Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k Catalyst 12.11 - nárůst výkonu jako po upgradu grafické karty?

Potesujici zprava asi nahodim 12.11 misto 12.08 az prijde.
Jen je jeste zarazejici pokles vykonu hry starcraft 2

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

na tom obrazku je u SC2 hvezdicka predpokladam ze patch zmenil grafiku a tak jsou hodnoty namerene ted jine pac je tam proste neco pridane

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ty ná růsty jsou občas až moc vysoké aby to nebylo podezřelé. Téměř všechny světová magazíny totiž poslední dobou docela přestali řešit kvalitu obrazu. Tak mam trošku strach jestli si AMD nenahnala výkon ňákym tim cheatem tu a tam. Někde chybí TRAA, něde se nám nevykreslí to či to či se nám to vykreslí "jinak", a recenzent dnes často sleduje jen počet FPS, obraz nepitvá.

Viz třeba co oběvil Ache v Alan wake:

Radeon: http://www.abload.de/img/alanwake_radeonm1qfg.jpg

NV: http://www.abload.de/img/alanwake_geforceiao3y.jpg

Prakticky veškerá vegetace je při MSAA na Radeonech v porovnání s Geforce příšerná, ale maj lepší výkon.... nikdo z recenzentů si tohoto ovšem zázračně nikdy nevšimnul.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

"Finally, these seem to be clean optimizations, as image quality has been held constant in most of our games (e.g.: Battlefield 3)." ...více na Anandtech

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Este pridat vsynch+tripple bufer pre dx a bude to ok.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Ad BF3 - je to ta hra, ktera je na trhu dele nez rok, ze jo? :-)

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Radeony HD 7000, kterých se ta zlepšení týkají, jsou na trhu kratší dobu, takže je datum vydání hry poměrně irelevantní.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

No, je to presne naopak, pokud vydavam novou kartu a dana hra je jiz vydana delsi dobu a ja "ladim" ovladace jeste pul roku po vydani karty, je to ostuda. :-)

Ale jinak super, jde prece o AMD, taky to nemuseli odladit vubec. :-)))

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Ladi se hlavne pro novej Medal of Honor na stejnym enginu, to ze je prinos i v BF3 je spis vedlejsi prijemnej efekt. A BF3 sice vyslo pred rokem, ale je to MP hra co se hraje porad - naposledy vyslo DLC trprve pred mesicem, a dalsi jeste budou nasledovat. Hra teda bude jeste dlouho aktualni.

+1
+3
-1
Je komentář přínosný?

Muj koment ohledne stari hry BF3 byl prave o "rychlosti", s jakou AMD ladi ovladace. Jinak s tebou samozrejme souhlasim.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

"I když 7 procent není nijak závratné číslo, je třeba mít na paměti, že jde o průměr, přičemž právě 7 % je rozdíl mezi Radeonem HD 7950 a novou verzí HD 7970 podporující Boost (aktuální cenový rozdíl mezi nejlevnější HD 7950 a edicí s Boostem odpovídá zhruba 500 Kč)" -v tehle vete je chyba, poprosil bych autora o opravu.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.