Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Za málo pěnez hodně muziky? Genius SP-HF160

Geniusi ve dřevě (v podstatě třísková drťka s imitačním polepem) vždycky hráli slušně, této cenové kategorii se nedá ani nic vytknout.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Já bych řekl, že už se nejedná ani o tu dřevotřísku, ale o lisovaný papír. Alespoň 5.1 od Geniuse to tak měly.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tohle bych si třeba nikdy nekoupil. Nejde ani tak o tu dřevotřísku, jako spíš o tu mizérii uvnitř. Jako ono na tom skoro nic nevydělaj, ale jde o fakt, že ty trafíčka uvnitř jsou obvykle silně přesycené a hřejí... a už jsem viděl díky tomuhle i požár. Nejde jen o tyhle reproduktory, ale různé halogenové lampičky a podobně.

Poslední takhle "nebezpečnou" věc jsem nahradil před x lety. Spínanej zdroj je bezpečnější, protože obvykle vyhodí pojistku (pokud tam je), vinutí trafa je prakticky zkrat a tak to obvykle odnese nějakej polovodič a zafunguje jako pojistka. U EI trafa tohle moc nefunguje a naopak jak vznikne problém, celé to vezme rychlý spád. Fakt bacha na tohle.

PS: tak ono je to krmené USB, beru zpět... nicméně u těch síťově napájených fakt pozor.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Spínané nespínané vyhořet můžeš s obojím , protože čajna...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Problém je, že při takhle malých výkonech ty spínané skoro nehřejou, jejich ztráty jsou malé i přes mizernou účinnost.

U malého EI trafa musíš zvednout sycení, protože jsou velmi neefektivní. Potom se to trafíčko v klidu dost hřeje a protože je to prťavé a musí to tam valit ve velkém, tak ta izolace nic moc. Stačí chytit horší kus, časem to pomalu degraduje až to fakt může zahořet.

Levné spínané zdroje mají obvykle jednoduchou konstrukci a obvykle dojde buď k tvrdému zkratu (shoří pojistka, jedinej budící FET, dioda na vstupu). Kdyby to byl tvrdej zkrat i přes to, pak máme v bytech jistící prvky že. Proto je větší zlo špatný nespínaný zdroj než špatný spínaný (a zažil jsem to několikrát, neinformovaní/nevzdělaní mohou i zabrousit na tytrubku, jak vypadá hořící trafo nebo přetížený spínaný zdroj jednoduché konstrukce).

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Nejhorší kusy, co kdy Genius udělal byla 5.1 soustava série 5000 a 5005. V elektru jsem jich prodal mraky a mraky se jich reklamovalo, vždycky odešla elektronika v subwooferu. Dříve fakt dělali lepší (taky byli dražší, asi lepší komponenety) Se soustavama 2.0 nikdy problém nebyl a světe div se, i Logitech nebyl 2x svatej. Jinak Genius, Trust, Logitech mají stejný servis....v Polsku, náhoda? Nemyslím si :D

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Jojo na ty si vzpomínám ty hrály fakt děsivě. To už byl lepší jejich 4+1 plastový předchůdce. Mimochodem na něm taky odcházela elektronika v subáči.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

však se poučili a 6000 je v pohodě. Největší držáci jsou ale původní 5.1SHW ve světlém dřevě, ty jsem koupil dva roky zpátky přes bazar, k druhému pc, pořád jako nové, původní majitel se staral. A pořád hrají slušně.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A využíváte vůbec tu 5.1? Po letech snahy o dobrý prostorový zvuk jsem přišel na to že 2 dobré repráky jsou schopné zahrát lépe než 5 průměrných. Creative v plastu z té doby hrály o třídu líp. Zredukoval jsem je že 7.1 na 2.1 a je to příjemné.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

stereo je dobré jak na co, jelikož i hraju hry tak 5.1 je mi příjemnější.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

presne tak za tie prachy tie geniusy stoja. na ozvucenie (mp3, obcas izo rpg) su skvele.
ale zase na Cambridge audio 5.1 sa ziadne stereo nechytaju.
problem je ze na predoslom PC a na ntb nemam 5.1 zvukovku a cambridge su napevno v pracovni na desktope cez Audigy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mne sa pokazili asi po 8 rokoch pouzivania, nehra pravy predny + neskutocne zacal hucat trafak v zosilovaci. Ked prislo na to, s cim nahradit, samozrejme som chcel geniusy, lebo hrat hrali dobre (inak teraz ich mam na zahrade, a stale hraju dobre, aj ked mam namiesto prednych zapnute len zadne ako 2.1) ale po 2 dnovom patrani genius uz nikdy a radsej som priplatil za yamaha 5.1 zosik + 5.1 lepraky + opticky kabel.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Verze 5000 - zakoupeno na zaměstnaneckou slevu na Vánoce 2007 (teď tedy měly výročí), tmavá verze a byly doby, kdy hrály (reálně hrály - ne jen puštěné) hodiny denně. Naprosto perfektní kauf za ty prachy...

A jo - třeba (opět) mám svou oblíbenou kliku na kus ;)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Když by Vám začalo vrčet v subwooferu a nebo by přestal hrát úplně, tak to nevyhazujte, oprava je jednoduchá, když to dáte někomu, kdo umí pájet.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vím o tom a i za tímto účelem jsem si pro jistotu stáhl servisní manuál (SW-HF5.1 5000mantainmanual-revB.pdf) dokud je na webu dostupný. Tyhle věci mají jistou tendenci vytrácet se...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

