Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Překoná Fallout 4 rekordní prodeje Skyrimu?

k té grafice - postačí když bude využívat slušně soudobý hw. Nemusí to být nejnabušenější grafika co je, ale zase by neměla urazit rok ve kterém je vydána.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Na Fallout 4 se těším doslova nepříčetně :P, jen se obávám aby ono těšení nakonec pro mě nepředstavovalo ten nejlepší zážitek z celé hry. Velmi jsem se těšil také i na Far Cry 4 a nakonec hra skončila tak, že jsem odehrál cca. 30 min a pak se k ní už nevrátil. Připadala mi spíš jako datadisk Far Cry 3.
Opravdu hodně jsem se také těšil na GTA V pro PC. Zpočátku mě ta hra i bavila, ale pak mě ty neustále se opakující "fuck" a "motherfucker" začaly připadat tak nějak nudné. A v onlinovce předpubertální děcka, která se pisklavým hláskem předhánějí v tom, kdo častěji tyhle dva výrazy zařve do mikrofonu, do toho občas nějaký magor řvoucí "aláh agbar"....tohle fakt nemusím ani trochu, navíc jednotvárné mise typu "někam dojeď, vystřílej to tam, co tam najdeš seber, příp. někoho dohoň a zabij, apod...." to mě po pár opakováních taky přestalo bavit. Ale je fakt, že u této hry jsem ztrávil celkem přibližně 10 hodin, čehož teď trochu lituju. :P

+1
+10
-1
Je komentář přínosný?

Podle me je Fallout silnejsi znacka jak TES, jenze prechod 2->3 nastval dost lidi.

S prodeji to bude zalezet jestli to neposerou jak u skyrimu. Ten ve stredni evrope proste odmitli prodavat - zakazniku naser si. Tak sem skyrim (bohuzel) vynechal. Ted doufam ze neudelaji stejnou prasarnu u F4.

+1
-7
-1
Je komentář přínosný?

To je tazko povedat. Elder Scrolls vychadza relativne pravidelne s nejakymi tymi odstupmi. Cize maju aj starsich fanusikov ale posledne TES, Morrowind,Oblivion a Skyrim pritiahli aj novych fanusikov.
Fallout 1,2 su podla mna stale spickove RPG a v mnohych smeroch neprekonane lenze F2 vysiel v 1998, kdezto F3 2008 co je 10 rokov rozdiel. Tych skalnych fanusikov co F3 nastval bude radovo daleko menej ako tych novych ktory F3 pritiahol. Tak isto aj velka cast fanusikov povonych Falloutou si F3 zahrala. Ale myslim si ze to bude uspesne, mozno aj viac ako Skyrim kedze tam popridavali veci ktore proste dnes "frcia" - crafting a tower def. Ja to nemusim ale chapem ze asi dnesna omladina na to leti.

Skyrim sa nepredaval ? Pokial sa dobre pametam tak sa predaval, akurat mozno mate na mysli ze predaj cez Steam tu nesiel. Ten bol blokovany. Otazne je ale ako moc ma v tom prsty Bethesda. Skor si myslim ze to ma na svedomi Bethesda/Zenimax distribucia a dohody s lokalnymi distributormi.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Nejenom pres steam. Zadna digitalni distribuce nebyla povolena. Jedina moznost byla jit do obchodu a koupit krabici. To jsem udelal u Fallout 3 a vikcrat takovou blbost neudelam.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ja mam z F3 krasnou svacinovou krabicku. Spolupracovnici zavidi :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Trojka se jim vůbec nepovedla, to nemělo s Falloutem absolutně nic společnýho, jestli bude čtyřka ve stejným duchu, jako že asi jo, tak ať si to strčej někam a radši to nechaj udělat někoho, kdo to nezkurví...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jasne, ze spravia viac Fallout arcade vo Fallout4, cele to bude skor skyrim. z falloutu to bude mat len "povrch"

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Tak nějak... například nově stavění baráků, protože to má teď každá MP survival hra, tak to tam "musí" dát taky.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Mno mimimalne od Oblivionu kazda Bethesda hra (TESy i Fallouty)) mela case mod od komunity, umoznuji staveni baraku. A byl to vetsinou mod v prvni 100 nejvice stahovanych.
Takze to hraci chteji, tak proc jim to nedat uz v zakladu?

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Trochu silné tvrzení, nemyslíte? Ano, Fallout 3 rozdělil lidi na ty, kterým se nové provedení líbilo, a kterým ne. Takže můžete tak maximálně tvrdit, že _vám_ se to nelíbilo. Ale je dalších x miliónů lidí, kterým se to líbilo.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co ma Falloutem neco spolecneho? Isometricky 2D pohled z roku 1998? Udelat tohle stejne dneska, tak toho moc neprodaji.

+1
+7
-1
Je komentář přínosný?

Wasteland 2, Shadowrun, Divinity....
Uspesne hry i bez takove historie jakou ma fallout. Isometricky pohled neni mrtvy, a fallout by se dobre prodaval i v nem.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

a este: o 10-15 rokov by bol rovnako prijemny na pohlad narozdiel od full 3D hry

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Vase prijmeni dobre reflektuje vas nazor.

Fallout 3 byl Fallout, plnohodnotny a zabavny. Nekomu se mozna nelibil prechod do 3D, nicmene napriklad me moznost vylezt na nejaky kopecek a rozhlizet se volne po te pustine prodala tu hru jako by ten stary system akorat s novyma texturama vzivote nemohl. Souboje ve VAT byli taky OK. F3 jsem dohral vcetne datadisku nekolikrat, pokazde zabava. Neco jako Deus Ex, akorat ten z trunu neco jen tak nesesadi :)

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

Ano, samozřejmě, když s někým nesouhlasím, tak ho budu urážet...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Nebyl a nemohl byt.

