Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 35W modely Coffee Lake se objevují v nabídkách

Jsem zvědavý, kdy se dočkáme 35W kousků reálně na trhu. Je na čase omladit HTPC / home server a budu řešit i3-8100T vs R3 2200GE. Tak se s nimi, ať jsou již otestované provozní vlastnosti :)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

taky uz jen cekam jak to dopadne a jake prijdou nove M/B: do obyvaku uz vyzaduji neco s HDMI 2.0 kompaktnich rozmeru a za priznivou cenu >>aktualne problem (s AMD mensi ale pockam si na desku ktera to bude mit ofiko v "papirech" ):)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle předběžných zpráv bude jak HDMI 2.0, tak HW podpora pro 4k HEVC u obou CPU. Deska bude věc druhá, ale s novými čipsety se dá očekávat, že se taková najde. Ještě aby měla dostatek SATA portů :). Každopádně mne moc zajímají provozní vlastnosti a samozřejmě potvrzení HW podpory multimédií. A jsem také zvědavý, do jakého kernelu se dostane podpora těchto CPU, byť by to neměl být problém - nejde o novou architekturu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

u AMD ano ale intel na ark stale uvádí jen HDMI 1.4 (zbytek se musí řešit redukcí z DP která se ovšem může integrovat přímo na desku takže to fakticky záleží už jen na výrobích M/B:)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak to mi uniklo, děkuji za info!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.