U mě přestal hrát. Ale stalo se to přesně ve chvíly kdy jsem dostal pecku(statickou) od stojanovýho ventilátoru kterej byl ve stejnym prodlužováku. Repro začala strašně pískat a smrdět, vypnul jsem jí, zapnul(kdo ví proč) a normálně hrála dál. Až po chvíly jsem si všiml že nehraje SW. Myslíš že by to taky šlo opravit "tak jednoduše"? S pájkou umím dost, výbavu mám, ale už na to není čas a prostor, abych to měl rozhozený po stole dýl jak pár hodin.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, to je pravda, v obvodu u subwooferu odcházely kondenzátory pro vyhlazování napájecího napětí. Oprava sice do 200 Kč za nové a lepší kondenzátory, ale chápu, že ne každý si s tím poradí. Z výroby to bylo poddimenzované a nebo možná nekvalitní.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Sem si říkal čím to je, že adapter z Číny (12V, 2A) má odběr ze zásuvky bez zátěže 2W :) Ovšem přetížení tomuhle adaptéru nevadí, místo papírových 2A zvládne dodat pouze 0,8A, při vyšším odběru začne klesat napěti, takže výstupní výkon se drží kolem 10 W.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pokud není spínanej, tak se to ztrácí v sycení, to je běžné. Já chtěl jednou zbastlit zesilovač s transformátorem z lampičky, 12V 3A, krása... No, pak jsem ho nechal na stole asi 4h na prázdno běžet a když jsem na něj šáhl, skoro jsem se popálil. Od té doby jsem ho raději nikdy nepoužil, protože je to fakt o hubu.

Měl jsem tu i různé trafíčka z adaptérů a pak právě jedno z nějakých plastových geniusů za "titapade". Výkon kolem 2W, to topit určitě bude.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hele , v tom žádné trafo nenajdeš...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Ve firmě provozuji tyto bedničky dvoje a na Skype a rádio jsou parádní. Za ty peníze to hraje výborně (znovu podotýkám za ty prachy) a vypadají ještě lépe.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tohle je fakt už velkej úlet. Dát jako bonus dřevo které tam není a navíc je nevhodným materiálem na reproduktory tak to jsem ještě neviděl.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Tohle mi nedá a na to odpovím jednoduše - 200 korun českých. Možná to je dřevotříska, nicméně je to mnoooheeeeem lepší, než plast ve stejné cenové kategorii. Pokud mi naleznete za 200 korun bedničky, co jsou ve dřevě, blog upravím a nebudu to brát v potaz, svoje bedničky vyhodím a půjdu koupit to, co považujete za excelentní volbu.

A znovu, když chcete bedny, které jsou ze dřeva, tak si koupíte bedny, které jsou ze dřeva, ale nebudou stát 200 korun a nebudou přes USB :-)

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Pán je z klubu netopierov ;) Určite aj kontroluje jednotlivé bity na vstupe D/A prevodníka.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ne, pán jen pár reproduktorů postavil a alespoň chápe základy. Taky jsem si kdysi myslel že reprák hraje jako housle než jsem pochopil že po něm chcete pravý opak.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel jste opět předvedl že tomu vůbec nerozumíte, bedny se ze dřeva NEVYRÁBÍ protože dřevo rezonuje a je tím pádem materiálem naprosto nevhodným.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

K dřevu a plastu... ono je to skoro jedno, jestli je to plast či dřevo. Z pohledu akustiky, existují celoplast PA sestavy (s nižším výkonem samozřejmě, vyšší tlaky by to asi hůř snášelo) a funguje to taky. Jsou i různé skleněné, kamenné, kovové a další materiálové orgie (plech jsem sám vyzkoušel... inu, zvuk jak ze sudu že).

Samozřejmě estetika je tam logicky jiná. Nicméně, zvuk a materiál (takové to zažité, že když je to z plastu, bude to "hrát" na prd) až tak není důležitý. Umíme už vyrábět kvalitní ozvučnice i z plastu.

A poslední věc, spíš takový tip: zkus zabrousit na aukro nebo jiné "bazarové" portály. Dají se koupit celkem zajímavé "PC reproduktory" ala creative T5900 do pětistovky a podobně. Já už takhle pořídil asi troje (rodičům k počítači a televizi). Je třeba tomu věnovat trochu péče, ale člověk zakoupí leckdy kvalitnější produkt než nové (a logicky dražší) aktuální. Sám rád podle všeho "recykluješ", tak to bude super volba :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jde o pevnost konstrukce a o to aby to vůbec nerezonovalo. Takové Bose vám s celoakrylovým subwooferem zahraje tak že vám spadne čelist. Mě spíše šokolvaly výroky redaktora ve stylu dřevo hraje.... To přeci ale vůbec nemá hrát! Po těle reproduktoru chcete snad pravý opak.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Možná jsem to špatně popsal, nicméně myšlenka je taková - hraje to. A ano, když zabrousím do aukra, investuji stokoruny a za pár stokorun postavím lepší, větší a výkonnější bedničky, co budou více hrát. To není pointa. Za dvě stovky decentní USB reproduktory tak snadno neseženete.

A ano mám rád bastlení - proto mám u televize poskládané tesly, které se ale nedají srovnávat s malickými bedničkami a rozhodně je přes USB nenakrmím.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

proste toto su skvele repraky pre panicku ku skype, internetovemu radiu a nezaberu dalsiu dieru zasuvky, kedze su napajane cez ubs. Predavame ich tusim za 10€ a pravidelne su skladom. Domov (ani mame) by som to nikdy nekupil, lebo hociake 2.1 logitechy hraju lepsie, zasuvka mi nevadi a ani to, ze stoja 2-3x tolko.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Taky jsem kdysi používal PC repráky podobných výrobců, ale pak jsem si jednou řekl a dost. Na doporučení v kytary.cz jsem koupil jsem 2x 70W studiové monitory Yamaha HS50M, k tomu 120W subwoofer Yamaha HS10M a živím to Focusrite Saffire PRO 24 audio interfacem a kdo neslyšel neuvěří.

