Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k 6 minut single-playeru Crysis 3 ve FullHD videu

tohle bude chtít asi hodně dobrou mašinu. To už asi s Ati5770 nedám

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Tak to teda dáš, a na max. Ale ak tu pet sedem sedmicku nechces, mozes mi ju poslat :)

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Ve FullHD asi ne no:)

Já nic moc nového už nehraju, ale tohle vypadá opravdu pěkně a ta aj se mi líbila, jen taky nevim jestli na to 7770 a athlon x3 bude stačit

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

barevne presyceny cryengin z crysis 2 Naroky budou stejne., konec koncu je to i pro stare konzole , takze to proste byt narocnejsi ani nemuze..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Hm, neprehledne, znacne osklive, preskriptovane, narocnost bude nulova (taky jak jinak u novych her s neomezenym zdravim), hratelnost taky. Akorat par lofasu bude strikat nad hybajici se travou:)
Kam se takova hra hrabe treba na blooda, ktereho jsem si mimochodem dneska koupil za 6$:) Moje prvni koupena hra a jak vidim tohle, tak tech 120 korun lituju cim dal tim min:o))))

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Některé hry jsou hry s velký H. Pak jsou hry, ve kterých je akorát tak velké H, ale mají alespoň pěkné pozlátko. Tahle ovšem, ta spadá do škatulky s nápisem: "Už ani to pozlátko není pěkné".

+1
-10
-1
Je komentář přínosný?

přesně tak, zlaté Far Cry 1. To byla pecka. V tu dobu pěkná grafika, otevřená krajina (do jisté míry ale zas to mělo spád), hlavně pěkné prostředí. Žádné město. Dnes? Všechny hry musí dělat ve městě. Asi proto, že příroda byla moc náročná??? Stejně jako nodobé NFS, tak začaly být závody jen ve městě, absolutně mě znechutily. Zřejmě je to nejjednodušší na výrobu. Jinak ten systém s dobíjením obleku no comment. Už ani životy nemáte, už máte jen nějakou jakoby baterku, kterou si musíte dobít. Prostě všechna zábava je pryč.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Kvůli přírodě to není je to proto že ve městě se snadněji tvoří koridory aniž by to bylo do očí.Koridory se dělají protože dnešní konzole trpí nejen nedostatkem výkonu GPU (CPU je vcelku ještě ucházející) ale hlavně tristní ho nedostatku paměti.Prostě to množství objektů a textur nemá kam dát.U her které mají dynamiku a interakci s herním světem pak nefunguje ani dotahování částí mapy poněvač působí rušivě a často i herně nelogicky(zvláště když jste blízko rozhraní kdy by se mělo dotahovat).

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Tak jsem si to musel stahnout a pustit na necem jinym nez na tom trapnym flash playeru kterej ma u me uz nekolik let fatalni nedostatek v podobe co 5 vterin zasek na pul vteriny, proste cukatura. Divny je ze me to dela vsude krom stranek na CT

+1
+8
-1
Je komentář přínosný?

A skousel jsi ve Flashi zakazat HW akceleraci (pres prave misitko)?

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

Hrál jsem všechny díly. Když vyšla dvojka, tak jsem si říkal. Co to je ? Tohle má být jako něco zajímavého ? Vvypadalo to sice pěkně, ale ztratilo to kompletně svoje kouzlo. Jediná věc, která to zachraňovala, byla hudba od Honzy Zimmera, která byla úžasná. V té době jsem si říkal, zlatá jednička, na tu dvojka rozhodně nemá a pro zlepšení nálady jsem si jedničku znovu zahrál. K videu...tím, že tam přidají menší džungli, která ve dvojce chyběla, se stává z Crysis 3 Crysis 2.1, protože až na pár novinek tam nevidím žádný rozdíl a tudíž si řikám pořád to samé. Zlatá jednička, na její hratelnost, i grafiku (která je v některých případech lepší) zatím CryTek nenavazuje.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

nj graficky sme sa od prveho Crysis (5 rokov !) nikam nepohli.

+1
+5
-1
Je komentář přínosný?

Skvělá hra, to se musí nechat :-)

Ale nemám příliš zkušeností s digitální distribucí http://tojepohoda.cz/
Poradil či pomohl by někdo???

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.