Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Radeony RX 460 a RX 480 obrazem

Ted je i jasne, proc ma ta reference nasavani vzduchu z obou dvou stran ;) CF

+1
+14
-1
Je komentář přínosný?

mě se velice páčí RX 460, pokud by cena byla 100$ kolik tak můžu čekat cenu u nás v eshopu (alfacomp)? 3000 Kč?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Po ustálení cen by to mohlo být.
Snad jen poznámku: neoficiální zvěsti o tom, že RX 460 bude vydaná 29. 6. stejně jako RX 480, jsou... jen neoficiální zvěsti.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Také se mi líbí RX 460, ale počkám na pasivní verzi. Alfacomp má stejné ceny a sortiment jako T.S. Bohemia od doby, kdy jí byl pohlcen. Věřím, že cena nejlevnějších verzí nepřesáhne 3000kč.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Na Alze to ukazuje RX 460 2 GB za 4599 Kc.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Alza uz dlouho neni nejvyhodnejsi co se cen tyka a bohuzel v nekterych pripadech sou ty rozdily i v desitkach procent. Ja osobne v Alze uz dlouho nenakupuju jednak kvuli cenam ale hlavne kvuli zpusobum jak obcas resi reklamace.

+1
+9
-1
Je komentář přínosný?

nikdy jsem u skřeta nic nekoupil a nikdy nekoupím jsou tu mnohem lepší obchody czc.cz, alfacomp.cz, patro.cz...

PS: četl někdo co zas vyblilo PCT? Připomíná mi to tam už žumpu pod úrovní blesku extra a pod... Ještě, že tu jsou opravdu ICT weby jako Diit, SHW a EHW. Čímžto bych rád poděkoval redaktorům těchto webů za super práci.
Ten odkaz na ten hnus tu dám názor ať si udělá každý sám...
http://pctuning.tyden.cz/component/content/article/1-aktualni-zpravy/415... (jen tak pro srandu najděte si jaký obal má Doom4, aby jste viděli tu relevantnost)
A to někteří jedinci maj plné huby keců jak je Diit neobjektivní... Naopak jsem rád že tu tento web je a že tu jsou i zajímavé myšlenky Ježka se kterými můžu a nemusím souhlasit, ale jsou k zamyšlení.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

PCT by bylo ok, sice ne tak dobry jako driv, ale porad ok, kdyz by tam nepostoval zlobrik ty svoje vyplody. Proc jej tam drzi, asi nikdo soudny stejne nechape. Ani ty recenze, viz jeho posledni "OC" recenze, za to nestoji a je docela mimo.

No a co se tyce diskusi, tak ty tam jsou stejne pase..level jak tady nas JirkaK a nebo jen priblble handrkovani.. Clovek se tam nic zajimaveho moc nedozvi

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Zdenda byl kdysi kdysi dobrý v OC ale už ani to není pravda a jeho "články" maj už několik let vypovídací hodnotu = 0 Pravda vždy se pod jeho výplody strhne slovní bitva (a o to PCT jde maj preci sledovanost...), kdy si říkám co to je v PCT za lidi, že nechaj uživatele sprostě nadávat... Na EHW by už měli dávno banána... Jediný co mizí je to když Zdenda maže pro něj nepohodlné komentáře...

Tak JirkaK je neskutečná ukázka fanatizmu a nevysvětlíš mu nic diskuse je zbytečná... Už jen to jak obhajuje tu FujEdici protože si ji koupil... kdyby chvilku počkal měl vodní chlazení v jednom balení rovnou a to i s lepším zpracováním celé karty...

PS: mám ten dojem že ho na tý referenci doteď stejně ještě nemá...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Smutny je, ze PCT asi bude krome DD sveta jediny web v cesku, kde jeste delaji vlastni recenze. Snad neskonci i SHW. Mne to trba nevadi, ja si to nactu jinde, ale jsou jini, kterym jazyky nejdou a ti pak maji trochu smulu.
Jo s tema smazanyma kometarema je to pravda, taky mi jich par umazli, kdyz jsem napsal, ze je demagog :))

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

je velká škoda EHW :( Na SHW snad recenze a testy budou... doufám

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Jen tak pro legraci.. JirkaK postuje na DD svete. Nektere veci presne to stejne co postoval tady a na PCT s tema presne stejnyma jeho domyslenyma vecma z overclockers fora, jako tady :))) Clovek by myslel, ze to aspon zkoriguje, ale on ne..on to jednodusi troli dal hlava nehlava ;)

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

A bude mít diit nějaké karty na recenzi nebo ne?
Bude i nějaký test GTX 1080?

