Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Nook HD a HD+ dostanou Google Play

Nook HD+ Google
Společnost Barnes and Noble získala nejedno ocenění za své tablety Nook HD a Nook HD+. I přesto si uvědomuje, že hardware není to jediné, co zákazník na tabletu hodnotí…

B&N se rozhodla zpřístupnit uživatelům svých tabletů Nook HD (7”) a Nook HD+ (9”) obsah Google Play. To znamená téměř třičtvrtě milionu Androidích aplikací, her, několik milionů skladeb, filmů, televizních pořadů a dále služby jako Gmail, YouTube, Google Search nebo Google Maps.

9” Nook HD+
9” Nook HD+

Na podporu propagace této novinky připravila i jednorázové dočasné slevy, takže Nook HD bude v těchto dnech dostupný ve Velké Británii za £129 (~3950 Kč) namísto £159 (~4850 Kč) a větší Nook HD+ si zájemci budou moci pořídit za £179 (~5450 Kč) namísto £229 (~7000 Kč). První jmenovaný se tak dostává na předvánoční úroveň základního modelu Nook Color.

Podle zpráv z počátku roku se společnost rozhodla investovat méně do vývoje hardwaru, takže tento krok můžeme považovat za určitou kompenzaci hodnoty jejích produktů a snahu o efektivnější oslovení zákazníka při nižších nákladech.

Diskuse ke článku Nook HD a HD+ dostanou Google Play

Žádné komentáře.