Ta čistota, přesnost a hlavně ten studiovej subwoofer zahraje všechno v basové složce naprosto všechno věrně nezkresleně a tak mohutně, že člověk jen hledí. Uvažoval jsem vyměnit ty HS50M za větší HS80M, ale nakonec jsem usoudit, že to vůbec není potřeba. A kdo říká, že studiové monitory se nehodí pro normální poslech, protože mají plochý zvuk, ten tyhle nikdy hrát neslyšel...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

nj, lenze kolko stali len repro? subac 500€, satelity 300€ a zosilovac dalsich 500?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevím kolik €, každej monitor stál 3500Kč, čili 7000Kč, subwoofer byl dražší, tuším asi 11000Kč, audio interface 6500Kč. Celkem 26500Kč, ale za ten zvuk to stojí:)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já mám v plánu něco podobného. U těch logitechů mám v háji gumu u závěsů, dost se to sype v místě, kde je oblouk jež se má ohýbat a kde je ještě ta pevná část. Docela zklamání, když jsem viděl i cenu těch reproduktorů (mimochodem je tam toto: https://www.parts-express.com/tang-band-w3-593sf-3-full-range-silver-con... ). Spodek je v pohodě, tam není guma závěs z gumy, ale z pěny. Dekoder i elektronika je poseta celkem levnými kondenzátory (u zdroje by to chtělo určitě výměnu, ale není na to prostor).

U Monitorů mě obecně štve, že i když to stojí těch 10k/kus, tak stejně je tam integrovaný zesilovač, mizerné kapacity a podobně. Mám už vyhlídlé Adam Audio monitory a ta elektronika uvnitř je to taková čína (nicméně podle testů to vypadá hezky). Možná vezmu pasivy a spíchnu k tomu "zeslabovač" sám (ono ty integrovaná řešení nejsou špatná, pokud se šáhne po obvodech od linearu, ale když tu mám hotové 150W konce z tranzistorů), ale mám tu rozdělanej i elektronkovej počin (hraje to, zeslabuje to - fakt to zeslabuje, vím kde je chyba ale není čas).

Nějak to dopadne, každopádně ve své době ten logitech Z-5500 byl fakt dobrej kauf (10 let to dalo a krom té gumy je pořád v pohodě). Má to dekodery na AC-3 a DTS (což je taky sympatické), několik vstupů a uvnitř i sluchátkovej zesilovač, co má nějakej ten výkon (120Ohm K620 bez problému). Jestli je to Dčko nebo lineár, to se mi teď hledat nechce, ale použitelné to je. Konce jsou samozřejmě TDA7924 (dva v bridge pro spodek).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ta třída D mě taky láká něco zbastlit (Texas Instuments TPA3118D2 x 2 mono), ale vždycky mě znechutí hledání vhodného zdroje. Ale tady jsme asi na špatným webu, když polovina příspěvků jsou vlhký kecy o transformátoru u stejnosměrných (!) USB chrastítek.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Dčka se neboj, mám tu takovou pidi DPS. Více méně jsem se držel reference a funguje to. Jen si už nepamatuju průběhy, mám dojem že to hodně kreslilo při nízkých frekvencích (tam se spoléhá na ten filtr). Ty průběhy sice vypadali děsivě (jestli mě paměť neklame), ale reproduktor svojí setrvačností ty zuby "vyhladí".

Většina přenoslých sluchátkových zesilovačů jsou Dčka. Ono, dneska je Dčko prakticky všude, protože je to malé, nenáročné a funguje to. Kdyby bylo ale po mém, tak bych se tomu projistotu vyhnul. Sice se dneska zvučí (PA) prakticky jen s D class a zřejmě to problém není... lineár je lineár.

A ten transformátor... divil by jsi se, ale přes graetze s celkem tučnými kapacitami občas těch 50Hz projde až na konec. Já musel u jednoho zesiku dobastlit i kemariky ke každé diodě, abych se toho zbavil. Pak už tam můžou vrčet jedině trafoplechy, pokud je tam EI potvora :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pokud vezmeš dobrej zesík v D-class, tak se špatnýho zvuku nemusíš bát. Použil jsem Hypex UCD400HG v subu a hraje špičkově. Hodně lidí mi ten sub závidí. Když jsem ten zesík připojil na dvoupásmovou bednu, tak jsem nechápal o kolik je ten zesík lepší než TW120.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Vem pasivy a k tomu nějakej zesilovač od Hypexu. Sám mám spadeno na AS2.100d. Jsou to tři věci dohromady - DAC, DSP a digitální zesík. Výkon každýho modulu je 2x 100W a vyhneš se pasivní výhybce. Přes DSP to nafázuješ a hraje to jako prase. Mám od Hypexu UCD400HG v subu a minule jsem ho z prdele připojil na bednu a čuměl jsem o kolik líp to hraje než TW120.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím s tebou, malé studiovky a subwoofer udělá lepší službu než HS80M a subwoofer, protože už potom nedosáhneš tý kvality basů. Velký repro se bude míchat svým charakterem do subu a celý to fázově rozhodí. Je lepší to odseparovat. A sub dát do rohu, tím získáš ještě 9dB navíc.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Souhlasím, kdo chce ultimátní kvalitu, tak jedině studiové monitory. Je to dražší, ale je to sázka na jistotu, nemusíte pak trnout, jestli vám to za pár roků chcípne.
Jinak Genius je v repro na úrovni middle/low class, takže mají povedený typy i problémový, žádná special péče, prostě to sypou jak Baťa cvičky.

No a já jsem si před časem k mikrosystému namísto původních malých pasivních repro pořídil Geniusy a zvuk je při stejných rozměrech o 100% lepší (jednak rozsah a zkreslení ve výškách, jednak průběh v basech bez parazitních rezonancí), takže myslím, že pokud to nepodělají, tak určitou svou kvalitu jejich produkty mají.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nedávno jsem si pořídil stereo repráček s bluetooth a powerbankou, připojit se dá i jackem a napájet se dá i z USB (splňuje v recenzi zmíněné požadavky). Ano, cena je sice 31 USD ~ 650 Kč, ale ten zvuk je na cesty nebo zahradu parádní, včetně basů; zkreslený je až při hodně vysoké hlasitosti; a připojit se dá jako zdroj zvuku i telefon nebo tablet.

https://www.aliexpress.com/item/Super-Bass-20W-Bluetooth-Speaker-Power-B...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ali Express mám rád, ještě mě nezklamal. Dají se tam najít super věci. Před pár dny mi přišli 4x84mm kvalitní hliníkové rámy na inline brusle za litr, great value :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No nevím, kdybych chtěl Čínu raději sáhnu po něčem rozumnějším s ověřenou značkou např. https://www.gearbest.com/speakers/pp_175673.html

