Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Čína se ostře ohradila proti obvinění Hillary Clintonové

3,68 miliónů webových stránek - nemělo to být více?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No možná se zmýlil Zhaoxu, ale v originále je uvedeno: "... China had 384 million internet users, 3.68 million websites and 180 million blogs ...".

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Možná úplně neplatí, že "website" = "webová stránka", třeba myslí domény. Jinak by se muselo vejít asi 50 bloggerů na jednu stránku.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Tiez si myslim ze to malo byt nie 3,6 milionu ale asi miliardy ale je to fuk. Inak ma to pobavilo, najma ta sloboda internetu a informacii. Nejde mi len do hlavy, ako mozu ti fasosi z USA kritizovat "slobodu" v Cine, ked vdaka uzasnym RIAA a IFPI a podobnym bazmegom tu mame snad "vacsiu slobodu" ako Cinania. A to maju vo vedeni cervenych. "Juch aka je ta totalita hrozna" Este ze my tu mame vdaka EU a USA este "lepsiu"

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Protože dle smýšlení američanů je špatné když v zemi vládne režim (zde komunisti) ale je správné když zemi a lidem vládnou nadnárodní firmy - ty přece vědí nejlépe co je pro lidi dobré.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

sory za tie linky, pouzite ctrl+c (v)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Zrovna my, s naším náhubkovým zákonem, zákonem o elektronických komunikacích a registracemi na diskusních fórech máme největší právo se do Číny navážet! Ostatně každá země má svrchované právo udělat si takové zákony, jaké jí vyhovují. U nás je to o tom, že máme takové zákony, jaké vyhovují našim horním deseti tisícům a našim tzv. spojencům. S (ne)demokracií to nemá vůbec, ale vůbec nic společného.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.