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Testy předražené nVidie nikoho nezajímají, ani JirkuK :)

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Jste z redakce? Ne? Tak proč vůbec odpovídáte?

I přestože je možná pro někoho předražená, fakt, že je to nejvýkonnější karta co se dá koupit tím nezakecáte.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Recenzi na cokoli jsem tady dlouho neviděl, pouze přepisy novinek.... Předpokládám, že se nic nezmění.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Odpovídám abych znechutil trolla :) http://diit.cz/clanek/sleva-geforce-900-q2-2016/diskuse

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

JirkaK ma doma 1080
postoval videa na pctuningu, ze aka fasa karta(TombRaider+Division) v 4K
...TR sa vytesoval ze nad60? fps, ci tesne pod?...ale ked som si pozrel priebeh, tych fps, tak bieda, behalo to hore dole +-70-80fps bolo bezne
Division test ukazalo pre tu srandu len priemerne fps, daco nad 60? (uz si nepamatam)
tj ta karta nedrzi vykon, a hoci je najsilnejsia, co teraz je vonku, je taka divna
ale gro jeho vyjadreni je, ze ULTRA :)

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

JirkaK je takovy trolik..proste NV je v jeho ocich MEGA :))
Tak ta karta je asi v pohode, kdyz by NV kolem dokola nevytvorila kauzu FE a slo to normalne referencka->nereferencka a ta cena byla tak jak ma byt, tak by to asi nikomu moc nevadilo. DX12 aspon uz nezpomaluje :)) a hrubeho vykonu ma ta karta dost.
TR vypada asi na pekne zmastenou implementaci..osobne bych ji z veskerych testu vyhodil ;)

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Jaká kauza? FE edice je náhodou super karta a všechny se ihned prodaly, prostě si jen připlatíte za TOP komponenty a kvalitní součástky.

+1
-28
-1
Je komentář přínosný?

Opravdu?
Ja jsem teda na nich zadne "TOP komponenty", ktere by odpovidali vlastnostem karty v realu nezaregistroval. Kdyz nereferencni karty, ktere maji lepsi vlastnosti stoji plus minus stejne, tak je to umne "obycejna" predrazena referencka za cenu, za kterou se prodava.
Nebo snad cekate na karte za 21k chladic jako na r480, ktera stoji 3x mene ? ;)

+1
+15
-1
Je komentář přínosný?

To bohužel tvrdí jen nVidia, které se věřit moc nedá. Ta udělá (aby víc nahrabala) i podrazy, takže doporučuju slepě nevěřit co říká její marketing.
Jinak součástkama (kondíky, cívky, napájení) je na tom FE edice stejně jako Polaris karty, jen ta cena tomu neodpovídá, prostě ať se ti to líbí nebo ne, tak cena je ulítlá a dobrý je to jedině pro nVidii, ne pro zákazníky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Můžete Vaše tvrzení o součástkách potvrdit linkem? Nikde jsem totiž nenašel tak detailní fotky Polaris karty aby se daly součástky vůbec identifikovat ;)

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je fotka předprodukční karty pro novináře (nelze ověřit funkčnost), z toho lze určit akorát tak počet fází, o KVALITĚ SOUČÁSTEK to neřekne vůbec nic.

Čekal jsem, že se zaměříte na druhou stranu pcb, tam se identifikovat dají lépe (Videocardz) a srovnáte je z FE. Docela by mě to zajímalo

edit: navíc je pod tím videem napsáno: "A quick speculative talk about AMD's new RX lineup. WARNING!: very biased and completely unsubstantiated to be taken with copious amounts of salt."

