Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Abit Fatal1ty - nadupané motherboardy

ABIT logo staré

Výrobce základních desek firma Abit připravuje jejich novou sérii s přívlastkem „Fatal1ty“ (pro nezasvěcené: vyslovuje se Fatality). Ty budou určené pro nejnáročnější hráče.


A proč Fatal1ty? Tak si říká snad nejlepší hráč počítačových her typu Quake Johnathan „Fatal1ty“ Wendel, který bude v nadcházejících měsících ztěžovat život ostatním hráčům na soutěži zvané „Quakecon 2004 Fatal1ty DOOM 3 Shootout“. Tam by se měly poprvé základní desky Abit Fatal1ty objevit a ti, kteří budou hodně dobří, je mohou vyhrát. Mnoho informací o těchto motherboardech zatím není, Abit však slibuje něco převratného. První tyto desky by mohly spatřit světlo světa ještě tento měsíc.


Spekuluje se o použití chipsetů Intel i925X a i925XE s rychlostí sběrnice 1 066 MHz a pro AMD procesory dokonce nVidia nForce4 se dvěma sloty PCI Express ×16 pro MultiGPU řešení SLI.

WIFT "WIFT" WIFT

Bývalý dlouholetý redaktor internetového magazínu CDR-Server / Deep in IT, který se věnoval psaní článků o IT a souvisejících věcech téměř od založení CD-R serveru. Od roku 2014 už psaní článků fakticky pověsil na hřebík.

více článků, blogů a informací o autorovi

Diskuse ke článku Abit Fatal1ty - nadupané motherboardy

Středa, 11 Srpen 2004 - 15:00 | Ren1 | Nestras :-)), vzdyt ja na nej docela ...
Středa, 11 Srpen 2004 - 12:27 | WIFT | Mno, právě to vypadá, jakože by nForce4 měl být...
Středa, 11 Srpen 2004 - 11:48 | Ren1 | S nForcem4? Si docela pockame, ne?

Zobrazit diskusi