Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD končí s platformou Quad FX

...a zrovna nedávno jsem si říkal, kdy se objeví test AMD 4x4 se čtyřjádrovými procesory proti C2Q.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Nevedel by niekto kde zozeniem take logo len je tam AMD64 a Ati - bez toho DSDC ... niekde som to videl ale uz neviem de. Dik.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pristi rok bude AMD na prodej. O tom jaky bude ten Phenom nafoukla bublina a nedostupny jsme psal uz na jare i navzdory jistych fanblaznu. Kdyz vidim akcie AMD za 20 let... To musi byt kumst neschopnosti nic na akciich dlouhodobe nevydelat... To uz nemuze trvat dlouho. Vime jak se PR a podobne hovadiny pred koncem mnozi a mlzi...

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

no a myslim, ze Skulltrail asi tiez skonci/nebude mat az taku podporu, ked to bola len odozva na AMD 4x4.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

blecha: Phenom je uz v CR normalne dostupny, ale cena je premrstena stejne jako u 8800 GT, chteji za nej cca o 1000 Kc vic nez kolik ma stat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

blecha: Ale prosimte, jsi zastancem toho ze stokrat opakovana lez se stava pravdou ? takovyhle reci ohledne AMD se vynorujou snad kazdy rok, a co z toho ? nic, AMD tu stale je.....

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

blecha
Ked vidim akcie Intelu za poslednych sedem rokov tak si myslim, ze to je kumst neschopnosti. V roku 2001 viac ako 80USD za akciu a dnes smiesnych 26.08 no kam ten Intel speje, uz len cakam kedy ich niekto kupi. AMD nema take meno a stabilitu ich akcie lietaju hore-dole, ale Intel ma zlatu eru tiez davno za sebou.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Příští rok, bude, AMD na prodej, tomu moc, nevěřím, no možná, když bude, mít 20 Let, horší procesory, než má Firma Intel, tak pak, bych tomu byl, ochoten, věřit, prostě no!

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.