Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD opouští další dlouhodobí vysocí představitelé

Ted je velka otazka. Proc? Protoze je na tom AMD spatne nebo protoze jsou na tom spatne oni a akcionari chtej novou krev?

Nejakej showman, kterej by delal za AMD tanecky jako umi nVidia by jim rozhodne prospel. Vyrobit to umej.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Zmena strategie, nVidia je mrtva, zacina era APU.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

nvidia je mrtva? prodej desktopovych cipu roste u nvidie vyrazne rychleji nez u amd, nvidia si vesele prodava gpgpu reseni a velmi pekne si vydelava v mobilnim segmentu diky uspechu tegry 2 :DDDDDD

ja vim, ze ty to nemuzes rozdejchat, they pissed in your popcorn, to tak vypada :) enjoy!

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Jasne, nV vyborne prosperuje, s chipsetama je v hajzlu, s GK je vytalci brzo Intel s CPU a AMD s APU.Tech par highend grafik co proda nikoho nazajima.Kdyby tak dobre prosperovala jak pises, tak by se netlacila jak o zivot na mobilni platformu.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

A nejsou tady velmi pozitivni prognozy ohledne ARM? A jestli se nemylim, prave s ARM NV velmi intenzivne spolupracuje - coz se neda rici o AMD, tomu uz udajne vlak odjel od nastupiste a bude muset naskakovat za jizdy. Takze uvidime a hlavne uvidime, jak se AMD popasuje s novou architekturou GPU, NV mela s Fermi poradne problemy, ze strany AMD jsem toho o kompletne nove architekture moc neslysel (jde podle planu, jaky je zhruba vykon, spotreba - nic).

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Mozna se nekdy v budoucnu ARM stane konkurenci, ale to nebude ani za rok ani za dva, tak nebudu vestit co bude az bude, rikam co je ted.Je nejsem proti nV zaujatej ,ale firme kterou ridi eskamoteri a seka zmetky dal presto ze o to vi moc neduveruji.Nekomu to ale mozna nevadi.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

"Je nejsem proti nV zaujatej ,ale firme kterou ridi eskamoteri a seka zmetky" protirecit si v jedne vete, no to je vykon :D

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

1) Je to souveti ne veta.
2) Na vetsine diskusnich serveru vcetne tohoto to neni "vykon" ale standard.

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.