Tohle je loterie, prodávají to pod 10 různýma "značkama". Kdo ví jak to je spatlaný a jak dlouho to bude fungovat.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Z méně známých čínských značek bych doporučil TaoTronic. Mám od nich zatím dvě veci, bluetooth sluchátka a bluetooth transmiter/receiver a hodně dobrá kvalita za rozumnou cenu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Neříkám, že Xiaomi nevěřím, ale není to jen o značce, stačí nevěřit moc parametrům a řídit se recenzema. Za hodně slušné prachy se dá pořídit ekvivalent repráků za 2500 prodávaných na našem trhu. A jasně, dají se pořídit i slabší za nižší cenu, ale když už si připlatíte na ali a neberete to nejlevnější, fakt to stojí za to.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

U redaktora technického webu který recenzuje reproduktory bych očekával alespoň základní znalosti o jejich konstrukci. Doučit se můžete třeba zde.
http://www.repromania.net/teorie/stavba-ozvucnic.php

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

tohle se nevyplatí. Měl jsem lepší model co má i regulaci hlasitosti basu i výšky v podstavci, stálo to 800Kč dva roky nazpět, teď budou ještě levnější - udávaný výkon 2x20W a na malou místnost hrály pěkně. Je fakt že Genius umí z mála vytáhnout hodně, ale tahle cenová relace je vážně odpad pro uši.

P.S: tady https://www.exasoft.cz/genius-sp-hf1250b_d85343.html

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ano tyhle jsou vskutku dobré, a pokud bych připlatil dalších 800 korun, rovnou můžu mít třípásmové. Pokud připlatím dalších 800 můžu mít mnohem lepší bedny .... ..... ....
Pointa toho byla, že tohle jsou malé a přenosné reproduktory s výkonem 4W, tudíž je lze napájet i USB, což se u 40W potvor říct nedá. Mícháte tu jinou kategorii, než je uvedena ve článku.

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

S počtem pásem je to jak s počtem megapixelů. Naprosto nic neříkající údaj o tom jak to bude hrát.
Otázka je proč přenosné repráky řešit takhle když si můžete koupit za 25 dolcků bluetooth soundbar který nepotřebuje kabeláž vůbec, nabíjí se z USB, dá se narozdíl od těchto i vypnout a zahraje vám mnohem lépe i hlasitěji. Navíc i z mobilu a bez nutnosti napájení.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jednak je o příplatek 600Kč a jednak ty za 800 beru jako holý základ kde už se s tím dá trochu pracovat a je to pěkně poslouchatelné a hlavně se při otočení volume hned nedeformuje zvuk. Ale záleží taky na kvalitě vstupu, kdo má hodně komprimovaných 128k tak pak rozdíl těžko poznává, jen že to víc "řve"...
Chápu co tím myslíte že je to jiná kategorie - total lowend vs lowend, ale někde jde o to že i ta drobná suma je vlastně vyhozená.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Přesně tak. Škoda dvou stovek. Když týden nepůjdete na pivo můžete si koupit něco co opravdu hraje. Narozdíl od ostatní elektroniky reproduktory nezastarávají a vydrží vám opravdu dlouho. Takové BW z počátku osmdesátých let hrají stále lépe než tři čtvrtiny současné produkce. Zatímco spoustu elektroniky zrecyklujete i 3x tak ty repráky vám budou pořád sloužit. Tohle by pochopil i milovník všeho nejlevnějšího Tomáš Ježek.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Na tohle zase pozor. Jednu dobu jsem provozoval relativně low-cost logitech X-230. Naprosto v pohodě, reproduktory fungovali i do dnes (ale již je z jistého důvodu nemám). Ty jsem před přibližně 10 lety nahradil X-5500, chtěl jsem něco podstatně silnějšího. Před dvouma rokama jsem zjistil, že i u takových repro je možné, že popraskají závěsy (z gumy). Mám tu prehistorické repra od tesly, jak s papírovým tak gumovým závěsem a v pohodě... tady to doslova popraskalo a místě trhliny se to vyloženě drolí.

Vtip je ten, že jsem našel původního výrobce z číny těch reproduktorů a nejsou vůbec levné. Tedy není to vždy ultimátní řešení na vždy. Současná nabídka je dost bídná a vidím to jasně... profi monitory, ale to až někdy příště :)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel jste narazil na kurvítko. U logitechů mě to za jejich vyšponované ceny docela překvapuje.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Já závěsy reproduktorů občas přetřu glycerolem, tak zajistím, že se mi závěsy nerozpadnou.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Už jsem o tom četl na repromanii, ale pokud se guma rozpadne po 7 letech a to na to nijak nepraží svítíčko, tak je to fakt zlé. A nerozpadlo se to u jednoho, ale u všech kromě spodku, kterej je, jak jsem psal, z pěny. Vidím to spíš tak, že budu opatrný při výběru a spíš půjdu po ověřeném léty... papírovém ohybu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No já jsem měl svoje Focal právě 7 let, když jsem si uvědomil, že bych je chtěl mít ještě dlouho a tak jsem se ptal zvukařů. Mám však výhodu i v tom, že používám autorepro v domácích stabilních podmínkách, takže na to nepraží slunce a ani to nemrzne v autě. Ale stejně, glycerin se dá za pár korun koupit v lekárně.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

S glycerinem máte určitě pravdu, taky pomáhá silikonový olej nebo směs obou. Ale otázka je, že ta guma asi byla méně kvalitní (asi nějaké syntetické příměsi), když se to rozpadlo v bytových podmínkách.

