Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD Catalyst 11.12 a 12.1 preview s uživatelskými profily

V těch implementacích ovladačů od AMD se nějak ztrácím Chci aktualizovat až bude nějaký souhrný ovladač se všema optimalizacema... Pro Rage, Skyrim a nebude to preview.
- Tak nevím kdy mám nové ovladače nainstalovat. Stále to odkládám od 11.8

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Vše dosavadní plus řada dalšího je právě ve 12.1. Pokud nevadí absence WHQL certifikace (ničím jiným se to oproti finání verzi na 80% lišit nebude), tak je to asi nejlepší cesta. Pokud je absence WHQL problém, tak počkat do ledna.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

rozdíl mezi dejme tomu 11.11 WHQL a hotfix/preview 11.11a/b/c je jen v těch optimalizacích, takže podle mého názoru není důvod se bát hotfix/preview driverů. kolikrát ty drivery mezi vydáními WHQL jsou méně problémové...... ;-)

jinak, k těm 12.1 a profilům pro aplikace - HALELUJÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! :-D

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Adekvátní reakce ;-) Pokud se pamatuju, volali po tom někteří uživatelé už před vydáním prvního CCC. A některý z pracovníků - snad ještě samostatné ATI? - v rozhovoru zmiňoval, že se na tom pracuje... peklo zamrzlo a po osmi letech jsme se dočkali...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

A tak ono kdo věděl jak na to tak to zvládne i tak, třeba pomocí mnou oblíbeného Ati Tray Tools.... to umělo zrovna tohle už před x lety, aspoň že někdy se to konečně dostalo přímo do driveru....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Já vám nevím, nevím co dělám pořád špatně, kdysi jsem míval v PC ATI X1650XT a po instalaci nových počítačů jsem začal dostávat BSOD, tak musely jít zpátky původní ovladače z CD. Teď mám 3 roky NTB s HD3650M a je to úplně to samé, po každé instalaci jakýchkoli novějších ovladačů se systém chová naprosto nepředvídatelně (čti náhodně zamrzává) :( Přitom jsem takový fanda ATI/AMD, tohle mně ale opravdu zklamává :(

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

oprava: po instalaci nových ovladačů samozřejmě

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

v dobách kdy jsem měl X1900XT jsem tohle měl taky..... a řešil to jedině reinstall OS. tedy spíše jinak, já se s novějšími ovladači ani nepodíval do oken protože prostě naběhly rovnou na modrou ;-)

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

á tak to nebude chyba, ale vlastnost já mám radeon HD3400 a vždy když se pokusím nainstalovat nové catalyst dělá mi to to samé, naštěstí nové ovladače k ničemu nepotřebuju a tak jedu furt na těch starých...

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

No dobře a proč tedy ty nové ovladače jsou? To jsme tady my tři jedni z 5% majitelů AMD karet, kterým todle dělá? Taky pořádně nevím jeslti to ovlivňuje jen samotný ovladač karty (mám 8.633.0.0) nebo i software catalyst, navíc je to pěkný balast co tak všude čtu. Chtěl jsem jej hlavně kvůli akceleraci HD videa, které ale mám dojem stejně neakceleruje grafika ale CPU.

+1
-3
-1
Je komentář přínosný?

funkčnost ovladačů a problémovost ovlivňuje samotný systém. jak jsem psal, mě pomohl reinstal OS. od té doby s tou grafikou a jinými drivery nebyl problém. prostě po všech těch reinstalech a tak dále byl v systému nějaký bordel se kterým se to nemělo rádo ;-) a než ho hledat, instalace nanovo byla jednodušší.....

jinak, pokud máš x1650 tak ta HD ani nezná, ale 3650tka by už to měla akcelerovat. je ale potřeba mít i přehrávač toho schopný, např. Media Player Classic Home Cinema.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

No tu 1650 jsem měl před 4 lety asi samozřejmě. Zkoušel jsem podle různých návodů různé kodeky, coreAVC, přehrávače, ale bylo to myslím stejné. Stejně mám CPU tak slabé že to brzí ono. A mně teda reinstal WIN 7 nepomohl, dělám (dělal jsem) jej asi 2x ročně a po instalaci novějších ovladačů byl vždycky problém.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Co treba problem s deskou nebo s pameti? Pri prvni koupi ATI grafiky (tusim 3870) jsem byl docela nastvan, protoze mi system neustale kolaboval, spravila to vymena pameta A-DATA za Kingston?

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.