Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD Trinity získává ocenění Best Choice of Computex 2012

Dotaz: neměl by název článku být spíš třeba
"ASUS získává šest ocenění Best Choice of Computex 2012" nebo třeba "Nvidia Tegra 3 a GTX680 získávají ocenění Best Choice of Computex 2012"?

A dole mohlo být pak "- ocenění získalo i APU Trinity od AMD."

Není mi uplně jasné, kde se ten nadpis vzal, respektive čím si ho AMD s jedinou výhrou zasloužilo ..

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Účet existuje již 1 hodina 15 min"

Vítej zpět. Opět ;-). AMD jako jediná poslala tiskovou zprávu o BCoC. Proto jsme o situaci (stejně jako řada dalších serverů) informovali. Informace od AMD jsme navíc pro úplnost doplnili přehledem všech ocenění, aby bylo jasné, že jich je celé řada, nikoli jen samotná Trinity.

Jak sis jistě všiml, i v novince o Tegře, která vznikla na základě tiskové zprávy Nvidie, jsme věnovali většinu prostoru právě Tegře a nikoli rovnoměrně všem výrobcům, kteří pro letošní rok nějaké čipy pro mobilní telefony chystají.

Je mi jasné, že bys byl nejradši, kdyby se tvé oblíbené značky týkaly úplně všechny novinky, ale DIIT není PR kancelář Nvidie.

+1
-5
-1
Je komentář přínosný?

Myslím, že jsi to byl zrovna ty, kdo se tu již několikrát oháněl tím, že vám chodí tuny tiskových zpráv, ale že vy jejich publikování necháváte jiným, třeba Fudzille a detailně rozebíráte jen to, co vám přijde zajímavé. A teď je to jinak? Že ASUS vyhrál celých šest ocenění zajímavé není? :) V čem je zajímavější ocenění AMD APU (které už tu bylo)? Mě třeba přijde docela dost zajímavé ocenění grafiky na Computexu. Děje se to běžně? A vzhledem k tomu, jak jsou grafiky velmi intenzivně diskutovaným tématem, není to náhodou dost zajímavý topic? :)

"ale DIIT není PR kancelář Nvidie." to si ani nikdo nemyslí. Ono je to spíš naopak. DIIT je PR kancelář AMD, zdá se.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Chodí nám mnoho tiskových zpráv, ale více než 90 % z nich se nevěnujeme a řešíme pouze ty, které nám připadají zajímavé (ani ty ale jako takové nepublikujeme, ale bereme je spíš jako námět). Není mi jasné, kde v tom vidíš rozpor :-)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Nemyslíš si snad, že jsem od tebe čekal odpověď typu "tyjo, máš pravdu", že ne? Já už napsal všechno, co jsem chtěl :)

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

To jsme rádi, nicméně od člověka, který si vytváří jednu registraci za druhou poté, co opakovaně prohlásil, že tu končí, se tomu dá věřit fakt jen těžko :-))

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

Že ASUS získal šest ocenění víceméně za "spotřební IT elektroniku" imho opravdu není tak zajímavé, jako že se AMD, tedy defakto jedinému konkurentu na trhu x86 kompatibilních procesorů INTELu, podařilo vydat produkt, který bude konkurenceschopný.

Vzhledem k tomu, jaký relativní neúspěch byl Buldozer, tak informace, že implementace stejné architektury do APU dopadla dobře je daleko zajímavější, než to, že se ASUS umí udělat ntb nebo že byla oceněna 680, která je na trhu již dlouho a ví se o ní všechno.

Pokud preferuješ informaci o NVidii, tak Tě zajímá prestiž značky. Pokud Ti jde o novost informací, tak musíš preferovat Trinity, protože o něm z uváděných produktů se ví nejméně a přitom má největší potenciál ovlivnit IT trh.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

"DIIT je PR kancelar AMD, zda se."
Haha takto jsem se uz dlouho nezasmal :D
S zeleznou pravidelnosti se tady stridaji novinky (clanky, recenze) staji modrych, zelenych i cervenych. Takze o nejakem zvyhodnovani jedne znacky nemuze byt rec.
(nojo nVidiot, co bychom po nem chteli)

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

"PeepHole Viewer" - tento vyrobok si ocenenie podla mna zasluzi uplne najviac, ponevac je zo vsetkych najpraktickejsie pouzitelny. :D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.