Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 28Mpix BSI CMOS APS-C snímač vyrábí Samsung špičkovou 65nm technologií

Základní myšlenku jsem pochopil, proč se ale tak moc rozepisujete nad tím, že 65nm výroba přichází do fotografického průmyslu 15 let poté, co se 180nm začala používat u počítačových procesorů? Kdyby to byl alespoň vztah 65nm a 65nm, nebo fotografický průmysl a fotografický průmysl...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

jak se dívám tak se to tu poslední dobou mění ve fotomagazín....

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mění a to je dobře !

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ja si to prave nemyslim. Serverov ktore sa venuju digi-foto je myslim dost. Samozrejme existuje isty prienik PC a digitalnych fotoaparatov, ale malo by to mat svoje hranice. Z casu na cas ponuknut nieco naozaj zaujimave zo sveta digitalnych fotoaparatov je fajn, ale nie v takom mnozstve. Ved predsa nikoho pred rokmi nepadlo davat clanky o analogovych fotakoch a foteni na servery venujuce sa PC technike. Preco by to malo byt teraz ine...Lebo je to digitalne ??!!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ukaž mi jeden jediný český server, na kterém najdeš články o foto optice jako zde.
Nelíbí se ti to ? ...nečti to !

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"Nelíbí se ti to ? ...nečti to !" - škoda, že sa aj ty tým neriadiš, a máš potrebu zhadzovať komentujúcich, keď napíšu názor, ktorý nie je podla teba.
(pre ostatných, tento "pán" mi napísal na normálny, obšírny názor (žiaden jednoriadkový typu "je to blbosť, používajte niečo iné, lebo to mám ja) v inom článku, že som mentálne retardovaný ;) )

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Máte pravdu, že to nenapsal zrovna příjemně, ale vy si zase uvědomte, že jednak za obsah tohoto serveru nic neplatíte, ale hlavně, jen pasívně čtete. Ti co vytváří obsah se musí sakra zapotit a mít to v hlavě srovnané, aby to vypadalo jak vypadá. Tudíž kdo maká určuje jak to bude vypadat. Nejlepší způsob jak změnit obsah, je být sám aktivní a plodit články. Věřte, že to není žádný med. Já také mám často jiný názor než místní autoři, nebo to vidím z jiné strany, ale jsem rád, že to dělají jak to dělají. Je krásné že jsou i lidé, co mají názor, i když je trochu jiný. Zbytek totiž jen umí nadávat nebo poučovat ostatní, aniž by sami něčeho dosáhli.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

On se ten překryv zvětšuje, vem si teď třeba ten nový smartphone Panasonicu s regulérním foťákem v sobě. Navíc stále víc a víc IT lidí má fotografii jako koníčka a opravdu si o ní rádi čtou. A mimochodem - humorná vsuvka - o analogové fotografii zde také občas píšeme ;-).

+1
+13
-1
Je komentář přínosný?

Moc dobre to neni, ked dnes z kapsy vytiahnes 600€ smartfoun a cvaknes fotku behom par chvil v uspokojivej kvalite pre 99% populacie. :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Právě probíhá Photokina 2014 a jak už jsem psal v jiných diskusích, bude toho v těchto dnech trochu víc, tak s námi mějte trpělivost. Píšeme jen ty nejzajímavější věci v této oblasti, protože je majorita čtenářů ráda čte. V žádném případě neděláme a nebude z DIIT dělat foto web. Díky za pochopení.

+1
+11
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.