Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Silverstone představil sérii zdrojů Strider Gold S

Silverstone_SST-ST75F-GS_1
Nová řada velmi pravděpodobně nahradí dva roky starou zlatou řadu, parametricky jsou totiž první dva modely stejné. Dodává je také ten samý výrobce, Enhance Electronics.

Novou řadou zdrojů s certifikací 80 PLUS Gold od Silverstone je Strider Gold S. Jako první dorazily modely SST-ST75F-GS (750 W) a SST-ST85F-GS (850 W). Jsou v podstatě stejné, jako ST75F-G Evolution a ST85F-G Evolution, nabízí tedy tříletou záruku a jedinou silnou +12V větev (62 a 70 A). Rovněž výrobce je stejný, Enhance Electronics.

Silverstone_SST-ST75F-GS_0

Silverstone láká zejména na jednu změnu, a to zkrácení zdrojů na 150 mm, přitom ovšem stále mají zachovánu plně modulární kabeláž. Jedná se tak pravděpodobně o nejkratší plně modulární zdroje, díky čemuž se mohou vejít do některých stísněnějších skříní. Vyžádalo si to ovšem náhradu 139mm ventilátoru 120mm, nicméně hluk slibuje Silverstone stále nízký.

Silverstone_SST-ST85F-GS_0

Samozřejmostí je u high-endu kompletní sada ochran, zahrnující i ochranu proti přehřátí. První dva modely mají dorazit na trh ke konci měsíce, zajímavostí pak je, že Silverstone chystá ještě jeden, zatím nepředstavený model. Jedná se o 1,5kW verzi, pravděpodobně označenou ST1500-GS, s výstupním proudem o hodnotě 120 A na +12 V.

Silverstone_SST-ST85F-GS_1

Pavel "Behemot" Boček

http://www.hwworld.cz/ bocek.pavel[@]post.cz

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Silverstone představil sérii zdrojů Strider Gold S

Žádné komentáře.