Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Staňte se blogerem magazínu Diit.cz a získejte hodnotné ceny

Máte nějaké téma ze světa informačních technologiích, o kterém byste rádi diskutovali se zbytkem naších čtenářů? Staňte se blogerem a dostanete vlastní prostor prezentovat své myšlenky.
blog

Nejlepší přispěvatele čeká pravidelná odměna ve formě hodnotných cen či příležitost širší spolupráce.

Účastníte se s nadšením našich diskusích, ale toužili byste po tom, aby vaše myšlenky získaly větší prostor? Sepsali jste dlouhý komentář k nějakému aktuálnímu tématu a mrzí vás, že jej vidí akorát hrstka vyvolených, kteří se jen pár dní vrací do diskuse pod článkem? Rozšiřte svoji myšlenku a získejte prostor v naší blogové platformě.

Zaslané blogové příspěvky vyjdou pod Vámi zvolenou přezdívkou, popřípadě celým jménem. Vytvořte si vlastní podpis, který uvidí všichni čtenáři pod samotným článkem (viz níže), a budujte si osobní značku na jednom z největších tuzemských IT magazínů. Každý podpis musí projít schválením, aby nezasahoval do již existujících partnerství magazínu či aby neohrozil případné spolupráce.

Tématem nemusí být jen aktuální témata, ale například zajímavé či vtipné vlastní zkušenosti z IT světa, ať už v osobním či profesním životě. Každý článek před vydáním projde korekturou, která jej opraví po stránce gramatické i stylistické, případně s Vámi probere možnosti zlepšení. Pokud Vámi zaslaný blogový příspěvek uznáme za přínosný pro naši čtenářskou komunitu, pak vyjde v nejbližším možném termínu na titulní straně magazínu (předběžně vždy v pátek či o víkendu). 

Nejúspěšnější blogové příspěvky budeme pravidelně oceňovat hodnotnými cenami, může se jednat o mobilní telefony, chytré hodinky, elektronické příslušenství, počítačové komponenty a další. Na nejkvalitnější výstupy čeká možnost širší spolupráce s pravidelným měsíčním výdělkem

  • Své blogové příspěvky zasílejte na e-mailovou adresu jachym.flidr@cdr.cz s předmětem "ČTENÁŘSKÝ BLOG" do 19. prosince 2019. V případě pozdějšího zaslání negarantujeme vydání před 2. lednem 2020. 

Redakce CDR (Google+)

Redakci CDR.cz tvoří tým mladých žurnalistů, které spojuje společná láska k moderním technologiím. Milují chytré gadgety, vylepšováky a nejnovější zařízení všeho druhu.

více článků, blogů a informací o autorovi