Seriozní výrobci by takový prostředek mohli dodávat v balení jako příslušenství.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kruci, kdybych ten trik s glycerinem vedel drive, nemusel jsem si znicit B&O menice nacpane do kufru auta :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

som zvedavy, ako hentie napchas do batohu s notebookom a budes ich napajat cez usb...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

A proč by sakra někdo nosil takovouhle chobotinu s ostrejma hranama a lehce podrápatelnou v batohu? Je rok 2017 věci co se přenáší už vypadají a fungují o dost jinak.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Máte to marný - i kdybyste pořídil šestikanálovou soupravu za sto tisíc, stejně vám tady vysvětlí, že za půl melouna se dá pořídit lepší, co má na 16 Hz o půl decibelu víc.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Mám a nemám výhrad. Ale pro zájemce se koukněte na velikost jsou větší než jsem čekal.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To je nerentabilní, pod "Genius SP-HF2.0 1800A" bych nešel. Tyhle repra jsou za tu cenu dobrý, až i kolega, co dělá do zvuku čuměl, co z toho za tu cenu leze.
Zdar Max

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

znám, ale na přenášení moc velký. Ty mnou uvedené jsem v případě potřeby dal do igelitky. A zvukově velký rozdíl mezi nimi není...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jako myšlenka rozhodně dobré, spousta redaktorů se recenzování věcí v nízké cenové kategorii s odporem vyhýbá, neb to přece musí být zákonitě šit a nikoho krom socek to nezajímá...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jsem milovník low price devices ale musí to mít i nějaký smysl aby to nebyl jen další krám do baráku na který sedá prach protože je nahrazený za půl roku novou hračkou která stojí o stovku víc a odvádí lepší službu. Reprák je věc i na desítky let Cambridge soundworks který jsem koupil za pár stovek z roku 1998 hrají pořád WOW! Tohle jenom stojí jak 5 piv a hezky vypadá to je tak vše pozitivní co se o tom dá říct. Je to tak do malýho kanclíku jako kulisa. Přenosné to moc není, neozvučíte s tím ani malý večírek, není to ani do kuchyně neboť to nemá vypínač a musel byste vytahovat trafo ze zásuvky. Pokud přihodíte 10 piv a dobře vyberete ocitnete se v úplně jiném vesmíru co se použitelnosti i reprodukce týče a pokud se vám bude líbit jak to hraje tak to přežije i 3 vaše notebooky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jistě, ale já se bavil celkově o myšlence psát o takových věcech a ne o této konkrétní jednotlivosti...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zog Zogothowics: Mohu se zeptat, očividně děláte do repro, co byste doporučil k PC za bedny? Mám starý 2.1 Trusty a to jsou hrozný dreky. Chtěl bych tedy za rozumnou cenu něco lepšího, mám to sem tam na hry a film (jinak většinou hry hraju s bezdráty od Sony). Docela dost jsem narážel na Creative Labs GigaWorks T20. Prý tyhle menší hrají dokonce lépe než T40, ale zase jsem narazil na nějaké stížnosti ohledně zpracovaní a kvality 2.série, že už to není ono. Co by tak bylo v cenové relaci přibližně těch T20-T40 za slušnou alternativu k použití u PC? Ve studiových monitorech se bohužel vůbec nevyznám, ale prý je to zajímavá alternativa (nicméně nevím, jak cenově). Můžete něco doporučit?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Creativy byly vždycky lepší než logitechy za podobný peníze. To je prostě docela slušné když hodně pokrotíte subwoofer. Já už bych to asi dneska řešil nějakejma kvalitníma dvoupásmovkama z druhé ruky a k nim menší klasický stereo zesilovač.
Co ovšem dnes začíná být docela zajímavé tak jsou sounbary se subwooferem a některé do menších místností hrají dobře i bez něho třeba Philips HTL1190B, za pár korun z toho leze zajímavý zvuk.
Jinak třeba JBL cinema, nebo panasonicy se subkou jsou docela levné.
Ale chce si to poslechnout.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Díky, zkusím pokoukat i tímhle směrem.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jednoznačně Microlab B77. (Např. tady https://www.obchudecek.cz/kategorie.php?ktlg=V%DDPO%C8ETN%CD+TECHNIKA%5C...)

Nebo Edifier R1280T (heureka).

Nebo toto:
https://youtu.be/FqN7Ktkdfv0
;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?
+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Nikdy si nekupujte genius repraky. Vrčí to jak svina.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to máš smůlu a koupil sis blbý kus/kusy. Mě nevrčí. Občas když jsou dlouho v síti, pak ano, vrní trafo, ale to je stačí na noc natvrdo odpojit od šťávy a je zas na dlouho pokoj...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vrci pes. Svina kvici a chrochta. Tak si vyber....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já jsem si pro podobné chrastění koupil bluetooth repráček za myslím dvě stovky, má is jack vstup - nějaké Lenovo. Hraje kvalitativně o trochu líp než notebook, ale umí o poznání hlasitěji. Hodně se mi hodil na táboře, udělal jsem s ním spoustu her, ozvučení "speciálních efektů" při etapové hře atd. Byl jsem s ním spokojený, ale sebrala mi ho po táboře malá Žaba - technicky vzato je její, takže těžko proti tomu protestovat.

Nicméně jako další jsem si pro velký úspěch koupil zase bluetooth, tentokrát Sony XB-10. Je to takový malý váleček, je vodotěsný a gumový, dokonce má i basy, hraje celkem dobře (mono), tipnul bych, že podobně jako tady ty Geniusy. Je sice asi 8x dražší, ale zase mobilita a vodotěsnost je někde jinde. Plus je to i bluetooth, ale používám ho zejména k PC. Takže třeba se někdo pro podobné chřastítko vydá i tímto směrem.

Jo a ještě je za poloviční cenu (~800Kč) JBL go - taky docela dobrý, dá se vyzkoušet v každém elektru. Je taky vodotěsný a na svůj subtilní vzhled hraje nad očekávání dobře.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ked chces bt reprak, tak jedine JBL XTREME, hra to trochu horsie ako povodne genius HT5.1, ale ide to na baterku a hlavne je to velke ako 1 satelit z tych geniusov... nevyhoda je, ze stoji 2x viac (ja som geniusy kupoval za 4500 korun = cca 150€) JblGO je hracka pre deti do auta, ze ked to rozbiju nevadi, kupis novy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

UE boom 2 je v této c cenové relaci lepší než JBL.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Na tomhle je fascinujici fakt jen jedno - jak to za ty prachy dokazi vyrobit

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Domnívám se, že za tu cenu k počítači na pouštění videí to bohatě stačí a stěží najdete lepší, hrající sytěji.