Když se mrknente sem http://videocardz.com/61293/amd-radeon-rx-480-rumors-part-3 tak je na zadní straně vynecháno docela dost součástek (právě zmíněné kondíky a mosfety pro posílení kaskády) - to by i potvrzovalo teorie a unlocknutých RX480 pro navyšování napětí (1.5GHz+).

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak, nikdo nezpochybnil, že ty jednotlivé součástky jsou nějaké nekvalitní, poddimenzované nebo něco takového.

Co ale NV mysleli dali jasně najevo... O napájecí fázi více než bývalo zvykem, vapor chamber pro kartu pod 250W TDP, unikátní design chladiče...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tady jsou trochu detailnější fotky Sapphiru a modří již možná tuší co bude kartu limitovat při OC...

http://www.pconline.com.cn/study_gra_pic/805/8053421_pic.html?imgsrc=htt...

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

Pane Wendaku, na té FE je 6 mosfetů 25/49A OnSemi kaskáda pro GPU https://xdevs.com/guide/pascal_oc/ (datasheet http://www.onsemi.com/pub_link/Collateral/NTMFD4C85N-D.PDF - dává se např. na Asusy X99 Pro, Rampage atd.) na Polarisu je jich 6 také, leč stále čekám na upřesnění konkrétně jakých. Já narozdíl od Vás netvrdím, že je (a byli) GeForce hi-end třídy kdovíco a ani si nedovolím tvrdit to samé o Radeonech, ale jedno vím jistě - doba kdy Radeony měly o třídu kvalitnější součástky skončila před 5-6 lety (šváby co se dávaly na ultrabrutál DFI desky, mám obě - jak R9800XT tak R290X). Ono to totiž vypadá, že se role opět vyměnily jako před časem šířka sběrnice. Akorát mám takový pocit, že těch PCB nVidie nechalo vyrobit několik lodí aby to měli levnější, přeprodali to výrobcům za hubičku aby na to mohli hodit hrst dalších mosfetů a trhali se monster čísly kolem 2GHz. To je IMHO pro BFU trh rozhodující (ať už se Vám to líbí nebo ne). AMD šlo tentokrát cestou úplně stejnou jako nV v dobách 580-780. Očekávám, že AMD nechá volnou ruku výrobcům jako byl Devil (PC Partner - od šajze až po ten ultrabrutál). NV je v tomhle ohledu lepší, ekonomicky (nahrabou si) a dopadne to stejně jako v CPU v případě Intelu - kdo má prachy tak zkrátka jeDDe

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Nejsem si jist co myslíte "fasa karta",

postoval jsem videa, které potvrzují má slova že ve FHD či 1080p ultrawide GTX1080 sotva utáhne hry v 60FPS s plnými detaily a AA. Tudíž karta jako RX480 s tím bude zápasit ještě více. Taktéž tam jde vidět že 4GB VRAM dnes nestačí.

Division avg v benchi něco jako 62, ve hře umí jít i pod 40, když je správná volumetrická mlha a hodně zdrojů světel... tady je to ve dne viz https://www.youtube.com/watch?v=7fzx8H5KrpI. Běžně žere kolem 5,2GB VRAM usage

RotTR v benchmarku těsně nedá avg 60FPS (59.91), běžně přes 7GB VRAM usage viz benchmark https://www.youtube.com/watch?v=aSQiR_MwBLw

AC:Syndicate (nejsou videa) ve hře typicky něco přes 50FPS... cca 5,5GB VRAM usage

Jde ubrat AA nebo typicky PCSS stíny, které dělají dost zásadní rozdíl ve výkonu a typicky pak zůstává prostor pro nějaký kloudný AA.

třeba u RotTR mi jako sweet spot (60FPS+) na FHD vyjde vše max, AA jen 2xSSAA... Bohužel na Ultrawide je to v průměru asi o 10FPS níž, takže si musím vystačit se SMAA.

+1
-11
-1
Je komentář přínosný?

Warhammer v DX12 by nebyl? ☺

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

v DX12? cosi zeleni testuju len TombRauder a pcars :)

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

jestli to nebude tím že... https://steamcommunity.com/profiles/76561198008498046/games/ + Division a téměř kompletní AC série na Uplay..

