburon. Zákazník dostane na výběr mezi balením s černou konzolí, bez Kinectu a s Madden NFL 15 (za $399 v USA) a bílou konzolí se Sunset Overdrive.

Madden Nfl 15

Madden NFL 15 (EA Tiburon)

Přítomnost Kinectu a cena bílého bundlu zatím nejsou známé. Stejně tak není jisté datum uvedení - s ohledem na vydání přiložené hry k 28. říjnu 2014 si ale určitý obrázek udělat můžeme. S jistotou ale lze říct, že si v druhé polovině letošního roku příznivci hardwaru vyvedeného v barvě záchodového prkénka přijdou na své.

Zdroje: 

Diskuse ke článku Po roce nabídne Microsoft bílý Xbox i běžným uživatelům

Čtvrtek, 7 Srpen 2014 - 08:09 | Pocituj Lasku | A my sme v dobach dvd-rw, ked zacali byt...
Čtvrtek, 7 Srpen 2014 - 07:47 | ica sk | V minulosti, v casoch medzi Nokia 5110 a cca...
Čtvrtek, 7 Srpen 2014 - 01:56 | Gath G | Proč prostě neprodávají černý XBox a k němu...
Středa, 6 Srpen 2014 - 12:45 | Psycho Mantis | "příznivci hardwaru vyvedeného v barvě...

Zobrazit diskusi