Kdysi jste mi tady Bose poplivali, tak jsem hledal dál, dostal jsem se až k http://www.vmaudio.cz/index.php
a nemohu nic jiného než slintat, asi do toho nakonec půjdu. To že borci si s tím vyhráli natolik, že na danou ozvučnici hledali správný reproduktor a k tomuto reproduktoru ladili cívku výhybky tak, že odmotávali jednotlivé závity, klobouk dolů, ale takhle nás to učili ve škole, že takhle se to má správně dělat. Samozřejmě, že nejlepší je mít modulátor a osciloskop a projet si konkrétní sestavu v konkrétní místnosti, ale to už přeháním fakt moc.
Dost jsem se vyděsil když jsem našel recenzi reproduktorů za 70.000,-Kč a vevnitř to bylo slepené jak od prasat, žádné výztuhy, odrbaná výhybka, tenké drátky a naměřené veličiny neodpovídali tomu co výrobce deklaroval. Takže klidně můžete mít reproduktory za milion, ale klidně to mohou být šmejdy.

Jinak také jsem přemýšlel o tom udělat si to ze žuly, dneska to vyjde levněji než ta poplastovaná dřevotříska.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Jardo beru dovez žulu zasypu tě poplastovanou dřevotřískou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

myslím včetně práce

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sorry ale stále to nedává smysl. Máš vůbec ponětí za kolik se prodává granitová deska? Máš ponětí co je s tím za sraní aby to nerezonovalo? Vůbec vyvrtat do toho díru aby to neprasklo? To už je lepší si to odlít z betonu jak se dělávaly legendární sněhurky. Navíc tím nezískáš nic extra navíc oproti dobře slícované silnější MDF nebo překližce.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

řežou do toho jak do másla, mají na to strunu, takže kolečka dělají nádherný a na přesno. řežou i 2cm tlsutý desky a cena mi vychází zhruba stejně, někde i levnějc. Nevrtá se do toho, všechno se to řeže a lepí.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to bych chtěl vidět.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ano, někteří neprodávají zboží, prodávají své "magické jedinečné kusy s příběhem". Můj výraz pro to je "pohádka".

"To že borci si s tím vyhráli natolik, že na danou ozvučnici hledali správný reproduktor a k tomuto reproduktoru ladili cívku výhybky tak, že odmotávali jednotlivé závity..." ...tak určitě :))))
S tím se bude reálně někdo sejřit... Ale i kdyby, I KDYBY - snobárna s absolutně minimálním reálným dopadem, ale x násobnou cenovkou...

Škoda že se iPhony chrlí v takových dávkách. Kdyby k tomu ještě mohli dodat to "kouzlo pečlivého výběru komponent, které s láskou montují samotní inženýři, aby zajistili maximální kvalitu" (cenovka x5) a "tuto speciální sérii při své denní láskyplné motivační procházce fabrikou zahlédl sám Steve Jobs" (x20) a tento kus vzal osobně do ruky (x50) ...to by byl teprve vejvar :)))

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Ano, čekal jsem od někoho odpoveď že ani to nestačí, že to je nekvalitní apod... jenže v tom je ten fígl, oni ti prodají plánky za 400,-Kč, jsou tam uveřejněné názvy reporduktorů, klidně si je najdi na aliexpresu nebo ebay a kup si je sám, NEMÁŠ ŠANCI SE DOSTAT NA JEJICH CENU, protože bys jich musel odebrat velké množství aby jsi dosáhl nějaké slevy. Takže tady veřejně lžeš když tvrdíš že to jsou předražený šunty. Klidně si kup jejich projekt a udělej si to jak chceš, třeba ze žuly, ukaž nám jaký reporudktory jsou nejlepší?

Nebo seš jen špína co ohrnuje nos nad prací a úspěchem druhého? Ukaž lepší sestavu za lepší prachy...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Škoda že už nepoužíváš toho druhýho avatara, kde jsi měl i jméno. Bylo to výstižné Le Inteligente. Právě jsi mě zdrbal za něco, co tam vůbec není.
Nestačí - kde to máš ?
Nekvalitní - kde to máš ?
Na žule tu dneska ujíždíš ty, ale to beru jako tvou profesní deformaci (jestli ještě vůbec platí, že děláš "generálního" ve stavebnictví a zaměstnáváš za 15 ty, co se ti kdysi smáli).

A jestli jo, tak musíš vědět, jak jsou všechny tyhle cenovky v malovýrobě nadstřelený, aby se při těch pár kusech co se prodá vůbec vydělalo. A jo - pak se tam povídají pohádky s puncem jedinečnosti. Musí, aby se ta cenovka vůbec obhájila. Měl jsem průmyslový Denony (SC-M41) co vypadaly a hrály o chlup líp jak podobné Geniusy, jen podstatně dráž. A teď ve tvém odkazu vidím cosi podobného, jen opět x násobně dražšího. Sorry jako...

A jelikož v žádném případě nejsem (a to ani v nejmenším) audiofil, tak mě můžeš klidně seřvat za toto prohlášení (jak jsem hluchej ect.), ale nesnaž se v rámci předchozího, protože to fakt buď už takhle odpoledne chlastáš, nebo jsi fakt... Le Inteligent ;)))

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Sorry ale to s těma Denonama ti nevěřím.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak teď jsi ukázal jak hloupý seš. Zbytečně se navážíš do žuly přitom o tom nic nevíš, divím se že jsi nezačal s mramorem. Dále pracuji a dostaneme přidaný na 150% původních cen z roku 2017.
Denony jsou hnůj, ještě horší než Hecto, Klipsch a spol...
Už jsem to tu také psal, podkroví, sádroše + koberec 32m2 v kubíkách nevím, nechce se mi to počítat protože to je lichoběžník, asi kolem 50m3.
Stále platí že máš ukázat lepší reproduktory za levnější cenu... čekám odkaz na nějaký konkrétní produkt.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Jaroušku dej si teplý čaj a ve volných chvílích si zkus provrtat dvoucentimetrovou žulovou desku na úzké straně.
Bodejť by Heca nebyly lepší když srovnatelnej regálek stojí 4x tolik ale tady se srovnávalo s geniusem.
Btw nevystupuješ jinde pod přezdívkou dolph88? ten člověk trpí téměř shodným myšlenkovým průjmem