Už jsem tu psal jistě vícekrát že moc nehraju

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

když mi ho koupíte, tak klidně. Jinak tenhle typ her nehraju

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Pokud jde o testy dnes, tak rozhodně.. Recenze po měsíci ukáže jen měsíc známá fakta :) Být to společně s ostatními 20. 5. , bylo by to něco jiného.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Mám dotaz, lze karta vložit třeba do druhého slotu? Nebo musí být vždycky jen v tom prvním?
Mám disk (M2 slot) hned pod PCI-E, a to se tam bude blbě chladit :(

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Teoreticky to je jedno. Prakticky dost málokdy má ten druhý slot plnotučných 16 PCIe linek, obvykle je jich tam jen 8, někdy jen 4 (v závislosti na tom, jaký CPU a čipset je osazen). Další otázka je verze PCIe - zda to je gen1, gen2 nebo gen3. Ne že by to nefungovalo třeba i s těmi 4 linkami gen1, ale výkon grafiky bude menší, než by se dalo čekat.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?
+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

copak, MSI už se pokakalo? ))) dobrá volba

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

MSI je kancelářská krysa, teď je na řadě srdce pro 480X.

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

On dneska ještě někdo kupuje předražené "gaming" desky?

:-O

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

co je pro tebe nepředražená deska pro 1151 ?

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Podle fotek to vypadá na horní x16, prostřední x8 a spodní x4. Pozná se to podle těch kovových pinů uvnitř slotů. (Někdy ale může být plně vybavený slot a přesto pojede na míň linek, nikdy ale ne naopak. Logicky...)
I podle specifikace výrobce. S tím, že v SLI/Crossfire se mění konfigurace na x8 x8 x4.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Díky za vyčerpávající informace. Kdesi jsem vyštrachal že první je 16linek, další 8linek. Počkam na nereferenční chlazení a třeba to půjde nějak skloubit dohromady. Kdo ví, proč by nemohla grafická karta chladit disk.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pripadám si ako v luxusnej cukrárni kde namiesto zákuskov ponúkajú len ich fotky.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

ten Popel Singularity mě začíná bavit ))) rx 480 nad 1080... ))) http://imgs.idnes.cz/show_aktual/A001206_CFA_GRINCH1_V.JPG

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Coz se u hry jejiz vyvoj sponzoruje AMD dalo cekat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

dvě low na jedhu high kartu... na to není třeba chodit napříč značkami... 2xNano jistě bude výkonově podobně, možná lépe než Pro Duo. 2x960 překonává jednu 980...

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

aha, to je jako crossfire.... ))) kolik lidí si asi myslí, co já před chvílí...

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Tady nejde o to že to jsou dvě karty střední třídy. Jde o to že když si pořídím dvě karty 480X za dejme tomu cca 12000,-Kč (plus mínus autobus), tak výkonově jsem nad jednou 1080sátkou, která je téměř za dvojnásobnou cenu (22000,-Kč). !Rozdíl 10.000!, který se projeví dále:
Problém je, že když výjde nějaká náročnější hra, která by ždímala ze dvou 480X 99,9% výkon, tak jedna 1080sátka už nebude stačit, bude se muset koupit buď nová karta a nebo další, a to už je rozdíl 44000 vs. 12000!!! = 32000!!! Opět ano mám na to abych si teď pořídil dvě 1080 sátky, ale proč bych to dělal? Radši si koupím golfa, zateplím barák, koupím soláry na střechu, prostě investoval jinde kde mi těch 32000 vydělá nebo udělá větší radost.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

U doktora jste byl?

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

proč?

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Návštěva psychiatra by Vám prospěla.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

proč?

