Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Albatron ATOP redukce přichází na trh

pilka na zelezo .. to by vapadalo to uz radeji bez Case.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Viděl jsem a řekl jsem si super. Pak mi došlo, že je to obráceně, než bych potřeboval. Dělá někdo něco podobného jako redukci PCIex do AGP nebo jsou jen varianty karet přímo s můstkem?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nez zacnou nekteri krytizovat, tak ja si myslim, ze je to celkem fajn reseni. Napr. pro me, kterej sem si koupil 6800le no a ted mi podava vykonove vysledky jako 6800GT, ktera stoji neco kolem 10 000,- Takze investice v podobe tehle redukce je best reseni pri prechodu na 939.
Uvidime kolik bude cena, ale tak 1500,- sem ochotnej do toho zainvestovat. No a az mi tak za 2 roky nebude stacit tahle karta, tak teprv pak upgrade na PCX kartu.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

to Jenxik:
 
mno...ja bych zkrYtizoval aspon tu tvou cestinu :-P
 

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Je to fakt, proč nevyrábět redukci obrácenou PCIe kartu na AGP slot. Jestli že tato AGP na PCIe redukce podporuje jen některé karty, tak proč si zadělávat na problém třeba i s neshodným výrobcem a přitom stejným typem karty, která by nemusela korektně funkovat, nebo její funkce by byla omezena datovým průchodem přes redukci a tudíž ztráta rychlosti AGP karty na nové PCIe základní desce. No řešení to sice je ,ale zájem zas takový asi nebude jako kdyby byla ta redukce obrácená. Důvod? Raději si vezmu pilku na starou cache která by mě tak nemrzela rozřezat,než na novou skříň kde bych přišel hned o záruku, je to také jedna z možností upgrade,třeba i na BTX cache.
Vlastním AGPčkovou základní desku s P4 a grafikou FX5200, která je na hry jen okrajově použitelná, když zavřu obě oči :-), takže mě by určitě pomohla PCIe karta s redukcí do AGP,která by po upgrade základní desky seděla na své PCIe pozici. FX5200 za rok nebude absolutně použitelná na jakoukoli moderní hru.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Co mate proti FX5200? Koupil jsem si ji před pár měsíci, protože jsem chtěl něco s DVI. Co mi to dalo práce sehnat něco bez ventilátoru. Ne každého zajímají u grafiky MB, MHz a FPS v Quake či co se teď hraje.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Proti FX5200 nemám absolutně nic,  není špatná na video, běžnou práci na PC, ale na novější hry se zkrátka nehodí , ještě jejím plusem je, že je bez hlučná, elektricky úsporná a nízkoprofilová, takže se hodí i do jakého koli moderního na hry nenáročného PC :-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

brk: na FX5200 si zahraješ Quake III úplně krásně. :D

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.