Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Blizzard vydal patch 1.14a pro Diablo II

hezke... ale pokud to jede stale max v 800×600, tak je to nekoukatelne (nechci po nich eyefinity, ale nechci koukat ani na lego)

btw: co takhle linknout odkaz? kdyz uz ne na ten patch tak aspon na web ...kdyz uz vam to stalo za clanek...

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Z datadiskem to na 1024. Nevim kde chces vyhrabat textury na lepsi rozliseni a vytvorit je by znamenalo udelat hru znova.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

opravdu? pokud ja vim oficilane to umi jen 640×480 a 800×600 - nic vic.. jsou sice nejake neoficialni cestiky, ale ty maj probelym se zobrazenim, a nekde na forech jsem dokonce videl, ze Blizzi (kdyz hraje clovek pres ten jejich battle.net) tohle berou jako nepovolenej hacking/cheating a takovy ucty banujou...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Patch se ti nainstaluje automaticky když lezeš na battle.net. Přímej odkaz jsem v době psaní nenašel.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

heh,ok, diky ...ja jsem jeste zvyklej z D2 na individualni stahovani...ale koukam, ze soudruzi z Blizzu uz chtej mit "cloudove" pod kontrolou vsechno ... na druhou stranu tahle hra nebyla vydavana jako MMO (RPG) ani tam nebyla podminka mit internet, kdyz jsem ji kupoval, takze nevim proc by nemel byt ke stazeni patch standalone, ale nejaka *** nutnost se pripojit na battle.net (kde me to xkrat zadalo potvrzeni pres mail a vnucovalo dalsi "super cool" sluzby a hry - jen proto, ze jsem se na ten jejich ucet nelognul vic jak rok) kdyz hraju solo nebo jen po LANce....

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Pokud ten patch prevazne resi veci relevantni pouze na battle.net (detekce cheatu), neni to jedno?

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

patch pro rozliseni snad vysel jiz davno ne? ve WUXGA jsem ho hral snad na patchy 1.12 nebo tak nejak?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem D2 oprášil na dovolené, kde na D3 nebyl dost dobrý internet, takže jsme hráli D2 po lokální síti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Museli ste si tu dovolenou opravdu uzit ;D

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Tak to je prekvapive. Na rovinu, nevidel som hru, ktora aj po 10 rokoch dostala patch. Blizzard zasa ukazal, ze su top. Asi si vecer otvorim battle.net a stiahnem D2+LOD, myslim, ze som si tam vlozil Serial z CD-ROM diskov, takze by som to mal vididiet aj v battle.net ako kupenu hru.
Mimochodom, neviem, cim to je, ale D2 ma bavilo o hodne viac nez D3.
Mozno uz som prilis stary :)

+1
+12
-1
Je komentář přínosný?

Jeste minimalne jedna dostala oficialni patch po vice nez 10 letech - Starcraft (Broodwar), release 1998-11-30 + patch 2009-01-21 ;).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Je mi dvacet a s D2 jsem vyrůstal. Pořád si to rád zahraju ve škole mezi přednáškama. Na D3 jsem asi i já moc starej.. Možná mi to trochu připomíná nějaký čínský rubačky, který nemám rád.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Mě to taky velmi překvapilo protože D2 je poslední hra od Blizardu do které jsem investoval stovky hodin (před tím Warcraft II). Takže jsem neváhal, pohledal zálohy starých postav a dal si pauzu od Path of Exile. Co se týče rozlišení, tak na to jsem si zvykl. Hraju to prostě stejně jako POE v okně a je to vyřešené.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Diablo II +LoD je moje velice oblíbená hra ... z téhle hry pochází i můj nick ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

minulej týden jsem zrovna udělal další level s nekromancerem. Občas už je to až nehratelné, jsem na lvl 65 a to jsem teprve v nightmare obtížnosti ve třetím aktu v džungli.
Jo a jede mi to na win7 SSD bezproblémů a bez patchů.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No zrovna s necromancerom sa to na nightmer da v pohode. Pockaj na Hell alebo si skus Soskeres na Hell a uvidis, jak sa ma spravne chcipat :D

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

My jsme hráli s kámošem kouzelnice + nekrouš a super kombinace. Nekrouš tvořil pomocí minionů s enemáky "diskuzní kluby" a kouzelnice to do nich prala meteorem, nebo blizzardem, či jak se to jmenovalo. A pohoda. Ale tyhle postavy samostatně na hell dost problém.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

no přiznám se že používám /players8. S /players1 to je sranda, to nemusím hrát. Diskuzní kluby používám stejně, akorát jako singl mám místo kouzelnice golema.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jj, players 8 též bylo zaplé. :) Jo a ještě má nekrouš to super prokletí na snížení resistencí, což bylo ve spolupráci s kouzelnicí pekelně znát.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Blizzard přislíbil ještě nějaké změny, ale popravdě... ani jich není třeba. I když remake do HD by se určitě šiknul :D
Na hru existuje spousta skvělých modů, včetně těch zvyšující rozlišení a dávající hře nový příběh. Něco o tom vím, hru hraju odmalička a už několik let vyvíjím vlastní mod, který hru v mnoha směrech rozšiřuje.
Jinak to vypadá tak, že s patchem víc problémů vzniklo než zaniklo, takže doporučuji zatím nestahovat a chvíli si počkat ;)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Doporučuji MOD Median-XL Ultimative (http://median-xl.com/ , http://www.moddb.com/mods/median-xl-ultimative )
Dokud jsem to (rozčarován z Diablo 3) neobjevil a nevyzkoušel, tak jsem nevěřil, že by mě nějaká hra dokázala ještě natolik vtáhnout :)
Navíc má aktivní multiplayer komunitu a dva české (+ jeden německý) gameserver.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.