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Pokud už chcete nutně srovnávat ceny, tak 1080 stojí od cca 18500,- RX480 8GB cca 7000,- jak už bylo tisíckrát zmíněno. Tzn z vašeho lživého prohlášení o téměř dvojnásobné ceně, je najednou rozdíl jen třetinový. Váš další odstavec, ze kterého vám vyšlo, že nějakým záhadným způsobem ušetříte 32000,- Kč snad ani nemá cenu komentovat. S provozem dvou karet evidentně taky nemáte žádnou zkušenost, to že CF/SLI často nefunguje, případně funkcionalita je doplněna až patchem dodatečně a někdy vůbec vás nezajímá, větší nároky na PSU, odvod více tepla, spotřeba elektřiny, stuttering, nic z toho vás nezajímá. Neznáte skutečný výkon ani jedné RX480, natož dvou v CF, vycházíte z prezentace výrobce, který pochopitelně prezentuje ideální stav v ideální hře, což se může lišit o desítky procent od reality.

Dále s vámi již nebudu ztrácet čas, takže si jako pravý AMD fanboy můžete potřást rukou s Nvidia fanboyem panem JirkouK a běžte si koupit Golfa za 32 tis. ať si v něm můžete jet zateplit barák.
Přeji pěkný den.

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

ty voe, vy jste pan advokát nebo opravdu neumíte číst s nadhledem.
Psal jsem to aby to každej pochopil, ale zvlášť pro Vás musím uvést, že je mi jedno jestli karta stojí 22000 nebo 18499,-Kč, je mi jedno jestli ušetřím 32000 nebo 24998Kč. Výkonově BY MĚLY dvě karty 480X odpovídat výkonu jedné 1080. (ZNOVA BY MĚLI, TEORETICKY, protože neznáme hlavní paramaetry)
Problém vidím v tom, že prostě AMD nasadila tak nízkou cenu, že mi nevadí výkon 390X za cenu třeba 8000 když ještě před měsícem 390X stála 13500!!!!

Musíte to brát v širším kontextu a né jen slovo od slova. A pokud míříte na spotřebu sestavy, tak dvě 480X nepropálí za svou životnost v elektrice víc jak 24998 takže pořád ty peníze jsou i kdyby to byla sotva třetina jsou pořád vyhozený prachy oknem ven.
SLI... nevím jak VY ale já mám čas hrát jen AAA titly u kterých je SLI plně podporováno a prakticky jsem se nesetkal s hrou která by to neuměla, protože hraju třeba 2-10 let starý hry. Nejsem fanoušek AMD, byl jsem fanoušek nVidie, byl jsem než jsem zjístil proč se mi vždycky všechny hry sekali i když jsem kupoval drahé nVidie, problém byl v tom že jsem věříl GeForce kartám. NE NE a NE, dneska jdu do AMD a pak budu mít s čím srovnávat, ale nVidia mě zklama, tečka.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Jako že mám vaše lži číst s nadhledem? Aha, tak to pak jo. S tou úsporou 32 resp. 25 tisíc to myslíte opravdu vážně? Opravdu porovnáváte cenově dvě 1080 v SLI se dvěma RX480? Že to je výkonově úplně jiná dimenze, to vás asi nezajímá že? Naprostá demagogie. Ale v politice byste se možná ujal.

SLI na rozdíl od vás provozuju 7 let, takže vím o čem mluvím. RX480 bude výborná karta a ani takoví trotlové jako jste vy, co dělají AMD medvědí službu, tomu nezabrání.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

fakt mě nechápete ale já to trolovi vysvětlovat nebudu. Jestli jste za celou dobu nepochopil že 480X bude vynikající karta je váš problém.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tady jde o to že lidi berou jako bombu že 2xRX480 porazí 1x1080 za 2/3 ceny. A to i v případě kdy připustím že každá hra dokáže škálovat na 183% v´výkonu jedné karty (průměr napříč tituly je podstatně menší)

A teď... vezměte si třeba 2xGTX960 a 1xGTX980. V době releasu 960 byly dvě 960 za 2/3 ceny výhodnější než 980. A světe div se, ve spoustě titulů překonaly jednu 980.

Věřím že když si koupíte 2xR380/X a srovnáte to s 1xFuryX, budete překvapen, ale ty dvě karty tu FuryX zřejmě dají, samozřejmě v těch dobře škálujících titulech, ale bereme v potaz jen to nejlepší co na multiGPU můžem použít.

