Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD Catalyst beta pro Windows Blue

Jak můžete zveřejnit takový článek na diit.cz, když se zmůžete jen na obšlehnutí informací a suché konstatování, že neoficiální software je na vlastní nebezpečí? Kde je Vaše přidaná hodnota? Kde je ta hloubka? Přehlédl jsem něco?

Někdo mi tu vyčítal, že nepoužívám konstruktivní kritiku. Jasně, je to Vaše práce, proč bych Vám s ní měl pomáhat? Proč bych ji měl dělat za Vás? Pro jednou udělám přece jen výjimku, protože mě zajímá Vaše reakce.

Celé téma na Guru3d.com bylo založeno před téměř šesti dny a k nynějšímu datu obsahuje spoustu zajímavých informací od ostatních uživatelů fóra, co takhle je shrnout? Co jste těch šest dnů dělal?

U sousedů na cdr.cz máte bezpečnostního experta, co takhle ho požádat o spolupráci a hloubkovou analýzu souborů ovladačů? Nechci po Vás zázraky, ale kdybych se v článku dočetl třeba, že zaručujete, že soubor těchto ovladačů s kontrolním součtem MD5 takovým a makovým neobsahuje škodlivý kód, jelikož jste jej podrobili takové a makové analýze, řekl bych si, že to je diit jak má být! Samozřejmě bych Vám nevěřil, stejně jako nevěřím ňákému Maha Guru, který pravidelně zveřejňuje uniklé verze ovladačů, a projel bych si to sám, ale o to nejde. Jde o dojem z článku, jde o přidanou hodnotu. Nejde o to, jak s ní zrovna já naložím.

Takových výmyslů bych na Vás mohl vytasit z fleku hromadu, ale nejsem si jistý, jestli by výsledný efekt nebyl stejný jako házení perel sviním. Takže k věci. Respektujete své čtenáře? Záleží Vám na jejich názoru? Vezmete si tento komentář k srdci a budete na sobě pracovat? Nebo se budete maximálně snažit vymlouvat a zakecávat, protože kvalitu Vaší práce a potažmo názory čtenářů na ni máte tam, kam slunce nesvítí a jediný Váš zájem je hrabat prachy? V druhém případě samozřejmě očekávám i situaci, kdy nezapomenete pochopit, že komentář má jediný účel - dehonestovat a bude smazán bez odpovědi. Co oči nevidí, to srdce nebolí, že?

Překvapte mě!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Se vší úctou, váš názor je silně mimo mísu. Řada článků přináší vámi požadovanou přidanou hodnotu a to tam, kde má smysl. Pokud vám stálo za to zvolit si takový, jehož cílem je pouze informovat, abyste měl co kritizovat a kam vložit svoji kritiku, pak si odpovídáte sám - nejde o víc než „komentář, který má jediný účel - dehonestovat“ a takové nemají v civilizované diskusi co dělat.

Ke konkrétním požadavkům - vytvářet kompilát z názorů a spekulací z diskuse k neoficiálnímu ovladači jaksi nemá smysl. Koho zajímají nepodložené spekulace z diskusí, ten je těžko bude hledat ve zprávě o vydání ovladače. Stejně tak nelogický je požadavek na ověření souborů ovladače v případě, kdy uživatel může kdykoli změnit cíl odkazu nebo jeho obsah. Ověřování obsahu nemá smysl u jakýchkoli dat, která sami nehostujeme a nemáme nad nimi kontrolu; bylo by to jen vytváření falešného dojmu bezpečí. To byste jako člověk, který se staví do role samozvaného IT guru, mohl vědět :-).

Některé věty a dotazy jsou poměrně urážlivé, případně se týkají věcí, do kterých vám skutečně nic není, takže se reakce nedočkáte. Pokud se vaše další poznámky ponesou v podobném duchu, budou rovnou odstraněny.

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

Proč nejsem překvapený? Díky za odpověď, pobavila.

Poslední poznámka. Seriózní titulek článku je: AMD Catalyst neoficiální verze pro Windows Blue. Opravte si ho, nebo ne, jak chcete. :)

+1
+4
-1
Je komentář přínosný?

Cez vašu arogantnosť a namyslenosť nedovidím na monitor.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

+1 :)

+1
+2
-1
Je komentář přínosný?

uz by meli vydat nejake poradne ovladace a ne takove kraviny

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

To povedz majiteľom kariet Fermi s ovládačmi 320.xx.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.