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ne, všude kde jsem jsem jako Crha, J.Crha, Jaroslav Crha, Crhoslav a Crha.J.
ZOO: Co to je úzká strana? To si nedokážu představit. Nevím jak to dělají, dám jim výkres a za měsíc si přijdu pro hotové, skládám si to sám doma.
ZOO2: Jestli sis nevšiml založil jsem vlákno o drahých reprosoustavách, nesrovnával jsem nic s geniusem. A pokud si mám vybrat mezi Heco a VMaudio za bratru stejný peníz, přičemž ty VMaudio si mohu postavit doma sám, tak promiň jako elektrikář je to moje povinost.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Takový umělecký elektrikář tu taky jeden býval měl nick BTJ a velmi podobně těkavé myšlenky.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

hlavně ty který řekne, že se reproduktory nedělají ze dřeva a potom tady tvrdí jak je MDF deska super na reproduktory, přitom neví, že základní materiál MDF desky jsou dřevité vlákna....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jardo vem zbíječku a udělej ve zdi dvě kulatý díry a do nich jebni repráky a máš nejlepší oDzvučnici na světě... nekonečnej útlum.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"Pro hlupáka každý hloupý."

Ale velice děkuji redakci DiiTu, že nám moudra tak skvělého odborníka a rétora s brilantní argumentací jako je mistr Crha nechává v původním znění bez jeho oblíbených titulků - "Příspěvek byl automaticky zabalen pro velké množství negativních hlasů."

Ta preciznost, slušnost a věcná argumentace k tématu si rozhodně zaslouží být vystavována na odiv. Doporučuji navíc příspěvky archivovat, aby budoucí generace nebyly o nic ochuzeny :))))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jo tak demokraticky umlčovat by se ti mě chtělo... To jsou ty demokrati, ještě chybí Putin a Severní Korea.

Dělej, čekám na odkaz na produkt který je lepší než VMaudio (nebo alespoň heco) a je levnější... Nebo jsi jen kecal?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

K founu nebo noťasu doporučuji tento BT repro - https://www.banggood.com/BlitzWolf-BW-F3-IPX5-Water-resistant-2x5W-Outdo.... Hlasitost dostatečná i třeba na zahradu, z paty to vytáhne i dost slušný basy, 7-8 hodin hraní na jedno nabití. Od Blitzwolfu používám řadu věcí (powerbanky, usb adaptéry,...) a nemůžu si stěžovat ani na kvalitu, ani na cenu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Optal bych se na něco z trochu jiného soudku. Mám starší ntb dell na práci a o víkendu jsem si na něm pustil hudbu. Repráčky strašné, tak jsem zapojil sluchátka ... a k mému překvapení to bylo strašné i přes ně ;( Díval jsem se, že zvukovku do expresslotu nemám šanci sehnat, tak se zeptám, jestli někdo nemá zkušenosti s nějakýma levnýma zvukovkama do USB?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kupte to rovnou na sluchátkách. Tohle je odzkušená kopie siberií 350 a za ty prachy to hraje fakt solidně. Samozřejmě siberie jsou lepší ale stojí 4x tolik. Doporučuji bílou verzi má lepší náušníky.
https://www.aliexpress.com/item/Sades-A6-Gaming-Headphones-casque-7-1-Su...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To je pro mě příliš velké - občas jezdím vlakem a tahat cokoli kromě špuntů se mi nechce ;( Ale díky za směr - zkusím pohledat, jestli nedělají špunty s integrovanou zvukovkou ;)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nene to je zas špatný směr
zkuste třeba bluetooth
tyhle sluchátka
https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_1512920.html
a k nim tenhle modul
https://www.gearbest.com/earbud-headphones/pp_712247.html
popřípadě jakékoliv sluchátka a tenhle modul, papírově vypadá nic moc ale hraje skvěle
https://www.gearbest.com/headphone-accessories/pp_663674.html

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Bohužel, můj ntb modrým zubem neoplývá ;) Ale našel jsem tohle
https://www.alza.cz/axago-ada-15-mini-hq-d1470922.htm
tak to zkusím - velikostně je to ještě snesitelné a zvuk snad bude lepší než ta plechová rovina co se mi teď z ntb line.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

modrozub do usb koupíte za 5 dolarů

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Modrozub bych snad někde doma i našel, ale nejspíš zkusím tu zvukovku z alzy. Když to nebude ono, zkusím vaše tipy.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Alzákovi ani halíř. Zvukovky do usb jsou na aliexpresu od 1 dolaru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem si byl tyhle geniusy poslechnout. Výsledek mě jen utvrdil že je to škoda peněz. Zvuk je prostě neúplný, ve větší prázdné místnosti fakt špatný, a když se baví 4 lidi tak už to není ani slyšet za dvě stovky seženete stokrát lepší sluchátka. A pokud potřebujete repráček tak se podívejte třeba na tohle. Hraje to líp hlasitěji je to přenosné vodotěsné a vydrží to hrát celý den.
https://www.aliexpress.com/item/Anker-SoundCore-Dual-Driver-Portable-Wir...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, nedá mi to a musím taky zareagovat. Jiříku, díky za (ne)recenzi ;-) o něčem takhle levném opravdu píše málokdo. Ne, že bych si repráčky zrovna běžel hned koupit, ale dobré vědět, USB napájené šumítka nicméně už vedu, sem tam se to hodí.
Jinak pro vás, co tu píšete, že jsou to vyhozené peníze, kdysi jsem byl v situaci, kdy jsem byl opravdu na štíru s penězi a mohl si vybrat, jestli můj stolní PC bude bez ozvučení a já se tedy nebudu moct dívat z gauče na filmy (sluchátka mají jaksi krátký kabel) nebo koupím prostě to nejlevnější jelikož je lepší nějaký než žádný zvuk. Cena tehdy byla jediný podstatný parametr a jediné co jsem od repráků chtěl a očekával bylo, že budou hrát - nepřesně, nevýrazně, ploše, ale budou hrát, toť vše.
Tehdy jsem pořídil Genius Sp Hf 110 - ano ještě nižsí než recenzovaný model, jen s napájením ze zásuvky, cena byla podobná (zatím neshořely). Co bych tehdy dal za takovýto článek.
Možná jsem si tehdy měl pořídit něco takového, co myslíte:
https://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/tannoy-kingdom-royal/?s=6#...

