Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k PS4 a Xbox One prý letos dostanou podporu 4k videa

Proč vylepšovat takový herní šrot.
Za rok či dva bude H265 umět kdejaký přehrávač telefonním procesorem za 500Kč.
Otázkou spíš bude za kolik bude $.!!!!!

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

Článek není o PS3 nebo xboxu 360, ale o nové generaci.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

<i>Proč vylepšovat takový herní šrot.</i>

Třeba proto, aby se zákazníci necítili podvedeni, že si nemohou zahrát na své nové skvělé 4k TV, byť v upscalu. Tož tak...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Ano jak tvrdi MS, zakaznik musi mit pocit ze si koupil to nejlepsi a to za kazdou cenu (mystifikace, nesmyslna podpora veci, omezovani konkurence (parity program), medialni masaz) . Neni horsi vec nez zakaznik co si mysli ze koupil spatne.

+1
-14
-1
Je komentář přínosný?

Lepe by provedli kdyby vydali Playstation 5 a XBox Two obsahujici poradny QuadCore od Intelu, Radeon R9 290/Geforce GTX 980 a zpetnu kompatibilitu pro hry vydane pro predchozi generace Playstation a XBox 360.

Sunt jednoduse nevylepsi, sprasene 8-Core APU je nejvetsi brzda tehle platformy, zakaznik jim nerikal: "delejete novou generaci hernych konzoli do 400€"!

Playstation 1, 2 a 3 kdyz vysli stali nad 700€!!! a zakaznici problem nemeli!, dokazuje to i fakt ze iPhone 6 ktery stoji vys se kupuje jako teple rozky, jenze kdyz ctu komentare nekterych socek tu ze za 700€ bych novou konzoli nikto nekoupil tak vim ze sou do debilove - oni netvori globalni trh...!

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Nové konzole se prodávají dobře - ti lidé co si je v milionech kusů koupili tvoří globální trh. Ber to tak, že PS3 je proti PS4 úplná zoufalost a v konzoli není CPU tak důležité, protože sprasenosti typu WoT se na konzolích neobjevují, jelikož se tam žádá určitá minimální optimalizace. R9 290 + Intel quad apod. není třeba. Další generace přijde snad brzo, ale pár let ta současná ještě zvládne.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

PS3 dostalo sw update z HDMI 1.3 na 1.4.U PS4 tvrdili uz od zacatku,ze bude mozne provest SW update na HDMI 2.0,hw by na to mel byt pripraven.A neverim ze u dalších revizi to bude jinak,Sony ani MS nikdy nemenili klicove hw specifikace u zadne z konzoli.Jedine kde se toto u Sony stalo,bylo PSP,kde novejsi revize mely 64MB ram,kde ale 32MB navíc bylo pouzito jako cache a vyuzit celou ram umely jen homebrew aplikace.

+1
-12
-1
Je komentář přínosný?

Aby majitelia konzol mali aspon nejake velke ciselka a dovod kupit si 4k zobrazovadlo, kedze hry to nedava ani fullHD? Neviem. To GPU s tolkou pamatou by mohlo upscale aj nativne 4k zvladnut.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.