Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD Catalyst 13.10 Beta V2 pro Battlefield 4

Dnes se mel primou skusenost s AMD ovladaci verze 13.9 ktere sou dokonce posvecene Microsoftem na ciste instalaci Widnows-u 7 Ultimate SP1 64-bit. Vysledek? nemoznost uziti funkce restartovat nakolik se Windows sice odhlasi ale pak zustane cerna obrazovka a nic, jednoduse BIOS/UEFI nenajede, funkce vypnuti jede. Po hodine laborovani kde je problem sem jednoduse tuhle verzi odstranil a nahodil odzkousenou 12.4(WHQL), ted je vse v poradku, jde to jak ma jit. Akoze kupovat si onen slavny AMD produkt za stovku Eur(jednalo se o HD 7790), pricem ovladace funguji jenom pul roku stare to je skutecne vyhra, ja nejsem priznivcem zadnych Bet, jejich V2 a podobnych naplasti ktere slouzi jenom pro rychle opravy pro nove hry. Jako nechapu kam AMD svym rozumem miri, analog pryc, nove a hlavne funkcni ovladace max. 2 za rok, oznaceni novych produktu ala R9, R7 a pod. hlouposti namisto HD 9000, prodej a nasledny pronajem prostoru coz je vec nelogicka jelikoz na pronajmu vydelam vic, no jednoduse jde to s touhle firmou z kopce, do prasaren.

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Zaujímavé, mám 13.9 na čistej inštalácii so 7850 a žiaden problém som nezaznamenala. Ani so 6850 v inom počítači ktorý tu teraz mám. Ale mám Home Premium, nie Ultimate.

+1
+6
-1
Je komentář přínosný?

oprava - ovladace ktere sem pouzil a jedou namisto verze 13.9 sou 13.4(HD 7790)

+1
-6
-1
Je komentář přínosný?

Včera jsem BF4 zkoušel asi 2,5 hod po vyjiti, s ovladači ze článku na mojí 7770 (i když pochybuji že mají nějaký efekt). BF3 mi jede na Medium+detaily teď nevím přesně, úplně v poho, ovšem čtyřka byt beta (má snad za chvíli vyjit) vůbec plynule nejede, no kdyby šlo jen o to, ještě jsem musel nastavit vše na médium aby se to aspoň trochu dalo hrát.
Teď k samotné hře: dle mne je to jen datadisk k bf3, grafika vypadá spíš hůř, protože nejde nastavit aby vypadala jak ve 3 ale byla plynulá, s tankem střelim AP do mrakodrapu - skleněné výplně a není na něm ani škrábanec :-D, fakt trapný, akorát rozhazeli hud jinak než je ve trojce, ovládací prvky mají taky jiné rozmístění, toť vše, samozřejmě nové zbraně jelikož je tam "nova" frakce a to Čína, ovšem ty jejich zbraně mi přijde že střílí a mají účinnost jak kuličkovka za 50 Kčs z tržnice od Vietnamce.
Už od vyjiti bf3 jsem nechápal to okleštění techniky oproti bf2,a teď přijde nové vydání, které je jak datadisk ke dvojce, kde jich bylo několik a každý přines nové frakce apod, což mi přišlo mnohem lepší.

+1
-9
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.