Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 3DMark07 : jaký bude?

Proč jsou poslední dobou články na cdr.cz tak tendenčně zaměřené proti Microsoftu ? To vám nestačí , že diskuse přestávají být věcné a čím dál častěji se plní flameware ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

co tu je tendencne a proti mrkvochvostu? ze mrkvochvost tlaci vistu je predsa nad slnko jasnejsie ..

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Kousek pod tímto článkem je od stejného autora článek o Apple (nějaké baterky), je věcný bez uštěpačných poznámek, Apple tlačí své ipody, iphony, macy stejně jako Microsoft Vistu a stejně jako jakákoli jiná společnost své výrobky
proč to u jiných jde a u Microsoftu ne ?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

neb mrkvosoft ma dominantni postaveni na trhu a uz byl nekolikrat odsouzen za monopolni praktiky

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To azazel: Jeste jsem nikde necetl, ze by Apple prestala dodavat k 1.1.2008 starsi typ iPodu, prestoze je to nejprodavanejsi typ v soucasnosti na trhu, takze mozna proto ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

re DugUp: když chceš srovnávat, tak porovnatelné. v případě applu je to OS. a u toho je u applu zcela běžné, že se starý vyhodí a nahradí novým. a nikdo se nad tím nepozastavuje, přestože má apple prakticky dokonalý monopol pro os na své stroje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

To ptipi: OK, neco na tom je, srovnavat HW se SW je opravdu osemetny, ale neni mj. tohle jeden z hlavnich duvodu, proc ma napr. v Evrope Apple relativne maly kus kolace na trhu s PC? Srovnaval jsem s Apple iPodem hlavne jako odpoved pro azaza, ktery Apple iPod zminil. Obecne jsem se chtel jen autoru CDR zastat, ze prilis tendencni mi clanky neprijdou, a pokud, tak zrovna u MS se tomu ani moc nedivim. Povzdech v clanku na me pusobil spis tak, ze byl mireny obecne k faktu, ze majitele starsich grafik, resp. jinych OS, maji v pripade noveho benchmarku asi smulu (konec koncu tvurci k tomu mohou mit i dobre logicke duvody), ne proti MS.
Nicmene zpet k "tlaceni Visty". Chcete priklad z oblasti SW? OK. Napr. Ahead Nero Express 6 OEM muzu stale koupit, nikdo me nenuti kupovat verzi 7, prestoze je na trhu uz relativne dlouhou dobu. OK, neni to zrovna OS, ale myslim, ze na demonstraci rozdilu v pristupu to rozhodne staci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě to přijde celkem logický když zatím dx10 umí jenom Vista, tak je jenom na Vistu, až ho bude umět více OS, tak v patchi určitě nabídnou podporu více OS, přece by to nebyli takový s***

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podla mna na novom marku makaju uz aspon 6 mesiacov. YouTube to isti.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mam ten pocit ze lide co aktivne 3DMark pouzivaji budou stejne aktivne pouzivat i HastaLaVista a naopak.
A ostatnim je oboji u ......

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

mnnm: Je vidět, že ti ještě teče mlíko po bradě :-). Kdybys byl o něco starší, věděl bys, jak to bylo s podporou různých verzí DirectX pod Windows NT a Windows 2000. Prostě nové DirectX vždy bylo možné nainstalovat pouze na nejnovějším operačním systému od MS, starší systémy maj smůlu, pokud uživatelé chtěj hrát hry, musí si koupit nový Wokna.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ono je to logický , proč investovat do implementace do xp, když je to nenávratná investice.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já hlavně nevidím důvod něco "3D markovat", nebo někde vidíte ty bombové pecky po kterých všichni prahnou ?
Digitální Herní zábava je už řádně ztrouchnivělá, žádné technologické WOW, žádná herní provokace, žádné umění, žádné překvapení, nic na motiv reálií - "historie reálného času", sci-fi dvacátého století naprosto vytěžené. (WTF?)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

staci ked budu robit podporu do 06 pre nove GPU

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Vsadim se, ze tomu nazev 3DMark07 nevydrzi. Ono uz ted je '07 pomalu zastarale datum... Zatim to vypada dost mlhave, reci o 'filmove kvalite' jsou tu uz od 3DMark03, zatim ani nevymysleli novy reklamni slogan... tedy '08 predpokladam za rozumne oznaceni - prejit na '09 by uz predstavovalo moc dlouhou mezeru mezi verzemi. Nebo jsem neco nedomyslel?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

N tak tak ako pises :-)  Ani so sebelepsim peckom pretaktovanym na najvyssiu moznu hranicu, s najlepsou VGA aka sa da zohnat na trhu, so SATA diskom, a XYZ Mega pamati mi vzdy demo trhalo. A to som kedysi zacinal skladanim pocitacov a vzdy skusil poskladat to najlepsie co sa dalo poskladat z architektury x86. Tak neviem, pre koho je vlastne to demo stvorene! Nebavime sa o testoch, aj tie vzdy trhali, resp. mnohokrat "skiplo" :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Podle toho co jsem o DX10 cetl/slysel, tak je dost zalozeno na novem modelu driveru ve Vistach a tim logicky NEMUZE dojit k implementaci na WinXP. Treba virtualni VRAM je se starym modelem neimplementovatelna.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

2 WoodyIS: Presne tak, spoluprace systemu s DX10 je uplne jina nez s DX9 a zmena, kterou by si to zadalo v XP, by byla prilis rozsahla a defacto by zpusobila, ze z XP by se stala hybridni Vista. Z toho by pak plynula nekompatibilita puvodnich XP ovladacu apod. Z techto duvodu se ani MS nedivim, ze postupuje takto. Stejne by za 2 roky (az by se jim podarilo prepsat vetsi cast XP) meli skoro vsichni Vista stejne jako maji dnes XP.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

ja bych se MS divil kdyby DX10 do XP implementoval i kdyby to nebyl vetsi technickej problem. Je to prece firma jejimz primarnim ucelem je vytvaret zisk. A dodelavanim novych technologii do starych systemu toho moc nevydela.(spis naopak)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Jde ve Vistach nastavit vzhled Win98???? pokud ano tak to snad bude god :-D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Honzicek ide :-)  A nielen to, ale aj vzhlad Windows 3.1

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Uz sem to tu nejde psal, DX9 taky "nelze provozovat na win9x" a najednou to jde (pokud to nejkde pouzivate, otestujte M$ update, nomalne se nainstali dx9c). Tudiz sou to uplne stejny kecy jako vzdy, ostatne znam dost lidi, kteri provozuji pod visrama zarizeni s "ovladaci" z XP (stacilo si trochu pohrat s dll). Tudiz ze dx10 na xp nejde je jen marketingovej kec a IMO docela dobrej duvod jak dat M$ nakou tu miliardu pokuty (nuceni k bezduvodnemu placenemu prechodu na novy os).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Hmm, ze vas to bavi to opisovat z jinych vebu dokonce i se stejnymi "radoby" vtipnymi komentari... Jak kopie z pctuningu...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

jjjjj: "IMO docela dobrej duvod jak dat M$ nakou tu miliardu pokuty (nuceni k bezduvodnemu placenemu prechodu na novy os)."

Sry, ale to jsou strasny keci.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Ak sa nemylim, tak clanok je o 3DMarku a nie o Viste vs XP.....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Náročný :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.