Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Jak to bude s Windows Media Playerem 11

Je pravda že to bude nejdéle startující MP3 přehrávač na světě?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Se to zaradi k dalsim megalomanskym balikum ala Norton, Nero 7...
 
btw. f2k a vlc rules

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

...taky by to mohlo konečně začít podporovat textové titulky, základní manipulaci s obrazem (jas / kontrast apod.), minimalizaci do ikony v oznamovací oblasti, přehrávání DVD z disku, dálkové ovládání (i když to už tuším nějak jde), taky by mohli přibalit různé Xvid, Quicktime, Real-video a podobné kodeky atd. Mplayer (www.mplayerhq.hu) toto všechno má a startuje pod jednu sekundu. Myslím, že na ty různé DRM moc uživatelů nenalákají...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

xvasek: Nevim co pouzivas za MediaPlayer, ale MP10 80% toho cos napsal uz davno podporuje ... akorat ne v mire, ktera je pro totez potrebna u napiratenych filmu v DIVXu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Doufám že odstraněj současný stav, kde polovina tlačítek, kláves (třeba mezerník, obvykle používaný jako pauza) a krávesových zkratek přepne do defaultního skinu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

drm sux. a wmp taky. nejlepší z řady WMP byla verze 6.x, od sedmičky se z toho staly brutální omalovánky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

zajímalo by mě, jestli to konečně bude umět jiný kontejnery než avi

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hodila by se jedna funkce, která zatím chybí: odinstalace ;)
WMP je na mě moc megalomanský, mně stačí na hudbu jednoduchý prográmek, který umí pořádně přehrávat hudbu a na video jednoduchý prográmek, který umí pořádně přehrávat video. Nepotřebuju v systému zavrtané něco, co umí od všeho trochu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

@Joker: WinAmp:-) I když ten poslední dobou sice nenápadně, ale přece jen roste...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jj, na hudbu winamp nebo foobar (pro fajšmekry :-) ) a na filmečky MPC

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Foobar to je něco a ne dalši nefunkční a děravý software od Mrkvosoftu

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mno ono kdyby to bylo obracene (Foobat standartne ve windows) a WMP jako externi program tak by se taky prislo na to ze je f2k deravy. Viz IE a FF, presto je f2k stabilnejsi, rychlejis, prehlednejsi nez WMP, Winamp apod... stejen jako FF nad IE

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2r0x: Dalsi co nevi o cem mluvi coz ? Predne, specializovany SW je vzdy lepsi nez univerzalni. Zadalsi, SW od M$ je vzdy horsi nez libovolny jiny (axiom). Co se der tejce, normalni SW na chyby, ale obvikle se opravuji prubezne a pokud se najde nebezpecna chyba, opravi se ihned. M$ chyby neopravuje vubec nebo po dlouhych mesicich a to i kdyz jsou znamy postupy jak je zneuzit. Kdyz si zminil FF, o vsech jeho chybach se beznej clovek (= necte si zdrojaky, nepouziva nocni buildy ...) dozvi az v okamziku, kdy vyjde nova verze. Neni pravidlem jako u M$, ze se nejdriv na webu objevi funckni exploit a teprve pak se resi 1/2 roku co stim a pak se jeste vyda 20 zaplat zaplaty.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Něco pro konzumenty moderních technologií. Hudební fajnšmekři stejně upřednostní starý dobrý hi-end analog. Video nenabízí nic nového, takže jedíný přínos pro majitele mobilní elektroniky a neustálé aktualizovatele. Alespoň se vody čeří. Věřím že za pár let z hlubin vypluje bezkompromisní řešení. Apropo, nemá někdo zkušenosti se stereem na Creative X-Fi premium, potažmo libovolnou X-Fi?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2Petr C: Xfi ma docela slusne stereo. Lze ji prepnout do nativniho 44.1kHz modu (neni nutny resampling do 48kHz) a ma pomerne slusne D/A prevodniky. Mam extreme music zapojenou soubezne analogove i digitalne do receiveru a kvalitativne je zvuk po analogu dokonce lepsi, nez pres digital-out a zpracovani D/A prevodniky v receiveru. Nejsem zadny ortodoxni audiofil, ale i tak jsem ten rozdil slysel. Jinak lze bez problemu provozovat soubezne digital out + multikanal analog out a prepinat mezi nimi, vsechny dodatecne prznice zvuku made-by marketing creative lze povypinat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vsetko zacina byt megolomanske a na ho...   DoomHammer skus celkom dobry prehravac v style MS Player 6   Clasic media Player od Gabest.  Ja ho pouzivam a som s nim spokojny. Najidealnejsie by bolo, ak by EU zakazazala cokolvek zahrnovat od OS, hole jadro a graficke rozhranie a tot vsetko!  Dali by sme si co chceme a instalacka by nemusela mat zbytocnych 2GB debilin.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

u windows jsou nejlepsi rutiny pro predvidani a "urychlovani". clovek zmackne tlacitko a win 5 sekund premysli a predvida co normalne pak udela za par milisekund.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro Vsechny reptali plati jedno prislovi:" Darovanemu konovi se na zubi nedivej". Pro ty kteri stale nechapou, tak MP je zadarmo, a chtel bych videt vase zaplacene licence jinych prehravacu.....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hodně se mi líbí, jak každej křičí a nic o wm neví. Nikdo vás nenutí to instalovat. Mám betu už měsíc a je rychlejší než 10 a i  rychleji nabíhá. Vyhledávání skladeb je někde úplně jinde a knihovna doznala také značných změn. Třeba knihovna přímo z adresářové struktury disku je opravdu super... no nic, nadávejte dál :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.