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

A není lepší jít půl dne na brigádu, darovat plazmu, nebo mrknout na aukro?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

V tu dobu jsem pracoval do 6 do večera, brigáda nehrozila, nesnáším jehly a proč to komplikovat, elektro je za rohem nákup byl rychlý a celkem bezbolestný, kdybych shánel zvukový zážitek, pošetřil bych, ale já prostě chtěl jen, aby to hrálo, aspoň nějak, co nejlevněji a nejlíp hned.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Zdravím. Všetci odborníci strčte si svoje kritiky za klobúk. Táto recenzia je asi určená pre niekoho iného. Inak, slušná práca. Viete koľkým neodborníkom takéto niečo pomôže pri hľadaní lacných reprákov? Všade sú recenzované len drahé veci. Konečne niekto popíše svoju skúsenosť z lacnejším tovarom.Autor sa jasne vyjadril, že nie sú pre audiofilov, ale lepšia alternatíva k vstavaným reprákom.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tato recenze by neměla být určena pro nikoho protože obsahuje opravdu hodně naprostých nesmyslů. Pak by si laik mohl myslet že tenkej dřevotřískáč hraje líp než plasťák což je naprostá blbost. Pak si to koupí a zjistí že basy vypadají jako když někdo klepe paličkou v odpadkovém koši. Moje stará televize hraje mnohonásobně lépe.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

To nepochybně, i moje televize bude určitě hrát mnohonásobně lépe. Nicméně můj notebook nejspíš lépe hrát nebude a desktop nebude bez (nějakých) reproduktorů hrát vůbec. Takže pokud z nějakého důvodu nemohu nebo nechci utrácet více, jsem vděčný když někdo napíše takovýto článek a pomůže mi s výběrem v kategorii, která většině lidí nestojí ani za zmínku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ehm. Přináším vám recenzi repráčků. Neměl jsem na ně žádné požadavky, chtěl jsem to nejlevnější co je na trhu a byl jsem zvědavý, jestli to bude hrát. Koupil jsem to nejlevnější a překvapivě - hraje to. Ještě bych svou recenzi doplnil tím, že jsou to repráčky, má to v sobě repráčky a taky to má šňůru s jackem na připojení. Jo a je to super ve dřevě. (teda ono to není dřevo, ale lepená dřevoštěpka polepená papírem, ale tak to je pod mé rozlišovací schopnosti)

Kde je Ježek! Chci si přečíst konečně něco s aspoň elementární osobní invencí, co nerozkydává na 2 A4 dávno známé věci...

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Jednak, o tomto konkrétním počinu se zatím (co je mi známo), nikdo nezmínil a proč nepřinést něco, co je dle mého názoru velice praktické a některým lidem to může ukázat zajímavý směr. Ti, kteří se o audio zajímají už doma repro sestavu mají, těmto to určeno není.

Dále jsou to sice JEN reproduktory, ale je potřeba do toho něco vložit, aby aspoň takový článek vzniknul. V neposlední řadě, jde o blog, nikoliv recenzi. Repráky jsem nedostal, ani mi je nikdo nezaplatil nebo nutil k inzerci. Z dobré vůle jsem je zmínil a za tím si stojím. Hrají překvapivě dobře, byť to je dřevotříska zmatlaná do sebe. Těžko najdete v tomto cenovém rozsahu takhle praktické šumítko. Zaměření to rozhodně má.
Na invenci tu bude prostor dále, stačí jen počkat, s čím zase příjdu a třeba překvapím :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Na invenci tu bude prostor dále, stačí jen počkat, s čím zase příjdu a třeba překvapím :-)"

Budeš mlátit klackem do popelnice? Taky slušnej zvuk... )))

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

V pravé ruce klacek, v levé víko z plastového kontejneru a při tanci deště budu zpívat o umučení krista ..... A udělám o tom desetistránkovou recenzi a stejně se zde najdou lidé, kteří mi budou tvrdit, že plastová popelnice má lepší akustiku než víko a když bych tančil v kanadách místo v sandálích, dosáhnu lepšího rozsahu a tím pádem se lépe budu soustředit na zpěv.....

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Hrají překvapivě dobře
...
s tym musim suhlasit.
mame aj cierne aj hnede (kus stal 6,9€) no a hlavne to hra cisto. za tie peniaze su tie rozne Trust, Gogen ci Defender..... a to je vyslovene nepocuvatelne
mal som predtym take sumychrasty Logitech Z130 (38€) a boli o dost zasumene este ze sli do 14dni vratit do eshopu.
dokonca sa mi zda ze su lepsie ako kolegove Creative Inspire A50 (za cca 28€)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Článek vcelku zábavný, leč dle mého názoru vhodný spíše na CDR (současné) než na Diit. Zde by to chtělo kapičku více odbornosti (kapku, ne cisternu).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

nebrat měl sem 5+1 po týdnu odešly už to tu někdo psal příšerná elektronika uvnitř a má pravdu plecháč trafo nepatři do audio techniky jedině toriodní trafo ale není to jen o zdroji celkově to co je uvnitř je hrubě poddimenzováno pod součástky se dělají hnědé fleky na DPS od tepla a to je špatně a o plechovém trafu které jsem měl i já i po dvou hodinách ve vypnutém stavu bylo trafo ještě dost vařicí

laciná China za hodně peněz málo kvality

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.