Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 200GB Blu-ray média TDK mají jen šest vrstev

Jednoho krasneho dne si prinesete domu nove Windowsy UltraSocka Lite Edition na jedne 200 GB placce (jen hlavni soubory, zbytek se taha stylove pres STEAM)  a zjistite ze vase 5,25'' mechanika v 386 je nebere.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

variabilni dot pitch, tak to stoji v originalni specifikaci BR

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kdo bude mít na originální film na 200 GB za 8990 kč, tak bude mít i na novou mechaniku.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jednoho krásnýho dne Microsoft zkrachuje a celej trh převezmou vývojáři Open source projektů ... hádám tak někdy v roce 2017 by to mohlo nastat ... třeba někdy v říjnu ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Opakuje se situace, když začínalo DVD tzn. oboustranné a dvouvrstvé - kolik těchto médíí jste viděli? To se ptám jen viděli ani se neptám kolik jich požíváte. Praktický přínos pro "masy" uživatelů - žádný. Viz ceny DVD DL vs DVD - kolik lidí běžně používá DVD DL která jsou cca 10x dražší. To už bych si raději připlatil za povrch s Gold a měl určitou jistotu, že nahrávky rodiny tam chvíli vydrží. Jeden dotaz: co znamená na  CD RW Verbatim - Celoživotní záruka?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Weber: Jestli tam je "lifetime warranty", tak to znamená spíš "celoživotnostní záruka". Jakou má takové Verbatim CD-RW oficiální životnost, to nevím.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 weber - celozivotni zaruka asi neznamena nic, kdyz sem onehda kupoval verbabim +rw jeste za 65,- kc a nasledne zjistil, ze je vadne - vadne sektory, tak se se mnou prodejce odmitl bavit - pry spotrebni zbozi a tim to skoncilo. Na webu take verbatim nema nikde nic napsano, ze by to slo nekam poslat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Weber: Celoživotní záruka, znamená záruku na dobu životnosti CD. Pokud má CD životnost měsíc, tak záruka se vztahuje na ten měsíc. Dál už ani den.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.