Fallout je hra, vyznacujici se samozrejme postapo prostredim, ale predevsim a primarne uzasnym systemem abilit s schopnosti, ktere zcela zasadne ovlivnuji prubeh hry. F3 bylo polonefunkcni FPS s nulovou vyzvou, protoze postava hrace byla schopna naprosto bez problemu klidne hned po vylezeni z vaultu zabit supermutanta, coz by se v F1/2 nemohlo stat. Zaroven jeji schopnosti nemely na prubeh hry vliv absolutne zadny.

F1/2 = uzasny system voleb vyvoje postavy, kdy proste nektere casti hry byly pro danou postavu vzdy nedostupne, protoze nemela potrebne schopnosti. Proto se to dalo hrat i opakovane a uplne jinak. Pokud hrac vytvoril polodmentniho nabusence, tak se snim zkratka spousta postav nebavila, a jediny zpusob jak znich neco dostat bylo nasili. Pokud vytvoril ukecaneho inteligenta, tak se z nekterych souboju mohl vykecat. Toto je to, co dela Fallout Falloutem a toto je duvod, proc F3 neni Fallout.

Mimochodem, podobny pribeh je Jagged Alliance, existuje snad uz 10 pokusu o pokracovatele JA2, a vse totalni propadaky, mimo jine prave proto, ze se snazi zmenit koncept hry nebo prevest hru do 3D, coz proste nemuze fungovat.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Presne tak. F1/F2 byla vynikajici prave v tom, ze kazdej bodik, ale fakt kazdej jeden bodik do nejake vlastnosti byl strasne znat. Clovek mel obrovska dilemata, do ceho nacpat tech par bodiku, když by jich potreboval tak 100x vic, aby postava byla idealni dle jeho predstav.
Clovek pomalu oslavoval kazdej jeden level a pak pul hodiny premyslel, kam ty body dat.
V F3 a dalších to bylo vlastne docela jedno. Něco malo to ovlivnilo, ale vlastne mi to bylo jedno, hra me vůbec nenutila k nejakym slozitym rozhodnutim ...
Jak pisu vyse - proste bezne sracky.
Bohuzel :-(

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Je vidět, že aspoň někdo chápe rozdíl mezi Falloutem a hrou se stejným názvem a pořadovým číslem 3

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

F4 bude uspesny, asi uspesnejsi ako Skyrim. Predsa len pridali carfting, tower def a dlasie blbiny ktore dnes tahaju. Na zaujimavy pribeh a atmosferu sa dnes kasle alebo hra druhe husle :-(.
Na druhu stranu ak budu slusne modovacie nastroje ako doteraz, tak kopec veci sa bude dat "fixnut".

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Výš než Skyrim nasadil laťku Zaklínač 3. Obrovský svět, příběhy v něm, volnost pohybu, solidní grafika a prvních 16 DLC zdarma - kéž by se F4 snažil konkurovat tomuto :-)

V nových Falloutech jsem si dost užíval prozkoumávání jednotlivých "point of interest" a jejich příběhů. Tak snad F4 nezklame v atmosféře a právě v těch příbězích.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Za me je to jednoduchy:
Fallout 3 a vyse sracky, Skyrim sracka, ostatne Oblivion sracka taktéž...
Takze predpokladam, ze Fallout 4 bude taktéž sracka a nejspis si to ani nestahnu, abych se na to podival, natoz abych si to koupil.
Za me osobne je Fallout 3 největší zkurveni genialni serie ever.

+1
-8
-1
Je komentář přínosný?

aspon ze New Vegas mal skvelo podany pribeh

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ked uz sme u Falloutu, uz hodne dlho sa snazim zohnat titul Fallout 3 CZ GOTY, co vydala Cenega.
Na STEAMe samozrejme cestina neni, takze ako sa oficialne dostat k tomuto produktu netusim, ked ho nikde nepredavaju. A nechapem, teda, ze preco nie je mozne zohnat tento titul. Pisal som aj do Cenegy, ale odpoved do dnesneho dna nedosla.
Jasne, existuju aj ine "zdroje", ale toto je jediny titul, ktory mi v zbierke chyba aj s ceskymi titulkami.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

A nejsou k dispozici komunitni titulky k Fallout3? Nehledal jsem, ale k AAA hram komunita vzdy neco vyda.
A kvalitou to take vetsinou presahuje kvalitu oficialnich titulku (a nekdy i o nekolik urovni, pokud se toho ujme opravdovy fanousek)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Kedze cestina je oficialna od Cenegy, tak som nejako hlbsie nepatral.
Ale ako sim spominal, su "zdroje", kde by sa to dalo stiahnut.
Ale ja chcem mat doma original, ked uz mam originalne F1, F2, New Vegas a vsetko s CZ titulkami.
Dufam, ze aj F4 bude mat casom CZ titulky, ci uz od ceskeho distributora alebo komunity.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Na steam u mám Goty edici a v diskuzi/fóru ke hře je návod, jak nainstalovat češtinu do steam verze. O víkendu jsem to vyzkoušel a funguje i na datadisky. Není to sice úplně userfriendly, ale alespoň něco.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Anebo nainstalovat angličtinu do hlavy .... *trolllollo* :-P

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Myslis ty origilani titulky pro Fallout 2 kuprikladu, http://falloutiicz.wz.cz/index800.html ???

http://madbrahmin.cz/

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.