O 2xNano a 1xPro Duo asi ani mluvit nemá smysl, za 2/3 ceny máte zase stejný výsledek. I když tady bude trpět na neduhy CF i to ProDuo.

Že dvě slabší karty porazí kartu silnější není nic nového pod sluncem, ale jelikož to teď AMD oficiálně předvedlo, zvlášť proti nejvýkonněšjí single chip kartě, tak je to strašný hype train a všichni dávají do crossfire slabé karty, což je naprostý nesmysl.

A nesmysl je to právě kvůli škálování, nezřídka problémy se stutteringem, navýšení provozních nákladů i nákladů pořizovacích na zbytek sestavy.

Vždy je lepší koupit jednu výkonnou kartu než dvě slabší. Přidat třetí kartu totiž až na výjimky nepřinese žádný zisk - jeden z důvodů proč NV ofiko přestává podporovat 3-way, 4-way SLI a dále to dělá restrikce na zbytek komponent. Zdroj je to nejmenší... Potřebujete už slušnější desku a CPU, které poskytne 40PCIe linek a ani tehdy už tři karty nepoběží na 16xPCIe, natož když budete chtít použít třeba další rozšiřující PCIe karty - zvukovku, WiFi nebo... hlavně... PCIe disky. U casu už bude ideál volit big tower, s tím jdou ruku v ruce i nároky prostorové na samotné umístění počítače

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Sapphire prezentace výkonu RX480 - https://abload.de/img/334_576a50327bcd7hzb09.jpg

zajímavé, díváme se na přebalenou 380? Víc na PCTuningu

Přijde mi ten výkon spíše hodny 470

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

já teda vůbec netuším, na co se dívám )))

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

zřejmě na fake, který má prezentovat výkon RX480 představený Sapphire.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

no odkaz na PCT ma pro me stejnou vypovidaci hodnotu jako odkaz na blesk...
(netvrdim, ze se nestava, ze nekdy sundaji zelene bryle, ale nehodlam si lamat hlavus tim, jestli zrovna ten a ten clanek je nahodu mezi tim mizivym procentem nezelenych)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

tak ted jsi brutalne urazil blesk :-) PCT jhe uz jen zumpa kdysi to byval super web... (krom jineho ten web trpi schizofrenii ta postavicka vypousti bludy ktere pak napravuji ostatni vcetne Adama Vagnera) To co tam postuje ta smesna postavicka ICT sveta jsou fake... Jak jsem psal vyse podivejte se treba jaky ma hra DOOM4 logo jaky tam ma obrazek... 480 na urovni 960 to by se jiste tyhle postavicce libilo, ale je to zcestne... Pockam si na oficialni testy na Guru3D, TomsHardware... RIP EHW :-( Mam ten dojem ze i SHW dela obcas testy tak snad udela, aby byly i nejaky relevantni cesky testy.
Souhlasim ze me zaujala 460tka taky a pockam si na nejakou LP verzi do pracovniho PC.
PS: kdysi jsme mel 460tku od Nvidie a byl jsem s ni spokojeny tak snad budu i s 460tkou od AMD :-D

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

pctuning prave zmazal tu Obrovu novinku :)

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

To ne PCT to zas on sám... dělá to vždy.... když se ukáže že mlel zas hlouposti a nebo to dodatečně přepisuje... trapná postavička v IT světě... Hlavně že se tak nadává na Jana Stacha... Ano ten styl jak píše mi taky nesedí a už jsem mu to tam i napsal kdy mě slušně vypoklonkoval... Ale byl opravdu slušný žádný výpady nic dokonce mi zůstala i aura :-D Prostě je to jeho web a člověk si musí odmyslet tu jeho citovou zabarvenost... (a nechodím tam zas tak často... nejčastěji jsem tu a na SHW no a pak ještě EHW). Ale abych se vrátil k tomu Stachovi tak on tak píše konzistentně nepřepisuje nemaže aspoň jako chlap si stojí za svým...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Tak on to byl nejspise fake ta cinska prezentace :))

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

tak touto edici GK AMD nVidii tezce natrhla (_._) :)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.