Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Humble Weekly Sale: Nová týdenní akce pod taktovkou bitComposer Games

Tak přišla nová akce od Humble Bundle. Tentokrát týdenní se společností bitComposer Games o až šest více či méně zajímavých her.
blog
Humble Weekly Sale: bitComposer Games

Na začátek trochu připomenu systém této akce. Na stránkách Humble Bundle jednou týdně ve čtvrtek o dvacáté hodině našeho času vyjde nová série her ke stažení doslova za pár dolarů. Jde o Air Conflicts: Pacific Carriers, Galaxy on Fire 2: Full HD, Thunder Wolves, Jagged Alliance: Classics, Jagged Alliance: Crossfire a Expeditions: Conquistador. První čtyři hry dostanete již za pouhý dolar, a pokud budete chtít i další dvě, tak musíte za ně zaplatit minimálně šest dolarů. Maximální výší příspěvku nejste omezeni. A proč nejste omezeni maximální částkou? No, protože vy sami rozhodnete o tom, kam dotyčná částka půjde. Můžete je libovolně rozdělit na tři části a to buď Humble Tip na provoz stránek Humble Bundle, nebo bitComposer Game a nebo charitě. Případně zvolit, že peníze půjdou jen jednomu nebo dvěma ze tří subjektů. Výběr je čistě na vás. Jinak řečeno není to jenom o levném získání her, ale i to tom přispět na dobrou věc.

Tak a teď trochu ke hrám. Začneme Air Conflicts: Pacific Carriers. V této hře se zhostíte ovládání bojového letadla, a to buď za americkou nebo japonskou stranu. A kdyby jenom letadla, můžete ovládat i celou letku a dokonce i vaši letadlovou loď. Hra je ke stažení na Steamu a hratelná je jak na Windows, v požadavcích píšou XP, Vista a 7, tak na MACu a Linuxu (Ubuntu). Co se lokalizace týče, tak česky není, ale je anglická a dalších pět jazyků včetně třeba němčiny.

Další hrou je Galaxy on Fire 2: Full HD. Vesmírná střílečka/strategie původně určená pro chytré mobilní telefony ve verzi pro PC a již podle názvu ve vyšší kvalitě obrazu. Taktéž stažitelná přes Steam a tentokrát čistě jen pro Windows (XP, Vista a 7). Tentokrát k dispozici hned v jedenácti jazycích včetně angličtiny, nebo němčiny a třeba dvou typech čínštiny, ale čeština opět chybí.

Třetí hrou je Thunder Wolves. Po letadlech a vesmírných lodích se tentokrát zhostíte vrtulníku a budete opět kosit nepřátele o sto šest. Mise budou „rozmanité“ a krom vrtulníku budete ovládat třeba i tank. K dispozici opět přes Steam a jen na Windows XP/Vista/7. Pro změnu není v češtině, ale jinak je v sedmi jazycích včetně angličtiny.

Jagged Alliance: Classics je čtvrtou hrou v nabídce a vlastně se dá říct, že jsou to čtyři hry v jedné a to Jagged Alliance, Jagged Alliance: Deadly Games, Jagged Alliance 2 a Jagged Alliance 2: Unfinished Business. Jde vlastně o strategii, kde se staráte o své žoldáčky a podle dílu dobýváte buď jednotlivá území třeba nějakého ostrova nebo plníte jednotlivé mise. Jde řekněme o akční tahovou strategii, kde třeba v prvním dílu sektor po sektoru musíte ovládnout jeden ostrov, starat se o těžbu mízy (prostě prachy) a najímáte žoldáky se kterými zabíráte další a další sektory. Tentokrát nejde o hru stáhnutelnou přes Steam, ale přímo ze stránek Humble Bundle v zip archívu. A pro změnu čistě jen pro Windows od Xpček po sedmičky a jen anglicky.

Předposlední hrou a první bonusovou je Jagged Alliance: Crossfire. Popisovat už hru ani nemusím, stačí si přečíst předcházející odstavec. Jen zmíním, že tato hra je datadiskem k Jagged Alliance: Back In Action, která byla na serveru Humble Bundle k dostání dřív, ale nebojte je samostatně hratelná. Stáhnete jí ze Steamu, jinak opět jen pro Windows XP, Vista a 7. Podle Steamu je v pěti cizích jazycích, ale po stáhnutí na mě vybafla čeština. Jo a ještě dodám, že k této hře krom hry samotné získáte ze stránek Humble Bundle i soundtrack.

No a jsme u poslední hry a to Expeditions: Conquistador. Strategie s prvky RPG z dob dobývání amerického kontinentu. Prostě a jednoduše prozkoumáváte ameriku, zabíjíte indiány, lovíte divočáky atd. Opět ji získáte ze Steamu a tentokrát je pro Windows, Mac i Linux. A stejně jako u předcházející hry i u této je soundtrack na stránkách Humble Bundle.

No a je to skoro vše. Jak se vám nabídka líbí? Zakoupíte si nějaké hry, nebo snad všechny? A na co přispějete? Je to jen a jen na vás. Takže kupujte do čtvrtka 21. 11. 20:00.

Mimochodem krom této týdenní nabídky a klasické Humble Bundle se na serveru nově objevil Humble Store, kde se nabízejí různé hry se slevami oproti běžné ceně. Každá nabídka v Humble Store je na 24 hodin a mění se taktéž o 20té hodině našeho času. Většina z těch her je ze Steamu, takže počítám, že prostě spolu začali hlouběji spolupracovat.

Tarman "Tarman" Tari

Dlouholetý čtenář CDR a DIIT...

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse k blogu Humble Weekly Sale: Nová týdenní akce pod taktovkou bitComposer Games

Pondělí, 18 Listopad 2013 - 09:46 | Kedar Míša | Zvláštní, v Humble store jsou ty stejný hry už...

Zobrazit diskusi