Diit.cz - Novinky a informace o hardware, software a internetu

Diskuse k AMD dokončuje přípravy na výrobu Piledriveru

NO-X: bacha... Trinity tu právě bylo dříve, než se očekávalo, oni je měly ready a mají včetně desktopu již pár měsíců (zhruba od března se vyrábí A10-5xxx), ale vydání mobilních trinity se původně plánovalo až na COmputex 2012, nakonec jsou tu o měsíc dříve. U desktopu se dle mě čeká na výrobce desek.

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

Viz loňské vyjádření Seiferta a staré roadmapy - Trinity měla vyjít v prvním kvartálu, pak došlo k odkladu. Je možné, že odklad zkrátili (z principu mělo smysl počkat na Ivy Bridge a nastavit ceny a parametry podle něj), ale oproti původnímu plánu měla Trinity zpoždění.

+1
-4
-1
Je komentář přínosný?

myslím že máte v článku chybu - FX4000 je dvoumodulový, tedy pseudočtyřjádro, teda pokud se něco v PD radikálně nezměnilo...

+1
+1
-1
Je komentář přínosný?

reakce = 0

+1
-1
-1
Je komentář přínosný?

díky za upozornění, upraveno

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Mě hodně zajímá kdy nové procesory přijdou. Připravuju si novou pracovní/herní stanici a procesor do 990FXA jsem ještě nepořídil, protože až tolik nespěchám. Zatím byla FX-8150 jasnou volbou, ale na základě nedávných recenzí to vypadá, že se vyplatí si počkat.

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Keby sa dal tak lahko pridat este jeden modul do nejakeho povedzme FX 10350 a vyrabali by tak 5-modulovy a 10-pseudojadrovy CPU. To by vsak znamenalo uplne novy CPU, nakolko nic take sa nevyraba. Aj 3-modulove (6-pseudojadrove) zrejme su nepodarky z 4-modulovych, o 2-modulovych netusim ci sa vyrabaju nativne ako 2-modulove alebo ci aj to su nepodarky zo 4-modulovych.

5-modulovy by nemusel bezat prave na vysokych frevenciach 3,8-4,0 GHz (hlavne ked IPC bude porovnatelne s K10.5), stacilo by 3,3-3,4 GHz (mozno aj tak by TDP bolo nie 125W ale az 140W)...

Avsak 10-pseudojadrovy Pilledriver do AM3+ by stal za hriech ...

+1
-2
-1
Je komentář přínosný?

Je myšlena výroba malosériová, velkosériová, nebo hromadná?

+1
0
-1
Je komentář přínosný?

Pro psaní komentářů se, prosím, přihlaste nebo registrujte.